Horoscop Urania zilnic: joi, 30 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 30 iulie 2015


Horoscop 30 iulie 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi optimişti şi pregătiţi pentru tot ce v-au rezervat astrele. Aveţi în plan să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă nu ştiţi încă sigur care este drumul pe care vreţi să mergeţi. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să luaţi decizia corectă.


Horoscop 30 iulie 2015, Taur:

În ciuda programului foarte aglomerat de la muncă, reuşiţi să rămâneţi pe linia de plutire. Sunteţi foarte veseli şi asta vă ajută să vă rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele. Superiorii sunt impresionaţi de profesionalismul şi maturitatea de care daţi dovadă şi vă pot surprinde cu un bonus substanţial.


Horoscop 30 iulie 2015, Gemeni:

Este posibil să faceţi câteva schimbări importante care vă vor aduce multe necazuri; sunteţi siguri pe voi, însă starea de automulţumire excesivă ar putea complica relaţiile cu persoanele din jurul vostru. Aveţi răbdare şi încercaţi să acţionaţi în conformitate cu obiectivele comune tuturor planurilor voastre.


Horoscop 30 iulie 2015, Rac:

Ziua de astăzi pare să vină cu multe surprize pentru voi; sunteţi atenţi la sarcinile pe care le aveţi de rezolvat şi vă concentraţi atenţia asupra detaliilor. Aveţi mare succes în tot ce vă propuneţi, însă trebuie doar să ştiţi când să acţionaţi astfel încât să profitaţi din plin de beneficiile sarcinilor rezolvate.


Horoscop 30 iulie 2015, Leu:

Astrele vă pregătesc o zi destul de aglomerată; pentru a vă ocupa de câteva probleme profesionale importante, sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri scurte prin oraş şi să staţi la cozi. Spre seară, trebuie să luaţi o decizie crucială în ceea ce priveşte viaţa personală.


Horoscop 30 iulie 2015, Fecioară:

Vă gândiţi serios să vă faceţi ordine pe plan sentimental, însă este posibil ca deciziile pe care urmează să le luaţi să rănească o persoană foarte dragă. De aceea sunteţi încă indecişi şi nu ştiţi ce să faceţi în continuare. Un om în vârstă vă poate ajuta să găsiţi o soluţie bună pentru problemele voastre.


Horoscop 30 iulie 2015, Balanţă:

Joi pare a fi o zi tocmai bună pentru câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să vi se ofere şansa de a lucra la un proiect amplu, cu multe beneficii financiare. Sunteţi susţinuţi de persoanele din jurul vostru.


Horoscop 30 iulie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de sarcinile voastre obişnuite de la locul de muncă. Spre seară este posibil să aveţi parte de mici conflicte cu partenerul de cuplu. Dacă vă păstraţi calmul rezolvaţi cu uşurinţă această situaţie neplăcută.


Horoscop 30 iulie 2015, Săgetător:

În cazul în care vreţi să începeţi proiecte noi sau să vă puneţi în aplicare planuri importante, aceasta este cea mai bună perioadă. Astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să alegeţi cel mai bun drum pentru viitorul vostru. Spre seară primiţi o veste bună de la un om drag.


Horoscop 30 iulie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de azi trebuie să vă ocupaţi de o problemă dificilă la locul de muncă. Mai mulţi colegi au făcut o greşeală substanţială în rezolvarea unui proiect şi încercaţi să rezolvaţi această situaţie complicată. Spre seară primiţi o invitaţie la o petrecere.


Horoscop 30 iulie 2015, Vărsător:

Astăzi primiţi o invitaţie la un eveniment important; acum aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va atrage de la primele secunde. Este dificil să aflaţi dacă este vorba despre o posibilă relaţie sau despre legarea unei prietenii de durată.


Horoscop 30 iulie 2015, Peşti:

Aveţi parte de o zi destul de dificilă, cu multe probleme profesionale. Relaţia cu superiorii se deteriorează tot mai mult şi trebuie să faceţi ceva în acest sens. În cazul în care vă gândiţi la o schimbare, nu mai aşteptaţi; acum este momentul potrivit pentru asta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS