Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 8 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 8 august 2015


Horoscop 8 august 2015, Berbec:

Contează foarte mult să vă doriţi să ieşiţi din zona de confort, să vă asumaţi riscuri şi să depuneţi eforturi majore pentru schimbările pe care vi le doriţi. Drumul către succes este presărat cu numeroase obstacole pe care le puteţi depăşi doar dacă aveţi încredere în voi.


Horoscop 8 august 2015, Taur:

Ziua de azi pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; astrele vă oferă şansa de a obţine o colaborare majoră, care vă va deschide numeroase uşi în viitorul apropiat. Pe plan personal, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 8 august 2015, Gemeni:

Este posibil ca ziua de sâmbătă să aducă câteva schimbări majore pe plan profesional; sunteţi nevoiţi să luaţi decizii importante, care vă vor modifica programul de muncă. Nu luaţi o hotărâre finală fără a vă consulta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 8 august 2015, Rac:

Din fericire ziua de astăzi vă aduce liniştea de care aveţi nevoie; în prima parte a zilei aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de puţină relaxare. După orele prânzului petreceţi momente frumoase alături de partenerul de cuplu sau câteva persoane importante pentru voi.


Horoscop 8 august 2015, Leu:

Sunteţi destul de preocupaţi cu privire la problemele profesionale; vă gândiţi să faceţi o schimbare în carieră, însă vă lipseşte curajul de a face pasul cel mare. Cel mai bine este să aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja frumos pentru voi în viitorul apropiat.


Horoscop 8 august 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile profesionale; aveţi foarte multe probleme pe cap şi încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. După orele prânzului pot apărea câteva neînţelegeri în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 8 august 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi vă aduce liniştea de care aveţi nevoie; acesta este un moment foarte bun pentru a vă face ordine pe plan personal şi de a lua decizii importante în ceea ce priveşte relaţia cu persoanele din jurul vostru. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment.


Horoscop 8 august 2015, Scorpion:

Hotărâţi că este timpul să vă urmaţi visele; vă lăsaţi conduşi de intuiţie şi luaţi o decizie importantă, care vă aduce multe schimbări în viitorul apropiat. Din fericire, persoanele dragi vă oferă susţinere şi vă ajută necondiţionat în această perioadă mai dificilă a vieţii voastre.


Horoscop 8 august 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei este pentru rezolvat problemele profesionale; sunteţi foarte concentraţi şi puteţi găsi soluţii eficiente pentru sarcinile voastre. Spre seară participaţi la un eveniment important pentru o persoană dragă. Reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de compania celor din jurul vostru.


Horoscop 8 august 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi foarte prietenoşi; toată lumea cu care interacţionaţi vă place şi vă ascultă sfaturile. Acesta este un moment bun pentru a vă extinde cercul de cunoştinţe şi chiar de a vă face noi prieteni. Seara se anunţă a fi una liniştită, petrecută alături de o persoană dragă.


Horoscop 8 august 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi cu capul în nori; vă este greu să vă concentraţi şi sunteţi cu gândul doar la distracţie. Aveţi planuri foarte frumoase pentru azi şi mâine şi abia aşteptaţi să le împărtăşiţi cu partenerul de cuplu sau membrii familiei. Spre seară primiţi o veste frumoasă de la un om drag.


Horoscop 8 august 2015, Peşti:

Este posibil ca persoanele cu care colaboraţi să vă reproşeze faptul că nu vă implicaţi complet în rezolvarea problemelor profesionale; trebuie să vă asumaţi responsabilitatea şi să încercaţi să rezolvaţi aceste situaţii dificile. Seara va fi una liniştită, petrecută în compania celor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS