Horoscop Urania zilnic: joi, 10 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 10 septembrie 2015


Horoscop 10 septembrie 2015, Berbec:

Ziua de azi este una foarte bună pentru voi deoarece reuşiţi să vedeţi unele lucruri dintr-o perspectivă complet nouă. Acesta este un moment bun pentru a vă face ordine în viaţa profesională şi a începe o nouă călătorie sentimentală.


Horoscop 10 septembrie 2015, Taur:

Astăzi sunteţi foarte voioşi şi bine dispuşi; reuşiţi să vă ocupaţi de toate problemele profesionale până în orele prânzului. A doua parte a zilei va fi una foarte frumoasă deoarece faceţi planuri de călătorie alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 10 septembrie 2015, Gemeni:

Începeţi ziua de joi cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte activi şi reuşiţi să găsiţi soluţii eficiente chiar şi pentru cele mai dificile probleme. Preluaţi iniţiativa într-un proiect amplu şi sunteţi felicitaţi de superiori pentru curajul de care daţi dovadă.


Horoscop 10 septembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este destul de frumoasă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii interacţionaţi foarte bine cu persoanele din jurul vostru. Aveţi posibilitatea de a pune bazele unui proiect important, cu multe şanse de reuşită.


Horoscop 10 septembrie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii o persoană foarte dragă vă surprinde cu un cadou frumos; sunteţi veseli şi intenţionaţi să rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă, petrecută în compania celor dragi.


Horoscop 10 septembrie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru schimbări. Aveţi multă inspiraţie şi reuşiţi să luaţi cele mai bune decizii pentru viitorul vostru. Este posibil să începeţi o nouă călătorie profesională, plină de peripeţii şi beneficii financiare.


Horoscop 10 septembrie 2015, Balanţă:

În această perioadă sunteţi destul de obosiţi şi tindeţi să intraţi într-o rutină profesională; încercaţi să faceţi tot posibilul pentru a ieşi din zona de confort dacă vreţi să vedeţi rezultate bune. Colegii de muncă vă pot ajuta să găsiţi soluţii pentru problemele pe care le întâmpinaţi.


Horoscop 10 septembrie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi puşi pe treabă; vreţi să ajungeţi cu sarcinile şi proiectele la zi deoarece în ultima perioadă aţi fost destul de aglomeraţi. Din fericire, aveţi multă energie şi veniţi cu idei foarte bune pentru a reuşi tot ce vă propuneţi. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă pentru voi.


Horoscop 10 septembrie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi nu este una deloc uşoară pentru voi; din cauza unor probleme cu colegii de muncă, puteţi face câteva greşeli radicale cu privire la proiectele de care vă ocupaţi. Acesta nu este un moment bun pentru schimbări importante.


Horoscop 10 septembrie 2015, Capricorn:

Sunteţi foarte relaxaţi şi reuşiţi să aveţi o discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul de cuplu; amândoi discutaţi fără perdea şi vă este uşor să găsiţi rezolvarea problemelor. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 10 septembrie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi pentru rezolvarea sarcinilor primite la locul de muncă; nu sunteţi foarte mulţumiţi de modul în care evoluează cariera voastră şi este posibil să vă doriţi să faceţi câteva schimbări în viitorul apropiat. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la un om drag.


Horoscop 10 septembrie 2015, Peşti:

Problemele profesionale persistă şi vă gândiţi serios că este timpul pentru o schimbare radicală. Nu luaţi o decizie finală înainte de a analiza cu mare atenţie drumul pe care vreţi să mergeţi. Un sfat de la o persoană de încredere vă poate fi de mare ajutor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS