Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 august 2015


Horoscop 1 august 2015, Berbec:

Astăzi vă lipseşte optimismul, lucru care se observă foarte uşor. Deşi afacerile financiare sau contractele merg foarte bine, voi sunteţi puţin cam sceptici. Veţi fi rezervaţi în privinţa unor persoane şi veţi evita să divulgaţi unele informaţii. Trebuie doar să vă calmaţi şi să încercaţi să priviţi partea bună a paharului. Puteţi încerca să vă bazaţi şi pe intuiţie.


Horoscop 1 august 2015, Taur:

Viaţa de familie rămâne calmă, însă doar la suprafaţă. Sunt foarte multe discuţii care au rămas în pom, iar voi acumulaţi stres pe zi ce trece. Poate că ar fi mai bine să-i înfruntaţi pe cei dragi şi să spuneţi ce vă deranjează. Unele activităţi legate de casă v-ar putea indispune, iar din acest motiv ar fi indicat să le amânaţi.


Horoscop 1 august 2015, Gemeni:

Vă aşteaptă o surpriză plăcută din punct de vedere financiar. Trebuie doar să slăbiţi ritmul unor activităţi, altfel veţi ajunge la extenuare. O plimbare în aer liber v-ar putea ajuta să vă relaxaţi şi să scăpaţi de stresul de la muncă. În privinţa stării de sănătate nu este cazul să vă îngrijoraţi, dar ar fi indicat să aveţi grijă la alimentaţie.


Horoscop 1 august 2015, Rac:

Nu este cazul să vă faceţi griji care nu îşi au rostul. Vă începeţi ziua cu dreptul, la un nou loc de muncă. Totul este în favoarea voastră, trebuie doar să fiţi mai degajaţi şi să vă bucuraţi de această schimbare. O discuţie cu o persoană de s#x opus v-ar putea afecta dispoziţia, dar nu trebuie să puneţi totul la suflet. Încercaţi să înlăturaţi orice gând negativ.


Horoscop 1 august 2015, Leu:

Astăzi astrele vă sunt favorabile, norocul vă va surâde şi veţi fi plini de încredere, indiferent de scopul pe care îl aveţi. Trebuie să vă asiguraţi însă că aşteptările voastre nu sunt prea mari, altfel riscaţi să aveţi parte de unele dezamăgiri. Vă simţiţi foarte bine în compania persoanelor de s#x opus şi astăzi faceţi schimb de foarte multe informaţii.


Horoscop 1 august 2015, Fecioară:

Nu trebuie să vă simţiţi stânjeniţi de anumite persoane şi nici să vă faceţi tot felul de gânduri negative în privinţa unor evenimente ce au loc în viaţa voastră. La birou va fi necesar să vă ocupaţi de câteva proiecte care nu suportă amânare, iar acest lucru vă va pune în alertă. Nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul colegilor, în mod sigur nu vă vor refuza.


Horoscop 1 august 2015, Balanţă:

Astăzi se vor observa unele schimbări în comportamentul vostru, iar cei din jur vor dori să afle ce se întâmplă cu voi. Poate că grijile sau stresul de zi cu zi încep să îşi pună amprenta asupra voastră, dar nu ar trebui să vă schimbaţi atitudinea faţă de persoanele apropiate. Evitaţi discuţiile care nu vă plac, dar nu vă izolaţi complet.


Horoscop 1 august 2015, Scorpion:

Este o perioadă de tranziţie, în care sunt aşteptate foarte multe schimbări, în special pe plan social. Poate că nu aţi făcut cele mai bune alegeri până în prezent, dar din acest moment ar trebui să fiţi mai atenţi cu cine vă împrieteniţi. Nu toţi vă sunt prieteni, iar voi ar trebui să ştiţi foarte bine că nu este indicat să divulgaţi unele informaţii.


Horoscop 1 august 2015, Săgetător:

V-aţi cam plictisit să vi se spună la fiecare pas ce să faceţi, iar din această cauză astăzi veţi fi irascibili. Tot ce trebuie să faceţi este să-i convingeţi pe cei din jurul vostru că puteţi face unele lucruri fără ajutorul sau indicaţiile lor. Veţi face unele descoperiri importante despre voi şi veţi reuşi să luaţi decizii mai bune, trebuie doar să acţionaţi cu răbdare şi încredere.


Horoscop 1 august 2015, Capricorn:

Instinctul vă călăuzeşte pe calea cea bună! Este o zi uşoară pentru voi, nu veţi avea mare lucru de făcut la birou, iar şefii nu vor avea pretenţii de la voi. Puteţi face unele descoperiri importante despre voi, care vă vor ajuta să evoluaţi. Dacă vă gândiţi să investiţi în dezvoltare personală, nu este o idee rea.


Horoscop 1 august 2015, Vărsător:

Este nevoie de o listă de priorităţi înainte să treceţi la treabă. Nu bateţi pasul pe loc şi evitaţi să vă implicaţi în discuţii care nu îşi au rostul. Trebuie să vă preocupe doar acele lucruri care vă ajută să vă atingeţi obiectivele şi trebuie să fiţi foarte atenţi cu cine vă asociaţi. Nu toată lumea vă vrea binele, iar voi ştiţi acest lucru.


Horoscop 1 august 2015, Peşti:

Vă preocupa investiţiile legate de imobiliare, dar nu aveţi suficienţi bani pentru a face acest pas. Va trebui să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, altfel riscaţi să rămâneţi în acelaşi loc. Discuţiile cu o persoană de s#x opus v-ar putea ajuta să vedeţi jumătatea plină a paharului. Până la finalul zilei sunt şanse să primiţi câteva veşti care vă vor ridica moralul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS