Horoscop Urania zilnic: vineri, 31 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 31 iulie 2015


Horoscop 31 iulie 2015, Berbec:

Este posibil ca astăzi să participaţi la o petrecere a firmei; acum este momentul mult aşteptat de voi, aveţi posibilitatea de a vă face remarcaţi şi de a obţine aprecieri din partea şefilor. De asemenea, aici întâlniţi o persoană cu care veţi lega o prietenie durabilă.


Horoscop 31 iulie 2015, Taur:

Vă gândiţi să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională; vreţi să începeţi un proiect nou, o afacere sau să acceptaţi o colaborare cu o persoană importantă. Sunteţi încă indecişi, însă trebuie să vă bazaţi pe intuiţie, aceasta nu dă greş niciodată.


Horoscop 31 iulie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte dificilă pentru voi; este un moment aglomerat la locul de muncă, cu multe schimbări neaşteptate şi sarcini importante de rezolvat în timp record. În cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 31 iulie 2015, Rac:

Chiar dacă aveţi foarte multe pe cap la locul de muncă, trebuie să fiţi conştienţi de faptul că partenerul de cuplu trece prin momente dificile. Este important să îi fiţi alături în aceste momente cruciale şi să îl susţineţi în deciziile pe care urmează să le ia.


Horoscop 31 iulie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; partenerii de afaceri au treburi mult mai importante cu voi. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi o călătorie de afaceri pentru a vă ocupa de o negociere majoră sau a începe un proiect. Beneficiile financiare vă vor mulţumi enorm.


Horoscop 31 iulie 2015, Fecioară:

Astăzi astrele nu par să fie de partea voastră, ci din contră; întâlniţi numeroase obstacole peste care nu puteţi trece sub nicio formă. În cazul în care sunteţi pregătiţi pentru schimbări, vă recomand să aveţi răbdare şi să mai aşteptaţi puţin. Între timp, îndreptaţi-vă atenţia asupra vieţii personale.


Horoscop 31 iulie 2015, Balanţă:

Este posibil să simţiţi o oarecare schimbare ciudată în comportamentul partenerului de cuplu. Nu ştiţi despre ce este vorba, însă relaţia dintre voi s-a răcit considerabil în ultima perioadă. O discuţie serioasă şi sinceră vă poate ajuta să lămuriţi situaţia.


Horoscop 31 iulie 2015, Scorpion:

Ziua de vineri vă aduce câteva schimbări neaşteptate; este posibil să fiţi nevoiţi să plecaţi într-o călătorie cu superiorii pentru a vă ocupa de un proiect amplu. Deşi persoana iubită se va simţi neglijată la început, va înţelege situaţia dacă vă veţi face timp să îi explicaţi.


Horoscop 31 iulie 2015, Săgetător:

Chiar dacă aveţi foarte multe pe cap la locul de muncă, vă recomand să vă îndreptaţi atenţia şi asupra relaţiei cu partenerii de afaceri şi colegii de muncă. Aceştia vă pot ajuta foarte mult în punerea în practică a ideilor pe care le aveţi.


Horoscop 31 iulie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; o problemă neaşteptată vă dă peste cap toate planurile cu privire la un proiect nou. Spre seară, aveţi şansa să întâlniţi o persoană sensibilă, pe care să o cuceriţi cu farmecul vostru.


Horoscop 31 iulie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi una extrem de dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Trebuie să aveţi răbdare deoarece acesta este un moment trecător, în scurt timp lucrurile vor reveni la normal. Spre seară, o ieşire împreună cu prietenii vă poate ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 31 iulie 2015, Peşti:

Astăzi un om vă poate oferi o lecţie de viaţă importantă, care să vă schimbe complet modul de a gândi. Puteţi lua decizii importante în ceea ce priveşte planul profesional astfel încât să readuceţi echilibrul în viaţa voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS