Horoscop Urania zilnic: vineri, 3 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 3 iulie 2015


Horoscop 3 iulie 2015, Berbec:

Vă este foarte uşor să acceptaţi schimbările din viaţa profesională; chiar dacă sunteţi nevoiţi să munciţi mai mult, beneficiile financiare vor fi pe măsura eforturilor depuse, iar asta vă motivează enorm. Pe plan sentimental, aveţi posibilitatea de a rezolva conflictele cu partenerul de cuplu.


Horoscop 3 iulie 2015, Taur:

Prima parte a zilei de vineri va fi pentru a rezolva câteva probleme profesionale; după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra planurilor personale. Pregătiţi o surpriză foarte frumoasă pentru o persoană dragă şi faceţi tot posibilul pentru a pune la punct ultimele detalii legate de acest eveniment.


Horoscop 3 iulie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei va fi una foarte bună pentru rezolvarea proiectelor de care vă ocupaţi. Acordaţi o atenţie deosebită planurilor voastre şi vă este foarte uşor să găsiţi soluţii extrem de eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară primiţi o veste neplăcută de la o persoană apropiată.


Horoscop 3 iulie 2015, Rac:

Săptămâna aceasta este una foarte dificilă pentru voi; trebuie să faceţi faţă tuturor provocărilor, însă sunteţi destul de obosiţi să vă concentraţi aşa cum vreţi. Vă este greu să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele voastre, aşa că decideţi să apelaţi la ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 3 iulie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi foarte relaxaţi şi vă este uşor să vă ocupaţi de problemele şi sarcinile de la locul de muncă. După orele prânzului aveţi posibilitatea de a întâlni persoane noi, care să vă ajute să evoluaţi pe plan profesional. Trebuie să fiţi dispuşi să faceţi faţă provocărilor primite.


Horoscop 3 iulie 2015, Fecioară:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa sentimentală; planetele au o influenţă destul de puternică asupra deciziilor pe care vreţi să le luaţi. Acesta este un moment foarte bun pentru a rezolva conflictele cu partenerul de cuplu. De asemenea, dacă sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 3 iulie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi vine cu multe oportunităţi în ceea ce priveşte viaţa profesională; chiar şi aşa, încercaţi să rămâneţi cu capul pe umeri şi să nu faceţi schimbări bruşte pe care să le regretaţi mai târziu. Pe plan personal, astăzi primiţi un sfat foarte bun de la un om drag, care vă poate ajuta să vedeţi viaţa cu alţi ochi.


Horoscop 3 iulie 2015, Scorpion:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi la locul de muncă. Este foarte important să aveţi răbdare şi să nu vă grăbiţi atunci când discutaţi cu partenerii de afaceri. Spre seară nu aveţi timp de odihnă, trebuie să participaţi la un eveniment.


Horoscop 3 iulie 2015, Săgetător:

Ziua de 3 iulie pare să fie una foarte bună pentru munca profesională; proiectele noi par să fie dificil de rezolvat din perspectiva colegilor, însă voi vă descurcaţi de minune dacă preluaţi controlul. Verificaţi fiecare amănunt înainte de a lua o decizie finală şi acordaţi o atenţie deosebită unor detalii care par nesemnificative, însă sunt foarte importante.


Horoscop 3 iulie 2015, Capricorn:

Astăzi aveţi o abordare inteligentă pentru proiectele pe care le prezentaţi şefilor; aceştia vor fi foarte impresionaţi de evoluţia voastră şi vă vor accepta planurile. Este posibil să urmeze câteva schimbări la locul de muncă şi să fiţi nevoiţi să munciţi mai mult, însă beneficiile financiare vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 3 iulie 2015, Vărsător:

Astrele vă oferă posibilitatea de a explora noi orizonturi; astăzi puteţi descoperi noi talente, puteţi întâlni persoane care să vă schimbe modul de a gândi sau să vă ajute să faceţi schimbări majore în viaţa voastră. Sunteţi foarte relaxaţi şi nu aveţi nimic împotrivă să experimentaţi şi să găsiţi ce vă lipseşte pentru a vă simţi împliniţi pe toate planurile.


Horoscop 3 iulie 2015, Peşti:

Vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde descoperiţi că vă descurcaţi mai bine decât de obicei. Vă este foarte uşor să îi aveţi de partea voastră atât pe superiori, cât şi pe partenerii de afaceri. Acum este un moment foarte bun pentru a cere un bonus sau chiar o mărire de salariu; este aproape imposibil să vă fie refuzată cererea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS