Horoscop Urania zilnic: duminică, 2 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 2 august 2015


Horoscop 2 august 2015, Berbec:

Astăzi vă veţi confrunta cu unele probleme şi va fi necesar să fiţi foarte atenţi la detalii. Se recomandă prudenţă şi când umblaţi cu banii sau cu documente importante. Puteţi avea unele motive de îngrijorare, dar nu trebuie să vă pierdeţi concentrarea. O persoană apropiată vă va oferi câteva sfaturi utile.


Horoscop 2 august 2015, Taur:

Dacă aveţi de semnat acte importante, cum ar fi cele care se referă la vânzări, ar fi indicat să le reprogramaţi. Nu este o zi foarte bună pentru voi şi din acest motiv astrele vă sfătuiesc să nu vă grăbiţi cu unele decizii. Spre după-amiază poate că veţi avea puţin noroc şi veţi reuşi să rezolvaţi la timp unele probleme.


Horoscop 2 august 2015, Gemeni:

Aveţi de pus la punct foarte multe lucruri. Este bine să nu vă pierdeţi în detalii şi să aveţi grijă ce vorbiţi cu unele persoane. Nu toată lumea vă vrea bine, iar voi aveţi uneori tendinţa să exageraţi. Prezenţa unei persoane de s#x opus vă va ajuta să vă simţiţi mai bine şi să uitaţi de griji. Spre seară sunt şanse să fiţi invitaţi la o petrecere.


Horoscop 2 august 2015, Rac:

Puteţi cunoaşte persoane care vă vor ajuta să evoluaţi din punct de vedere profesional. Este o zi oarecum bună pentru voi, în care nu veţi avea parte de evenimente deosebite sau situaţii dificile. Trebuie însă să vă preocupaţi şi de partea financiară, pentru că există riscul să vă pierdeţi în datorii sau să rataţi un contract important.


Horoscop 2 august 2015, Leu:

Influenţa astrelor este puternică, este o zi excelentă pentru voi şi veţi avea posibilitatea să obţineţi foarte multe beneficii. Cunoaşteţi persoane noi, semnaţi contracte bănoase sau primiţi invitaţii la evenimente importante. Este posibil ca un coleg de muncă să vă perturbe liniştea, dar nu trebuie să-i daţi atenţie.


Horoscop 2 august 2015, Fecioară:

Poziţia astrelor vă este favorabilă. Este o zi foarte bună pentru voi, veţi avea posibilitatea să porniţi o nouă afacere sau să rezolvaţi unele probleme ce ţin de acte şi documente oficiale. Spre după-amiază, o persoană de s#x opus vă va ruga să-i ţineţi companie, lucru care vă va încânta.


Horoscop 2 august 2015, Balanţă:

Un lucru este clar astăzi: veţi avea curajul să vă impuneţi punctul de vedere în faţa unor persoane dificile. Va fi o zi foarte bună pentru voi şi veţi obţine foarte multe beneficii, în special la muncă. Se pare că astrele acţionează în favoarea voastră şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii.


Horoscop 2 august 2015, Scorpion:

Pe parcursul acestei zile veţi constata că viaţa voastră se rezumă în mare parte la serviciu şi casă, lucru care vă va întrista. Conştientizaţi că banii sunt foarte importanţi pentru voi, dar nu vreţi să vă irosiţi tinereţea. Poate că nu ar strica o vacanţă. Discutaţi cu persoana iubită sau cu prietenii şi rezervaţi-vă timp pentru a vă simţi bine!


Horoscop 2 august 2015, Săgetător:

Astăzi veţi căuta mai mult sprijin la persoana iubită. Sunteţi mai sensibili şi aveţi nevoie de atenţie. Deşi nu este o zi foarte grea pentru voi, se pare că nu vreţi să staţi singuri şi nici să vă gândiţi la responsabilităţile care vă aşteaptă. O plimbare în aer liber v-ar putea ajuta să vă relaxaţi şi să vă faceţi ordine în gânduri.


Horoscop 2 august 2015, Capricorn:

Chiar dacă consideraţi că sunteţi în avantaj la locul de muncă, trebuie să aveţi grijă ce vorbiţi cu unele persoane. Nu toată lumea vă vrea bine, iar unele informaţii ar trebui să le păstraţi doar pentru voi. Spre finalul zilei este posibil să primiţi câteva veşti care vă vor încânta şi în urma cărora vă veţi dori să faceţi unele schimbări în viaţa voastră.


Horoscop 2 august 2015, Vărsător:

Aveţi parte de o zi deosebit de activă. Fie că vă veţi vizita prietenii, fie că veţi fi prinşi în activităţile legate de muncă, nimic nu pare să vă obosească. Aveţi foarte multă energie şi reuşiţi să faceţi o impresie bună în orice mediu profesional sau social. Foarte importantă va fi şi relaţia cu persoana iubită, sunt şanse să vă apropiaţi mai mult.


Horoscop 2 august 2015, Peşti:

Simţiţi că sunteţi în stare să mutaţi şi munţii din loc şi nu este de mirare că astăzi veţi fi foarte activi. Nimic nu vă va afecta dispoziţia sau energia. Ceilalţi vor fi foarte atenţi la voi şi vor încerca să vă urmeze exemplul. Ar trebui să profitaţi de avantajele pe care le aveţi şi să vă impuneţi în faţa acelor persoane care nu vor să vă asculte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS