Horoscop Urania zilnic: luni, 31 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 31 august 2015


Horoscop 31 august 2015, Berbec:

Diferenţa dintre ceea ce vă doriţi şi ce vă pot oferi superiorii este mult prea mare pentru a ajunge la un acord. Încercaţi să lăsaţi garda jos deoarece riscaţi să pierdeţi o ofertă avantajoasă pentru viitorul vostru profesional. De asemenea, învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 31 august 2015, Taur:

V-aţi săturat să le daţi replica anumitor persoane din jur sau să reacţionaţi la acele gesturi care nu sunt deloc în regulă. Nu trebuie să vă supăraţi din orice motiv! Chiar dacă nu totul merge aşa cum trebuie, de cele mai multe ori este necesar să încercaţi să treceţi cu vederea anumite probleme şi să vă concentraţi asupra obiectivelor pe care le aveţi de îndeplinit.


Horoscop 31 august 2015, Gemeni:

Planurile voastre par să meargă de minune; sunteţi foarte mulţumiţi de modul în care evoluează rezolvarea proiectelor şi vă bucuraţi de tot succesul de până acum. Spre seară este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă.


Horoscop 31 august 2015, Rac:

Nu vă comportaţi de parcă ştiţi tot ce se întâmplă, de cele mai multe ori veţi risca să aveţi surprize neplăcute. Mai degrabă, încercaţi să observaţi anumite situaţii de la distanţă şi nu vă grăbiţi să trageţi concluzii. O persoană din anturaj va face presiuni asupra voastră să-i daţi un răspuns în privinţa unei plecări în afara oraşului.


Horoscop 31 august 2015, Leu:

În prima parte a zilei de luni aveţi suficient timp pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania partenerului de cuplu. După orele prânzului începeţi să vă pregătiţi pentru un eveniment la care trebuie să participaţi. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă.


Horoscop 31 august 2015, Fecioară:

Veţi fi într-o dispoziţie foarte bună şi veţi simţi nevoia să faceţi tot felul de glume la adresa prietenilor. Aveţi grijă, anumite persoane se vor simţi ofensate de atitudinea voastră. La locul de muncă va fi necesar să depuneţi mai mult efort pentru a termina la timp un proiect important. Nu vă faceţi griji, îi veţi da de cap în cele din urmă.


Horoscop 31 august 2015, Balanţă:

În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile par să se îndrepte către drumul cel bun. Trebuie, însă, să aveţi răbdare şi să încercaţi să învăţaţi să faceţi compromisuri. De asemenea, oferiţi-i partenerului de cuplu libertatea de care are nevoie.


Horoscop 31 august 2015, Scorpion:

După o perioadă mai aglomerată, în care v-aţi concentrat mult asupra vieţii profesionale, este timpul să vă îndreptaţi atenţia şi asupra persoanelor dragi din viaţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi posibilitatea să întâlniţi un posibil partener de cuplu.


Horoscop 31 august 2015, Săgetător:

Pe parcursul acestei zile vi se va cere să vă implicaţi mai mult într-o problemă legată de casă. Acest lucru nu vă va deranja, însă va fi necesar să amânaţi câteva întâlniri. În ceea ce priveşte situaţia financiară, va fi necesar să încercaţi să mai reduceţi din cheltuieli, altfel riscaţi să vă faceţi noi datorii.


Horoscop 31 august 2015, Capricorn:

Proiectele la care lucraţi acum vă storc de energie, însă nu vă plângeţi, ci din contră. Sunteţi hotărâţi să vedeţi rezultate cât mai repede cu putinţă, aşa că faceţi tot posibilul să daţi tot ce aveţi mai bun pe plan profesional. Încercaţi să aveţi mai multă răbdare.


Horoscop 31 august 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei de luni vă ocupaţi de câteva probleme personale, nimic care să vă dea prea multă bătaie de cap. După orele prânzului sunteţi nevoiţi să faceţi un drum destul de lung pentru a participa la un eveniment; seara va fi una liniştită şi relaxantă.


Horoscop 31 august 2015, Peşti:

Superiorii nu sunt tocmai mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional. Poate că este timpul să schimbaţi placa şi să vă gândiţi la o schimbare pentru viitorul vostru. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi, meritaţi mai mult decât vi se oferă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS