Horoscop Urania zilnic: joi, 20 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 20 august 2015


Horoscop 20 august 2015, Berbec:

Este posibil ca anumite persoane să îşi dorească să vă ajute şi să vă ofere sfaturi în deciziile pe care urmează să le luaţi. Deşi vă este greu să credeţi, aceşti oameni vă pot influenţa negativ; de aceea vă recomand să faceţi schimbările pe care voi le consideraţi necesare.


Horoscop 20 august 2015, Taur:

Sunteţi concentraţi pe viaţa profesională şi vă ocupaţi de multe sarcini importante; urmează o perioadă mai aglomerată, în care veţi avea numeroase proiecte. În scurt timp veţi primi un bonus substanţial care vă va ajuta să faceţi o investiţie majoră.


Horoscop 20 august 2015, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte încordaţi şi agitaţi; vă este greu să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de problemele profesionale. O discuţie cu un coleg de muncă vă ajută să faceţi o schimbare importantă pentru cariera voastră.


Horoscop 20 august 2015, Rac:

Ziua de joi este una foarte frumoasă pentru voi; prima parte a zilei va trece foarte repede datorită proiectelor în care sunteţi implicaţi. După orele prânzului petreceţi momente frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 20 august 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi pe sarcinile profesionale; aveţi multe de rezolvat şi vreţi să vă ocupaţi de ele fără a fi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară, o discuţie cu partenerul de cuplu se poate transforma într-un conflict dureros dacă nu ştiţi cum să evitaţi această ceartă.


Horoscop 20 august 2015, Fecioară:

Trecutul încă nu vă lasă să evoluaţi; vă este dificil să vă concentraţi asupra prezentului şi viitorului când încă sunteţi prinşi cu problemele din trecut. Încercaţi să staţi liniştiţi şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea; spre seară primiţi o veste frumoasă de la o persoană apropiată.


Horoscop 20 august 2015, Balanţă:

Este posibil să aveţi parte de mici conflicte în relaţia cu persoanele apropiate din jurul vostru, în special cu membrii familiei. Vă este greu să faceţi compromisuri când ştiţi că aveţi dreptate, însă o discuţie cu un om în vârstă vă poate ajuta să acceptaţi situaţia şi să mergeţi mai departe.


Horoscop 20 august 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; superiorii vă pot trimite într-o călătorie de afaceri pentru a rezolva o problemă urgentă. Partenerul de cuplu va fi nemulţumit de această schimbare, însă se va conforma şi vă va oferi spaţiul de care aveţi nevoie pentru a vă îndeplini sarcinile profesionale.


Horoscop 20 august 2015, Săgetător:

Astăzi ar trebui să evitaţi întâlnirile importante sau negocierile pentru noi proiecte; vă este greu să vă concentraţi şi este posibil să luaţi decizii nepotrivite, pe care mai târziu le veţi regreta. Spre seară, aveţi timp să vă odihniţi în compania unei persoane dragi.


Horoscop 20 august 2015, Capricorn:

Dimineaţa vă găseşte cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi întreaga zi optimişti şi foarte veseli. O discuţie cu partenerii de afaceri vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte cariera voastră profesională.


Horoscop 20 august 2015, Vărsător:

Superiorii vă pregătesc numeroase proiecte de care trebuie să vă ocupaţi personal; urmează o perioadă complicată pe plan profesional. Sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi schimbărilor cât mai repede cu putinţă pentru a vă relua activitatea în cadrul firmei.


Horoscop 20 august 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi ocupaţi cu viaţa profesională; sunteţi în urmă cu proiectele şi încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să rezolvaţi toate sarcinile pe care le primiţi. Spre seară, un om în vârstă vă poate ajuta cu un sfat foarte bun în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS