Horoscop Urania zilnic: luni, 14 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 14 septembrie 2015


Horoscop 14 septembrie 2015, Berbec:

Acceptaţi sfaturile pe care le primiţi de la o persoană mai în vârstă. Nu le ignoraţi, pentru că aveţi mare nevoie de ajutor, mai ales pe plan spiritual. Evitaţi să îi faceţi reproşuri persoanei iubite şi fiţi mai răbdători cu cei din jur.


Horoscop 14 septembrie 2015, Taur:

Veţi avea parte de multe reuşite la locul de muncă, însă pe plan familial se anunţă tensiuni. Aveţi probleme financiare astăzi; încercaţi să nu faceţi investiţii şi nici nu vă avântaţi să cumpăraţi obiecte costisitoare.


Horoscop 14 septembrie 2015, Gemeni:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca în curând să luaţi o decizie radicală, care vă va aduce multe beneficii neaşteptate. Aveţi încredere în voi şi nu renunţaţi la visurile voastre; dacă munciţi din greu, acestea pot deveni realitate.


Horoscop 14 septembrie 2015, Rac:

Chiar dacă nu aveţi păreri foarte bune despre anumiţi colegi de muncă, încercaţi să nu spuneţi cu voce tare tot ce gândiţi. După-amiază se anunţă tensiuni în familie, în special cu persoana iubită. Încercaţi să evitaţi orice ceartă.


Horoscop 14 septembrie 2015, Leu:

Persoana iubită trece printr-un moment mai dificil; este posibil să îşi dorească să facă unele schimbări majore pe plan profesional şi să aibă nevoie de susţinerea celor dragi. Din fericire, faceţi tot posibilul să îl/o ajutaţi să depăşească această situaţie complicată.


Horoscop 14 septembrie 2015, Fecioară:

Este posibil ca unele evenimente neprevăzute de astăzi să vă determine să vă schimbaţi radical planurile. Spre seară revedeţi o persoană foarte dragă, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp; aveţi multe de recuperat.


Horoscop 14 septembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi destul de agitaţi şi vă este foarte dificil să vă concentraţi pentru a rezolva sarcinile profesionale. Din fericire, un coleg de muncă vă poate veni în ajutor. Împreună găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 14 septembrie 2015, Scorpion:

În cazul în care vreţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, încercaţi să amânaţi acest moment; acum nu este o perioadă tocmai bună pentru decizii radicale. În schimb, pe plan sentimental lucrurile par să meargă tot mai bine.


Horoscop 14 septembrie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei de luni sunteţi nevoiţi să luaţi decizii importante, care vă pot afecta viitorul. Analizaţi cu atenţie avantajele şi dezavantajele pentru a fi siguri că luaţi hotărârea corectă.


Horoscop 14 septembrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru a face planuri pentru viitoarele proiecte. Totuşi, încercaţi să aveţi răbdare pentru a vă pune în aplicare aceste idei. În scurt timp astrele se vor poziţiona în favoarea voastră şi drumul către succes va fi foarte uşor.


Horoscop 14 septembrie 2015, Vărsător:

Profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi. Acesta nu este un moment bun pentru a lua decizii importante, este posibil să vă lăsaţi influenţaţi de situaţii neaşteptate sau de anumite persoane şi să faceţi alegerile greşite.


Horoscop 14 septembrie 2015, Peşti:

Sunteţi foarte fericiţi pentru că aţi reuşit să faceţi un pas uriaş în ceea ce priveşte viaţa profesională; mergeţi pe un drum foarte frumos, însă destul de dificil. Aveţi răbdare, rezultatul muncii voastre va fi vizibil în scurt timp. Primiţi susţinere din partea celor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS