Horoscop Urania zilnic: joi, 6 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 6 august 2015


Horoscop 6 august 2015, Berbec:

În prima parte a zilei de joi sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; este posibil să aveţi o şedinţă importantă la care trebuie să vă faceţi remarcaţi, aşa că încercaţi să aveţi mare atenţie la modul în care vă prezentaţi. Spre seară, primiţi o veste minunată de la o persoană dragă.


Horoscop 6 august 2015, Taur:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele profesionale; aveţi foarte multe idei bune şi vă este uşor să vă puneţi în aplicare planurile. Seara se anunţă a fi una frumoasă, petrecută alături de partenerul de cuplu sau prietenii apropiaţi.


Horoscop 6 august 2015, Gemeni:

Astăzi partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o propunere interesantă în ceea ce priveşte viitorul vostru. Înainte de a lua o decizie finală, încercaţi să aveţi parte de o discuţie sinceră şi matură; trebuie să ştiţi dacă amândoi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă când vine vorba despre priorităţi.


Horoscop 6 august 2015, Rac:

Astăzi astrele sunt foarte darnice cu voi; este posibil să mergeţi într-o vacanţă de relaxare alături de o persoană dragă. Spre seară aveţi timp să vă faceţi ordine pe plan sentimental şi să vă rezolvaţi micile neînţelegeri cu partenerul de cuplu.


Horoscop 6 august 2015, Leu:

Ziua de astăzi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; aveţi multe planuri frumoase pe care vreţi să le puneţi în aplicare şi aveţi multă încredere în voi. O discuţie cu o persoană mai în vârstă vă poate ajuta să luaţi o decizie bună în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 6 august 2015, Fecioară:

Multe se pot întâmpla astăzi, aşa că vă recomand să fiţi deschişi şi să vă aşteptaţi la orice. Pe plan profesional aveţi şansa de a începe un proiect sau o colaborare destul de importantă cu un prieten drag. În relaţia cu partenerul de cuplu trebuie să faceţi câteva compromisuri pentru a vă rezolva problemele.


Horoscop 6 august 2015, Balanţă:

Nu trebuie să faceţi totul în grabă, uneori trebuie să aveţi răbdare şi să încercaţi să lăsaţi ca timpul să treacă pentru a ascunde anumite greşeli. În relaţia cu persoanele importante din viaţa voastră este posibil să faceţi o alegere neinspirată, pe care o veţi regreta mai târziu.


Horoscop 6 august 2015, Scorpion:

Sunteţi hotărâţi să vă rezolvaţi problemele financiare; acesta este cel mai bun moment pentru a vă asuma riscuri şi a începe un proiect important. De asemenea, este posibil să vă folosiţi economiile pentru a face o investiţie majoră. Aveţi şanse mari de câştig.


Horoscop 6 august 2015, Săgetător:

Hotărâţi ca astăzi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sociale; vreţi să ieşiţi din zona de confort, să întâlniţi noi oameni şi să vă faceţi prieteni. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi şansa de a merge la o întâlnire cu un posibil partener de cuplu.


Horoscop 6 august 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei de 6 august va fi dedicată vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de câteva proiecte importante şi aveţi de rezolvat unele sarcini care nu mai pot fi amânate. După orele prânzului decideţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 6 august 2015, Vărsător:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă, în care trebuie să fiţi atenţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru. Nu este un moment bun pentru schimbări, de aceea vă recomand să încercaţi să vă relaxaţi şi să aveţi răbdare. Spre seară, un om în vârstă vă poate oferi o lecţie de viaţă.


Horoscop 6 august 2015, Peşti:

Din cauza unor vorbe spuse în vânt puteţi ajunge la un conflict urât cu partenerul de cuplu. Vă recomand să încercaţi să remediaţi această situaţie înainte ca cineva să fie rănit. De asemenea, este cazul să faceţi câteva compromisuri pentru viitorul relaţiei voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS