Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 august 2015


Horoscop 19 august 2015, Berbec:

Ziua de miercuri pare să fie o zi cu adevărat specială pentru voi; astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Pe plan sentimental, aveţi parte de o surpriză uriaşă în relaţia cu partenerul de cuplu; urmează o schimbare majoră.


Horoscop 19 august 2015, Taur:

După o perioadă mai liniştită, urmează una foarte aglomerată, însă cu multe oportunităţi pe plan profesional; este posibil să primiţi o ofertă importantă, care vă va schimba total cariera. Discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală cu privire la această propunere.


Horoscop 19 august 2015, Gemeni:

În ciuda programului extrem de încărcat, sunteţi liniştiţi şi vă păstraţi calmul chiar şi în cele mai dificile situaţii. Reuşiţi să vă faceţi un plan detaliat pe care să îl urmaţi astfel încât să nu vă aglomeraţi cu rezolvarea sarcinilor profesionale.


Horoscop 19 august 2015, Rac:

Prima parte a zilei va fi una mai agitată pentru voi; sunteţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de unele probleme profesionale. Spre seară vă odihniţi în compania partenerului de cuplu; este posibil să aveţi parte şi de o mică surpriză.


Horoscop 19 august 2015, Leu:

Această săptămână este una crucială pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi posibilitatea de a face o alegere inspirată, care vă poate deschide numeroase oportunităţi în viitorul apropiat. O colaborare cu o persoană importantă vă ajută foarte mult să evoluaţi.


Horoscop 19 august 2015, Fecioară:

Astrele vă aduc în cale o persoană importantă, care va juca un rol crucial în viaţa personală; este încă prea devreme pentru a spune dacă vorbim despre o relaţie sentimentală sau una de prietenie. Contează foarte mult să ţineţi acest om aproape de voi.


Horoscop 19 august 2015, Balanţă:

Sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale şi reuşiţi să vă ocupaţi de toate problemele care apar în rezolvarea proiectelor; un sfat foarte important din partea unui om în vârstă vă ajută să luaţi o decizie importantă. Spre seară puteţi primi o sumă de bani, pe care o investiţi într-o nouă afacere.


Horoscop 19 august 2015, Scorpion:

Anumite zvonuri de la persoane apropiate vă pot face să vă doriţi să luaţi o decizie neaşteptată pe plan personal; nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni, contează foarte mult să vă urmaţi visurile şi să vă ascultaţi intuiţia.


Horoscop 19 august 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă rezolva problemele financiare; este posibil să primiţi o sumă majoră de bani, cu care puteţi plăti datoriile. De asemenea, vă gândiţi să faceţi o investiţie riscantă; încă nu ştiţi care sunt şansele de reuşită.


Horoscop 19 august 2015, Capricorn:

Relaţia sentimentală este pe primul plan în această perioadă; acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu, iar asta vă ajută să consolidaţi relaţia dintre voi. Spre seară, este posibil să revedeţi o persoană din trecut, care vă poate răscoli trecutul.


Horoscop 19 august 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei de miercuri va fi una importantă pentru viaţa profesională; trebuie să fiţi foarte concentraţi pe detalii deoarece acestea vă vor ajuta să ieşiţi în evidenţă. Spre seară, aveţi parte de o mică dispută cu partenerul de cuplu.


Horoscop 19 august 2015, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una crucială pentru viaţa profesională; acum aveţi şansa de a discuta cu partenerii de afaceri şi superiorii despre o posibilă promovare. Simţiţi nevoia de a evolua şi consideraţi că drumul pe care mergeţi acum este mult prea anevoios pentru voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS