Horoscop Urania zilnic: marţi, 11 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 11 august 2015


Horoscop 11 august 2015, Berbec:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de multe probleme dificile; totuşi, vă păstraţi optimismul şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze indiferent de obstacolele pe care le aveţi de trecut. Dificultăţile din viaţa profesională vă ajută să vă apropiaţi şi mai mult de partenerul de cuplu.


Horoscop 11 august 2015, Taur:

Astăzi acordaţi o atenţie deosebită persoanelor din jurul vostru; sunteţi mult mai atenţi la nevoile acestora şi încercaţi să le faceţi ziua mai frumoasă. Spre seară aveţi parte de o discuţie interesantă cu partenerul de cuplu în ceea ce priveşte viitorul vostru.


Horoscop 11 august 2015, Gemeni:

Aveţi parte de multe probleme profesionale; de aceea vă recomand să vă amânaţi planurile de astăzi şi să vă îndreptaţi atenţia asupra acestei situaţii complicate. Dacă vă concentraţi pe ceea ce aveţi rezolvat, în scurt timp reuşiţi să scăpaţi de tot.


Horoscop 11 august 2015, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; starea de spirit de astăzi vă ajută să vă apropiaţi foarte mult de colegii de muncă şi chiar să legaţi prietenii. Spre seară este posibil să mergeţi la un eveniment şi să întâlniţi o persoană nouă.


Horoscop 11 august 2015, Leu:

Ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru a vă pune în ordine viaţa financiară; sunteţi optimişti şi vă este uşor să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară aveţi parte de o vizită neaşteptată din partea unui om din trecut.


Horoscop 11 august 2015, Fecioară:

Problemele din ultima perioadă v-au făcut să fiţi mai retraşi; acum aveţi şansa să ieşiţi din carapace, să întâlniţi oameni noi şi chiar să vă faceţi prieteni de durată. Vă este foarte uşor să comunicaţi cu cei pe care îi întâlniţi şi să vă faceţi plăcuţi.


Horoscop 11 august 2015, Balanţă:

Sunteţi în formă şi starea de spirit de astăzi vă ajută să vă rezolvaţi o problemă personală din trecut. Îndrăzniţi să dezgropaţi amintiri dureroase şi chiar să revedeţi persoane care v-au rănit, însă sunteţi nevoiţi să faceţi asta pentru a vă bucura de tot ce are să vă ofere viitorul.


Horoscop 11 august 2015, Scorpion:

Superiorii vă sugerează să preluaţi un proiect important, cu mari şanse de reuşită. Vă va fi dificil să îl duceţi la bun sfârşit şi chiar veţi avea de rezolvat probleme serioase, însă toate aceste dificultăţi vor merita; beneficiile financiare vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 11 august 2015, Săgetător:

Astăzi aveţi o zi mai liberă, aşa că intenţionaţi să vă ocupaţi de problemele din trecut; vreţi să finalizaţi proiectele pe care le-aţi început şi le-aţi lăsat de izbelişte. Aveţi multe idei bune aşa că este posibil să veniţi cu soluţii eficiente, care promit rezultate minunate.


Horoscop 11 august 2015, Capricorn:

Ziua de marţi este o zi foarte bună pentru a comunica cu partenerul de cuplu; aveţi şansa de a îi spune tot ce aveţi pe suflet, de a fi deschişi şi chiar de a rezolva câteva probleme care vă macină. De asemenea, această discuţie sinceră vă ajută să vă apropiaţi unul de celălalt.


Horoscop 11 august 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; aveţi câteva lucruri importante de pus la punct înainte de a lua o decizie majoră pentru viitorul carierei voastre. Spre seară, un om din trecut vă poate aduce un cadou minunat.


Horoscop 11 august 2015, Peşti:

Superiorii au planuri importante pentru voi; este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să mergeţi la o negociere importantă sau chiar să plecaţi din localitate pentru câteva zile cu un proiect major. Capacitatea de a interacţiona cu cei din jurul vostru este excelentă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS