Horoscop Urania zilnic: luni, 17 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 17 august 2015


Horoscop 17 august 2015, Berbec:

Din cauza pretenţiilor crescute pe care le manifestaţi faţă de cei dragi, astăzi este posibil să apară unele certuri în familie. Încă de la primele ore ale dimineţii veţi fi prinşi în discuţii aprinse şi se pare că voi veţi fi principalii vinovaţi. Încercaţi să fiţi mai toleranţi şi nu mai puneţi totul la suflet.


Horoscop 17 august 2015, Taur:

Astăzi este necesar să daţi dovadă de mai multă înţelegere faţă de cei din jurul vostru. Chiar dacă sunteţi dezamăgiţi de unele persoane, nu trebuie să puneţi totul la suflet şi nici să încercaţi să vă apropiaţi de ele mai mult decât trebuie. Până la finalul zilei este posibil totuşi să primiţi o veste mai bună.


Horoscop 17 august 2015, Gemeni:

Relaţia cu partenerul de cuplu a fost pusă pe plan secund în ultima perioadă. Astăzi aveţi posibilitatea de a îndrepta această situaţie şi de a vă revanşa în faţa persoanei iubite. Seara vă aduce o veste neaşteptată.


Horoscop 17 august 2015, Rac:

Relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai frumoasă, iar acest lucru vă bucură enorm. În viaţa profesională, este posibil să vă doriţi o schimbare; aşteptaţi momentul potrivit pentru a lua o decizie importantă.


Horoscop 17 august 2015, Leu:

Este posibil ca în următoarea perioadă să apară câteva probleme majore pe plan profesional. Astăzi aveţi ocazia de a face o alegere importantă, care vă poate aduce numeroase beneficii financiare; trebuie, însă, să aveţi curajul de a vă asuma riscuri.


Horoscop 17 august 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă şi liniştită pentru voi. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. O discuţie cu o persoană foarte dragă vă poate convinge să faceţi o alegere importantă.


Horoscop 17 august 2015, Balanţă:

Astăzi aveţi posibilitatea de a rezolva problemele emoţionale; vă ocupaţi de relaţia cu persoanele din jurul vostru. De asemenea, în cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană specială.


Horoscop 17 august 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte sensibili şi credeţi tot ce vi se spune; ziua de astăzi nu este un moment tocmai potrivit pentru a face schimbări majore deoarece este posibil să le regretaţi în scurt timp. Vă recomand să vă concentraţi pe relaţia cu propriile persoane.


Horoscop 17 august 2015, Săgetător:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă rezolva problemele serioase din relaţia de cuplu. Faceţi câteva compromisuri majore pentru a fi fericiţi. Spre seară primiţi o veste frumoasă de la o persoană de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp.


Horoscop 17 august 2015, Capricorn:

Astrele au fost foarte darnice cu voi în ultima perioadă. Astăzi reuşiţi să vă bucuraţi de momente cu adevărat speciale alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Seara vine cu o surpriză minunată de la un om special.


Horoscop 17 august 2015, Vărsător:

Astăzi pare a fi o zi cu adevărat frumoasă pentru voi. Aveţi ocazia de a petrece clipe speciale alături de persoanele dragi din viaţa voastră. De asemenea, este posibil să faceţi planuri pentru o vacanţă.


Horoscop 17 august 2015, Peşti:

În prima parte a zilei sunteţi foarte liniştiţi şi relaxaţi. După orele prânzului este posibil să vă amânaţi planurile pentru a vă ocupa de o problemă personală destul de dificilă. Trebuie să aveţi răbdare şi să încercaţi să nu vă bazaţi pe ajutorul celor din jurul vostru. Lăsaţi-vă conduşi de intuiţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS