Horoscop Urania zilnic: vineri, 7 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 7 august 2015


Horoscop 7 august 2015, Berbec:

Încercaţi să nu vă pierdeţi răbdarea pe plan profesional; aveţi foarte multe idei pe care vrei să le puneţi în aplicare, însă astăzi nu este o zi tocmai bună pentru schimbări importante. Cel mai bine este să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu vă afectează cariera.


Horoscop 7 august 2015, Taur:

Prima parte a zilei de vineri pare să fie una obositoare pentru voi; este posibil să mergeţi într-o călătorie de afaceri sau să faceţi un drum mai lung în scop personal. Spre seară revedeţi o persoană dragă, alături de care petreceţi momente foarte frumoase; acum aveţi ocazia de a vă relaxa şi a vă bucura de puţină linişte.


Horoscop 7 august 2015, Gemeni:

Din cauza unei greşeli făcute de un coleg de muncă este posibil ca întreaga echipă să aibă parte de o problemă majoră în ceea ce priveşte rezolvarea unui proiect major. Este extrem de important să vă păstraţi cumpătul şi să încercaţi să rezolvaţi această situaţie împreună, ca o adevărată echipă.


Horoscop 7 august 2015, Rac:

Prima parte a zilei de 7 august va fi una aglomerată, cu câteva probleme importante care au nevoie de rezolvare urgentă. Rămâneţi calmi şi daţi dovadă de profesionalism, iar asta vă ajută să creşteţi în ochii şefilor. Petreceţi ultima parte a zilei alături de persoana iubită şi prietenii apropiaţi.


Horoscop 7 august 2015, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de liniştită, în comparaţie cu ultima perioadă. Acum aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de puţină relaxare. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale şi a vă face ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 7 august 2015, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi pe sarcinile voastre; este posibil să pregătiţi o călătorie de afaceri şi vreţi ca fiecare detaliu să fie bine pus la punct. Spre seară hotărâţi să vă petreceţi timpul alături de partenerul de cuplu sau o persoană dragă.


Horoscop 7 august 2015, Balanţă:

Aveţi parte de o zi foarte aglomerată, cu multe sarcini şi proiecte de care trebuie să vă ocupaţi. Vă este tot mai dificil să vă concentraţi şi puteţi pierde timp preţios în zadar, încercând să găsiţi soluţii de care nu sunteţi tocmai mulţumiţi. Încercaţi să vă odihniţi, aveţi nevoie de o perioadă de repaus.


Horoscop 7 august 2015, Scorpion:

Astăzi vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi foarte multe proiecte pe care vreţi să le puneţi în aplicare, aşteptaţi doar momentul potrivit. Astrele vă deschid numeroase oportunităţi, aşa că vă recomand să fiţi pregătiţi pentru ceea ce urmează.


Horoscop 7 august 2015, Săgetător:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte cariera; simţiţi nevoia unei schimbări, însă încă vă este teamă să faceţi pasul cel mare. Din fericire, descoperiţi că partenerul de viaţă şi persoanele dragi din viaţa voastră vă susţin şi asta vă ajută să prindeţi mai mult curaj.


Horoscop 7 august 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi pare să fie una mai dificilă pentru voi; vă recomand să încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite şi, cel mai important, să nu faceţi schimbări majore în viaţa voastră. De asemenea, nu vă bazaţi pe înţelegerea celor apropiaţi deoarece este posibil să fiţi dezamăgiţi.


Horoscop 7 august 2015, Vărsător:

Vă este tot mai dificil să vă ocupaţi de problemele profesionale; simţiţi că aveţi nevoie de o pauză, însă nu ştiţi când vă veţi permite luxul de a vă relaxa. Veşti bune pe plan personal; după o perioadă mai urâtă, relaţia cu persoanele apropiate pare să dea semne de îmbunătăţire.


Horoscop 7 august 2015, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte bună pentru a vă asuma responsabilităţi importante şi a începe proiecte noi; vă recomand să profitaţi de şansele care vi se oferă deoarece vă pot ajuta să evoluaţi mult mai repede. Spre seară, petreceţi clipe frumoase alături de o persoană dragă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS