Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 4 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 4 iulie 2015


Horoscop 4 iulie 2015, Berbec:

Astrele vă pregătesc o zi intensă, în adevăratul sens al cuvântului. În prima parte a zilei de sâmbătă vă puteţi confrunta cu câteva probleme de comunicare la locul de muncă, însă reuşiţi să le rezolvaţi fără nicio problemă. Spre seară faceţi planuri pentru ziua de mâine alături de o persoană dragă.


Horoscop 4 iulie 2015, Taur:

Astăzi sunteţi foarte agitaţi şi vă este greu să vă concentraţi şi să rezolvaţi problemele de la locul de muncă. Aşteptaţi cu nerăbdare ziua de mâine; deja faceţi planuri importante pentru voi şi o persoană foarte dragă. Spre seară este posibil să petreceţi clipe frumoase alături de oamenii apropiaţi.


Horoscop 4 iulie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una cu multe suişuri şi coborâşuri; este posibil să întâmpinaţi dificultăţi majore în rezolvarea problemelor importante. Nu vă descurcaţi de unii singuri, aşa că decideţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă. Spre seară sunteţi îngrijoraţi cu privire la starea de sănătate a unei persoane apropiate.


Horoscop 4 iulie 2015, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru nativii născuţi în zodia Rac; petreceţi clipe frumoase alături de persoanele dragi din viaţa voastră. De asemenea, partenerul de cuplu v-a pregătit o surpriză minunată; este vorba despre un cadou la care visaţi de foarte mult timp, însă nu aţi avut bani pentru a îl achiziţiona.


Horoscop 4 iulie 2015, Leu:

Ziua de astăzi va fi una liniştită pentru voi atâta timp cât rămâneţi la planurile voastre şi nu hotărâţi să faceţi schimbări şi modificări în viaţa profesională. Astrele nu sunt de partea voastră şi eforturile depuse vor fi în zadar. Spre seară participaţi la un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 4 iulie 2015, Fecioară:

Astrele vă ajută foarte mult astăzi; pe plan profesional vi se ivesc numeroase oportunităţi de care este recomandat să profitaţi. În următoarea perioadă se vor schimba foarte multe în carieră, iar aceste modificări vă vor ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 4 iulie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de câteva probleme importante la locul de muncă; daţi dovadă de seriozitate şi partenerii de afaceri sunt mulţumiţi de modul în care rezolvaţi situaţiile dificile. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi acordaţi o atenţie deosebită persoanelor din familie.


Horoscop 4 iulie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi cu capul în nori; deja vă gândiţi la ziua de mâine şi vă este imposibil să vă ocupaţi de problemele importante de la locul de muncă. După orele prânzului, un prieten drag sau un membru al familiei vă contactează pentru a vă invita la un eveniment important. Nu aveţi niciun chef de socializare, însă decideţi să mergeţi.


Horoscop 4 iulie 2015, Săgetător:

Pe plan profesional totul pare să meargă conform planului; sunteţi pe drumul cel bun în rezolvarea proiectelor şi a sarcinilor primite. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil să aveţi parte de o mică problemă în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 4 iulie 2015, Capricorn:

Sunteţi foarte relaxaţi deoarece totul merge conform planului la locul de muncă; nu aveţi de ce să vă faceţi griji, relaţia cu colegii şi partenerii de afaceri este mai bună ca niciodată. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. O problemă de familie trebuie rezolvată, iar voi sunteţi singurii care se poate ocupa de ea.


Horoscop 4 iulie 2015, Vărsător:

În ultima perioadă aţi muncit destul de mult; au fost momente stresante, care şi-au pus amprenta asupra stării voastre de spirit. Sunteţi pe drumul cel bun, însă încercaţi să vă relaxaţi din când în când. Nu vă neglijaţi sănătatea deoarece problemele vor deveni tot mai mari.


Horoscop 4 iulie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a o petrece alături de persoanele importante din viaţa voastră; de asemenea, activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile. Spre seară primiţi o veste frumoasă de la un om drag.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS