Horoscop Urania zilnic: luni, 3 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 3 august 2015


Horoscop 3 august 2015, Berbec:

Ziua de luni poate fi petrecută în nenumărate feluri, însă eu vă recomand să încercaţi să vă odihniţi. Petreceţi puţin timp cu voi înşivă, încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi să vă faceţi planuri pentru viitor.


Horoscop 3 august 2015, Taur:

Este posibil ca astăzi să aveţi parte de o mică ceartă cu partenerul de cuplu, ceartă care se poate transforma într-un conflict dacă nu ştiţi cum să gestionaţi situaţia. Încercaţi să aveţi răbdare şi sub nicio formă nu faceţi vreo schimbare neaşteptată.


Horoscop 3 august 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de azi nu faceţi nimic altceva decât să munciţi; doar după orele prânzului este posibil să mergeţi în vizită la o persoană dragă, cu care să aveţi parte de o discuţie interesantă. Luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul vostru profesional.


Horoscop 3 august 2015, Rac:

Este posibil ca astăzi să aveţi dificultăţi în discuţiile cu persoanele dragi din viaţa voastră; indiferent de cât de mult încercaţi, nu reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu membrii familiei. Cel mai bine este să vă retrageţi din conversaţii înainte de a răni pe cineva.


Horoscop 3 august 2015, Leu:

Astăzi hotărâţi că este timpul să puneţi piciorul în prag în viaţa personală; vreţi să fiţi fericiţi şi să readuceţi liniştea de care aveţi atâta nevoie. Prietenii apropiaţi şi membrii familiei vă susţin în această schimbare. Spre seară primiţi un sfat important de la un om drag.


Horoscop 3 august 2015, Fecioară:

După o perioadă extrem de aglomerată pe plan profesional, iată că în sfârşit începeţi să vedeţi rezultatele muncii voastre. Superiorii sunt încântaţi de evoluţia voastră şi vă pot oferi un bonus substanţial, care să vă ajute să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 3 august 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi una de relaxare şi multă voie bună. Vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale şi petreceţi momente frumoase alături de partenerul de cuplu. Spre seară este posibil să vă faceţi planuri de viitor neaşteptate.


Horoscop 3 august 2015, Scorpion:

Viitorul sună foarte bine pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca astăzi să întâlniţi un om important care vă va ajuta foarte mult în carieră. Rezultatele muncii voastre se vor vedea destul de repede şi veţi ajunge să câştigaţi bani frumoşi.


Horoscop 3 august 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi hotărâţi să faceţi câteva schimbări în locuinţă, aşa că mergeţi pentru a achiziţiona produsele de care aveţi nevoie. Este posibil să ajungeţi să cheltuiţi mai mult decât vă propuneţi, însă veţi fi foarte mulţumiţi de rezultatul final al muncii voastre.


Horoscop 3 august 2015, Capricorn:

Sunteţi nişte persoane foarte calculate şi liniştite, aşa că profitaţi de această zi frumoasă de luni pentru a vă face planuri pentru următoarele zile. Urmează o perioadă mai aglomerată şi vreţi să fiţi siguri că vă veţi descurca cu brio în probele pe care le aveţi de trecut.


Horoscop 3 august 2015, Vărsător:

Este posibil ca o persoană foarte dragă să vă facă o propunere neaşteptată astăzi; sunteţi hotărâţi să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi. De asemenea, aveţi şansa de a merge într-o excursie neplanificată alături de persoana iubită.


Horoscop 3 august 2015, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte veseli şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi; hotărâţi că este timpul să vedeţi şi partea plină a paharului. Spre seară un om drag vă poate da un sfat important care să vă schimbe radical viaţa.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS