Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 18 august 2015


Horoscop 18 august 2015, Berbec:

Sunteţi concentraţi pe proiectele profesionale pe care le-aţi primit recent. Vreţi să vedeţi rezultate cât mai repede cu putinţă şi de aceea este posibil să vă schimbaţi planurile şi să alegeţi cel mai scurt drum către succes.


Horoscop 18 august 2015, Taur:

Începeţi ziua de marţi cu mult spor; sunteţi hotărâţi să vă vedeţi proiectele terminate şi să vă bucuraţi de succes pe plan profesional. După orele prânzului primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă.


Horoscop 18 august 2015, Gemeni:

Ziua de azi pare să înceapă cu stângul pentru voi. Sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pentru a vă ocupa de o problemă dificilă la locul de muncă. Partenerul nu va fi tocmai încântat de această schimbare, însă va înţelege situaţia.


Horoscop 18 august 2015, Rac:

Lucrurile evoluează destul de lent pentru voi, însă nu vă grăbiţi nicăieri. Drumul pe care l-aţi ales este unul greoi, de aceea trebuie să aveţi multă răbdare. Spre seară, partenerul de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 18 august 2015, Leu:

Ziua de marţi poate fi pentru multe persoane o mare bătaie de cap; nu este şi cazul vostru. Astăzi sunteţi foarte relaxaţi şi încercaţi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte care vă fac fericiţi, fără a da importanţă problemelor şi dificultăţilor.


Horoscop 18 august 2015, Fecioară:

Astăzi vă este aproape imposibil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă; un coleg vă poate ajuta să vă rezolvaţi problemele.


Horoscop 18 august 2015, Balanţă:

Urmează o perioadă foarte aglomerată pentru voi, aşa că profitaţi de ziua de marţi şi de faptul că aveţi multă energie pentru a vă planifica zilele următoare. Astfel, ştiţi ce aveţi de făcut în fiecare zi.


Horoscop 18 august 2015, Scorpion:

Nu sunteţi mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional; simţiţi că nu sunteţi motivaţi suficient la locul de muncă şi vă gândiţi serios să faceţi o schimbare importantă; asiguraţi-vă că ştiţi toate riscurile înainte de a pleca pe acest drum.


Horoscop 18 august 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile de la locul de muncă; este vorba despre sarcini de rutină, care nu vă solicită foarte mult, spre seară aveţi planuri frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 18 august 2015, Capricorn:

Este posibil ca astrele să fie de partea voastră astăzi în ceea ce priveşte viaţa profesională. O persoană foarte dragă vă poate face o propunere de colaborare interesantă, care vă poate aduce beneficii financiare majore.


Horoscop 18 august 2015, Vărsător:

Schimbările profesionale din ultima perioadă v-au obosit enorm, nu doar fizic, ci şi psihic. Este posibil să daţi înapoi şi să nu vă mulţumească drumul pe care aţi ales să mergeţi.


Horoscop 18 august 2015, Peşti:

Vă gândiţi serios să faceţi o schimbare pe plan profesional; nu sunteţi mulţumiţi de locul în care sunteţi acum şi vreţi mai mult. Aveţi răbdare deoarece lucrurile se vor schimba în bine; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS