Horoscop Urania zilnic: duminică, 5 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 5 iulie 2015


Horoscop 5 iulie 2015, Berbec:

Din fericire pentru voi, duminica aceasta pare să fie zi de relaxare. După o perioadă mai aglomerată, aveţi timp să vă odihniţi; petreceţi momente frumoase alături de persoanele dragi. După orele prânzului este posibil să primiţi o vizită neaşteptată de la un om drag.


Horoscop 5 iulie 2015, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte liniştiţi; hotărâţi să petreceţi ziua de astăzi alături de o persoană dragă. De asemenea, activităţile în natură vă pot ajuta să vă încărcaţi cu energie. Spre seară aveţi parte de o surpriză neaşteptată de la un om foarte drag vouă.


Horoscop 5 iulie 2015, Gemeni:

Astrele favorizează astăzi viaţa financiară; în cazul în care vă gândiţi să faceţi o achiziţie, nu mai amânaţi momentul - cea mai bună perioadă pentru o investiţie importantă este acum. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de atenţia voastră.


Horoscop 5 iulie 2015, Rac:

Sunteţi pregătiţi să continuaţi cu planurile voastre, însă câteva obstacole se pun în calea drumului vostru către succes. Încercaţi să fiţi pregătiţi pentru orice situaţie neaşteptată; trebuie să ştiţi foarte bine cum să vă puneţi în aplicare ideile pentru următoarea perioadă astfel încât acestea să aibă rezultatele la care visaţi.


Horoscop 5 iulie 2015, Leu:

Ultimele zile de muncă din această săptămână au fost destul de aglomerate şi obositoare, aşa că astăzi vreţi doar să profitaţi de timpul liber pentru a lenevi. Simţiţi nevoia de a fi singuri, de a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele. În curând va avea loc o schimbare importantă în viaţa sentimentală.


Horoscop 5 iulie 2015, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să simţiţi nevoia de a face puţină ordine în trecutul vostru; există câteva probleme şi situaţii pe care încă le-aţi lăsat nerezolvate, aşa că hotărâţi că este timpul să faceţi ceva în acest sens. Este posibil să contactaţi o persoană foarte dragă, care a însemnat mult pentru voi.


Horoscop 5 iulie 2015, Balanţă:

În ciuda eforturilor depuse de voi pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi, se pare că nimic nu iese conform planurilor. Cel mai bine este să aveţi răbdare şi să lăsaţi timpul să îşi joace cartea. Pe plan sentimental, relaţia dintre voi şi partenerul de cuplu pare să fie pe drumul cel bun.


Horoscop 5 iulie 2015, Scorpion:

Astrele vă pregătesc un viitor frumos, trebuie doar să aveţi răbdare. Este posibil ca astăzi să întâlniţi persoane care vă vor influenţa în mod pozitiv viaţa; vă recomand să ţineţi aceste persoane cât mai aproape de voi deoarece vă vor ajuta foarte mult atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală.


Horoscop 5 iulie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi uşor irascibili şi puteţi intra destul de uşor în conflicte dureroase; cel mai bine este să evitaţi întâlnirile importante. De asemenea, încercaţi să petreceţi mai mult timp în compania membrilor familiei sau a prietenilor apropiaţi. Aceştia vă vor ajuta să ieşiţi din această stare dificilă.


Horoscop 5 iulie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei de duminică pare să fie dedicată odihnei; vă bucuraţi de o dimineaţă frumoasă şi relaxantă, în care uitaţi de toate problemele din ultima perioadă. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să mergeţi într-o vizită neaşteptată la o persoană dragă.


Horoscop 5 iulie 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte sensibili; puteţi fi influenţaţi cu uşurinţă de persoanele cu care intraţi în contact, de aceea vă recomand să nu luaţi decizii importante şi nici să faceţi schimbări pe orice plan în cursul zilei de astăzi. Cel mai bine este să încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber.


Horoscop 5 iulie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa personală; după o perioadă mai aglomerată pe plan profesional, este timpul să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu persoanele dragi din viaţa voastră. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS