Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 iulie 2015


Horoscop 29 iulie 2015, Berbec:

Asiguraţi-vă că acordaţi atenţie persoanelor din jurul vostru; vor exista câţiva oameni care vă vor ajuta să scăpaţi de o problemă importantă sau chiar vă vor aduce multe beneficii pe plan financiar. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, este important să îi fiţi alături atunci când are nevoie de voi.


Horoscop 29 iulie 2015, Taur:

Astăzi vă simţiţi norocoşi şi decideţi că este momentul să puneţi bazele unui proiect important sau să investiţi într-o afacere destul de mare. Riscaţi destul de mult, însă astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă dublaţi sau chiar triplaţi investiţiile.


Horoscop 29 iulie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de miercuri va fi una obişnuită, cu câteva proiecte importante de care trebuie să vă ocupaţi la locul de muncă. Spre seară este posibil să primiţi o vizită de la o persoană dragă, cu care aveţi parte de o discuţie interesantă. Primiţi un sfat important, care vă poate schimba planurile în viaţă.


Horoscop 29 iulie 2015, Rac:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută în tot ce vă propuneţi; acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de planurile şi de proiectele voastre. Nu mai staţi pe gânduri, puneţi-vă în practică ideile. Profitaţi de ziua de astăzi deoarece aveţi mari şanse de reuşită.


Horoscop 29 iulie 2015, Leu:

În prima parte a zilei este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată; o persoană dragă trece printr-un moment dificil şi are nevoie de ajutorul vostru. Încercaţi să o ascultaţi fără a critica; de asemenea, gândiţi-vă foarte bine înainte de a îi da un sfat deoarece acesta poate fi decisiv pentru ea.


Horoscop 29 iulie 2015, Fecioară:

Astăzi astrele vă pot deschide numeroase ferestre pe plan profesional; aveţi şansa să faceţi o investiţie majoră, să luaţi un examen important sau să începeţi o afacere cu potenţial. Persoanele din jurul vostru vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie pe noul drum pe care îl alegeţi.


Horoscop 29 iulie 2015, Balanţă:

Conjunctura astrală vă poate convinge să faceţi câteva schimbări substanţiale în ceea ce priveşte viaţa personală; aveţi planuri îndrăzneţe pentru viitor şi vreţi să le vedeţi cât mai repede puse în aplicare. Spre seară puteţi primi o invitaţie la o petrecere sau un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 29 iulie 2015, Scorpion:

Astăzi hotărâţi să faceţi o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa personală; este posibil ca persoanele dragi să nu fie de acord cu această decizie a voastră. Daţi dovadă de maturitate şi decideţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de părerile celor din jurul vostru. Intuiţia nu va da greş niciodată.


Horoscop 29 iulie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi plini de elan şi cu zâmbetul pe buze; acest optimism exagerat vă poate ajuta să atrageţi multe persoane de partea voastră în proiectele de care urmează să vă ocupaţi. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc o surpriză spre seară.


Horoscop 29 iulie 2015, Capricorn:

Contează foarte mult să nu vă pierdeţi încrederea şi să vă continuaţi drumul indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi în cale. Aveţi răbdare, beneficiile nu vor întârzia să apară. Pe plan sentimental, nu aveţi de ce să vă plângeţi în relaţia cu partenerul de cuplu; vă înţelegeţi de minune.


Horoscop 29 iulie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi decurge destul de bine în ceea ce priveşte viaţa profesională. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre planul sentimental; în relaţia cu partenerul de cuplu pot apărea discuţii serioase şi chiar dureroase dacă nu ştiţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 29 iulie 2015, Peşti:

Este posibil ca persoanele din jurul vostru să vă pună nervii la încercare; vă recomand să aveţi răbdare şi să încercaţi să le acordaţi atenţia de care au nevoie în situaţiile dificile. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea persoanei iubite; sunteţi în al nouălea cer.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS