Horoscop Urania zilnic: joi, 9 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 9 iulie 2015


Horoscop 9 iulie 2015, Berbec:

Din punct de vedere profesional sunteţi foarte liniştiţi; sunteţi la zi cu toate proiectele şi vă descurcaţi de minune cu sarcinile pe care le primiţi. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un drum în oraş pentru a participa la o întâlnire cu un posibil partener; aveţi şansa de a obţine o colaborare importantă.


Horoscop 9 iulie 2015, Taur:

În ciuda faptului că nu aţi primit ajutor din nicio parte şi că toată lumea a încercat să vă pună piedici în noua viaţa profesională, iată că proiectul vostru prinde contur. În scurt timp veţi observa primele rezultate ale muncii voastre. Ziua de astăzi este pentru a pregăti planuri şi a găsi idei noi de evoluţie.


Horoscop 9 iulie 2015, Gemeni:

Ziua de joi este foarte bună pentru viaţa profesională; vă descurcaţi de minune în rezolvarea problemelor şi a sarcinilor pe care le primiţi. De asemenea, sunteţi foarte liniştiţi şi aveţi o imaginaţie bogată astăzi; vă este uşor să preluaţi controlul pentru un proiect nou. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă oferă spaţiul de care aveţi nevoie pentru a evolua în carieră.


Horoscop 9 iulie 2015, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi pe treburile pe care le aveţi de rezolvat; sarcinile vor fi numeroase, însă vă va fi destul de uşor să vă ocupaţi de ele deoarece sunteţi ordonaţi şi relaxaţi. După orele prânzului, este posibil să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; partenerul de cuplu are nevoie de sprijinul vostru.


Horoscop 9 iulie 2015, Leu:

Ziua de joi se anunţă a fi una cu schimbări extreme pentru voi în ceea ce priveşte viaţa personală; este posibil să luaţi o decizie importantă, care vă va aduce numeroase modificări în următoarea perioadă. Aveţi nevoie de susţinere din partea familiei şi a persoanelor apropiate. Pe plan profesional, lucrurile decurg normal.


Horoscop 9 iulie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei de 9 iulie sunteţi nevoiţi să vă amânaţi sau chiar anulaţi planurile; superiorii au pregătite alte sarcini pentru voi, mult mai importante. Veţi merge într-o călătorie de afaceri pentru a negocia un nou proiect sau a găsi noi colaboratori pentru compania la care lucraţi. Partenerul de cuplu nu va fi încântat la început, însă dacă îi explicaţi va înţelege.


Horoscop 9 iulie 2015, Balanţă:

Sunteţi hotărâţi să vă dezvoltaţi în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă este posibil să faceţi câteva greşeli majore în această schimbare importantă. Nu alergaţi după doi iepuri deodată deoarece este posibil să fiţi dezamăgiţi şi să nu prindeţi niciunul; concentraţi-vă pe câte un proiect şi ocupaţi-vă de el până când îl terminaţi.


Horoscop 9 iulie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte sociabili şi destul de atenţi cu persoanele cu care interacţionaţi; vă este uşor să vă faceţi plăcuţi şi chiar să atrageţi câţiva oameni importanţi de partea voastră. Acesta este un moment bun pentru a evolua pe plan profesional, aveţi şansa de a găsi sponsori pentru proiectele şi planurile voastre.


Horoscop 9 iulie 2015, Săgetător:

Primele ore ale dimineţii vor fi destul de dificile pentru nativii născuţi în semnul Săgetătorului; sunteţi foarte agitaţi şi nu reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Este posibil să faceţi câteva greşeli majore, de aceea cel mai bine este să vă ocupaţi doar de problemele obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie.


Horoscop 9 iulie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; au loc câteva schimbări în cadrul departamentului în care lucraţi şi trebuie să vă adaptaţi cât mai repede acestor modificări. Spre seară, reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania persoanelor importante din viaţa voastră.


Horoscop 9 iulie 2015, Vărsător:

Această perioadă este una foarte importantă pentru voi; au loc câteva schimbări majore în viaţa de familie. Sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi acestor modificări, să încercaţi să aveţi răbdare şi să vă ajutaţi persoanele care au nevoie de timp pentru acomodare. Este posibil să intraţi în mici conflicte cu oameni pe care îi consideraţi apropiaţi.


Horoscop 9 iulie 2015, Peşti:

Sunteţi dispuşi să faceţi câteva schimbări majore în viaţa personală, însă membrii familiei nu vă oferă ajutorul de care aveţi nevoie. De aceea vă încăpăţânaţi şi hotărâţi să faceţi totul de unii singuri. Vă va fi destul de dificil însă, din fericire, există alte persoane dragi care vă sunt alături şi vă sprijină în aceste momente.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS