Horoscop Urania zilnic: duminică, 13 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 13 septembrie 2015


Horoscop 13 septembrie 2015, Berbec:

Vă treziţi cu o mulţime de idei în cap şi vă grăbiţi să le şi puneţi în aplicare. Din păcate, multe dintre ele necesită şi o investiţie financiară şi aici staţi cam prost. Nu ar fi rău să vă împrumutaţi pentru că profitul pe care îl veţi obţine vă va ajuta să returnaţi rapid banii.


Horoscop 13 septembrie 2015, Taur:

Dimineaţa v-ar putea indispune unele încurcături pe plan financiar. Ar fi bine să nu luaţi decizii importante şi să nu semnaţi documente oficiale. Seara organizaţi o întâlnire cu prietenii care vă va ajuta să vă detaşaţi de problemele din ultimele zile.


Horoscop 13 septembrie 2015, Gemeni:

Aveţi chef de shopping azi, însă ar trebui să fiţi atenţi la cheltuieli ca să nu aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi un simţ critic mai pronunţat ca de obicei, care vă poate afecta relaţiile cu cei apropiaţi.


Horoscop 13 septembrie 2015, Rac:

Nu reuşiţi niciodată să aveţi atâţia bani câţi v-aţi dori, dar nu înseamnă că trebuie să vă enervaţi din cauza asta. Păstraţi-vă cumpătul în tot ceea ce faceţi şi ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Aveţi de învăţat din experienţa ei. Ocupaţi-vă de curăţenie, fiindcă pe voi asta vă relaxează.


Horoscop 13 septembrie 2015, Leu:

Deşi este duminică, aveţi un program foarte încărcat. Trebuie să faceţi curăţenie, cumpărături, să pregătiţi câte ceva bun pentru prietenii care or să vină la voi pe seara. Dacă vă urcaţi la volan ar fi bine să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pentru că riscaţi să plătiţi o amendă usturătoare.


Horoscop 13 septembrie 2015, Fecioară:

Primiţi veşti bune de la o rudă care s-ar putea chiar să vină la voi în vizită. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Dacă reuşiţi să depăşiţi momentele tensionate, seara s-ar putea să se încheie foarte frumos. Nu este exclus ca nativii necăsătoriţi să ia o decizie în privinţa mariajului.


Horoscop 13 septembrie 2015, Balanţă:

Ziua se anunţă destul de aglomerată şi aveţi de rezolvat o mulţime de probleme. Asta vă cam nemulţumeşte. Vă relaxaţi în clipa în care vedeţi că lucrurile se aşază şi atunci începeţi să vă gândiţi la o afacere care v-ar putea aduce un profit frumuşel.


Horoscop 13 septembrie 2015, Scorpion:

Dimineaţă vă planificaţi amănunţit ziua, doar că pe la orele 10-11, unele probleme neprevăzute vă vor da planurile peste cap. Evitaţi să luaţi hotărâri în grabă şi nu cheltuiţi prea mulţi bani pentru că alţii nu veţi încasa prea curând.


Horoscop 13 septembrie 2015, Săgetător:

Pare că aţi intrat într-o stare de reverie, este posibil să vi se fi aprins călcâiele după cineva. Încercaţi totuşi să nu exageraţi pentru că nu se ştie încă dacă şi persoana vizată trăieşte aceeaşi euforie. Spre seară este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată.


Horoscop 13 septembrie 2015, Capricorn:

O femeie mai în vârstă din familie, poate fi mamă sau soacră, vă indispune de dimineaţă. Evitaţi pe cât posibil să vă întâlniţi cu cei din familie pentru că unele discuţii ar putea degenera. Nu acţionaţi în pripă. Cel mai bine ar fi să profitaţi de ziua de duminică şi să vă odihniţi.


Horoscop 13 septembrie 2015, Vărsător:

Nimic nu vă mulţumeşte azi. Aţi vrea să schimbaţi ceva măcar în viaţa personală, dar nu vă hotărâţi ce anume. Nu trebuie să picaţi pradă pesimismului. Ca să depăşiţi această stare ar trebui să ieşiţi în oraş măcar spre seară, poate la un club sau măcar la shopping.


Horoscop 13 septembrie 2015, Peşti:

O persoană dragă inimii voastre apare cu o invitaţie la malul mării sau la o cină romantică, la o terasă. Este, de asemenea, posibil să vă implicaţi în organizarea unui eveniment care poate avea legătură cu familia sau cu lumea mondenă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS