Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 28 august 2015


Horoscop 28 august 2015, Berbec:

Vă aşteaptă o zi destul de importantă; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de neliniştiţi. Trebuie să rămâneţi calmi, altfel pot apărea complicaţii în afaceri şi în proiectele de care vă ocupaţi momentan. Seara vine cu o surpriză neaşteptată.


Horoscop 28 august 2015, Taur:

Astăzi vă gândiţi serios să începeţi un nou proiect sau parteneriat, aşa că vă luaţi inima în dinţi şi începeţi să faceţi planuri importante şi să vă puneţi în aplicare ideile. Urmează o perioadă de tranziţie, în care sunteţi nevoiţi să ieşiţi din zona de confort şi să vă adaptaţi schimbărilor.


Horoscop 28 august 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una mai dificilă pentru voi; întâmpinaţi o problemă majoră în rezolvarea unui proiect profesional şi vă este tot mai dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor primite la locul de muncă. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi, soarele va răsări şi pe strada voastră.


Horoscop 28 august 2015, Rac:

În prima parte a zilei vă concentraţi pe sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. Deşi sunteţi extrem de obosiţi, reuşiţi să vă rezolvaţi toate sarcinile, lucru care îi va surprinde în mod plăcut pe superiori. Spre seară aveţi timp să vă odihniţi.


Horoscop 28 august 2015, Leu:

Sunteţi pe două drumuri, însă în curând veţi ajunge la o răscruce şi veţi fi nevoiţi să faceţi o alegere importantă pentru viitorul vostru. Nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din viaţa voastră, ci din contră; ascultaţi-vă inima deoarece doar voi ştiţi ce vă doriţi cu adevărat.


Horoscop 28 august 2015, Fecioară:

Este posibil să vă confruntaţi cu câteva probleme financiare, însă nu vă faceţi prea multe griji. Din fericire, vă păstraţi optimismul, iar această stare vă ajută să găsiţi soluţii eficiente pentru a scăpa cât mai rapid de datorii. Seara poate veni cu o surpriză frumoasă.


Horoscop 28 august 2015, Balanţă:

Astăzi vă întâlniţi din întâmplare cu o persoană din trecut, care a jucat un rol extrem de important în viaţa voastră. Vă lăsaţi conduşi de sentimente şi puteţi face schimbări neaşteptate pe plan personal. Cei apropiaţi vouă nu vor fi foarte mulţumiţi de această situaţie.


Horoscop 28 august 2015, Scorpion:

Aveţi de luat o decizie importantă, însă nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să înţelegeţi ce vreţi de la viaţă. Relaţia sentimentală cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 28 august 2015, Săgetător:

O persoană destul de importantă din domeniul vostru profesional vă propune să vă asociaţi într-o afacere; această ofertă este foarte tentantă pentru voi deoarece deja vă gândiţi că este timpul pentru o schimbare în carieră.


Horoscop 28 august 2015, Capricorn:

Sunteţi foarte uşor de influenţat astăzi şi de aceea vă recomand să staţi departe de discuţiile importante cu persoanele din jurul vostru. De asemenea, acesta nu este un moment tocmai bun pentru a face o schimbare în viaţa voastră; nu luaţi nicio decizie înainte de a vă consulta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 28 august 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi vă găseşte foarte veseli şi relaxaţi; vă este uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le întâmpinaţi în rezolvarea sarcinilor profesionale. Spre seară partenerul de cuplu vă poate face o propunere neaşteptată cu privire la viitorul relaţiei voastre.


Horoscop 28 august 2015, Peşti:

Este posibil ca ziua de astăzi să vă găsească destul de încordaţi din cauza problemelor profesionale; vă este greu să faceţi faţă unui volum imens de muncă şi nu reuşiţi să vă adaptaţi schimbărilor recente. Cel mai bine este să încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă, care au mai multă experienţă în afaceri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS