Horoscop Urania zilnic: marţi, 28 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 28 iulie 2015


Horoscop 28 iulie 2015, Berbec:

Nu intraţi în jocul colegilor de muncă, încercaţi să staţi deoparte în această situaţie. Mulţi vor încerca să vă atragă de partea lor şi să vă ofere beneficii tentante, însă trebuie să rămâneţi puternici. Amintiţi-vă că aveţi un scop bine precis în viaţă şi nu vă îndepărtaţi de la atingerea lui.


Horoscop 28 iulie 2015, Taur:

Această săptămână pare să fie una destul de complicată pentru voi; aveţi foarte multe proiecte de rezolvat şi timpul nu pare să fie tocmai de partea voastră. Cel mai bine este să profitaţi de ziua de marţi pentru a încerca să faceţi un plan bine detaliat care să vă ajute să vă descurcaţi în situaţiile complicate.


Horoscop 28 iulie 2015, Gemeni:

Este posibil ca persoanele din jurul vostru să încerce să vă momească şi să vă ofere oportunităţi importante în viaţa profesională. Chiar şi aşa, voi aveţi un drum bine stabilit de care vă recomand să nu vă abateţi sub nicio formă. Primiţi susţinere din partea unui om de la care nu aveaţi astfel de aşteptări.


Horoscop 28 iulie 2015, Rac:

A doua zi a săptămânii pare să fie una foarte bună pentru voi; sunteţi optimişti şi foarte energici încă de la primele ore ale dimineţii şi aveţi idei excelente pentru viitoarele proiecte. Vă recomand să nu mai aşteptaţi, acesta este cel mai bun moment pentru a vă pune planurile în practică.


Horoscop 28 iulie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi foarte atenţi la detalii, iar acest aspect vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mult timp în urmă, însă pe care l-aţi lăsat de izbelişte. Aveţi şanse mari să primiţi un bonus substanţial de pe urma acestuia, aşa că încercaţi să îi acordaţi toată atenţia din lume.


Horoscop 28 iulie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei de 28 iulie sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să mergeţi la o şedinţă cu un posibil partener pentru firmă la care lucraţi. Această persoană este foarte încântată de planurile voastre încât vă poate propune o colaborare interesantă; gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 28 iulie 2015, Balanţă:

Ziua începe foarte bine pentru voi în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; partenerul de cuplu vă poate face dimineaţa mai frumoasă cu un cadou minunat. Întreaga zi veţi fi cu zâmbetul pe buze şi binedispuşi. Spre seară primiţi o vizită neaşteptată de la o persoană dragă.


Horoscop 28 iulie 2015, Scorpion:

Astrele vă pun la mare încercare astăzi în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jurul vostru; vă recomand pe cât posibil să evitaţi discuţiile dificile cu persoanele cu care intraţi în contact. În caz contrar, riscaţi să ajungeţi să fiţi răniţi sau şi mai grav, să răniţi un om drag la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 28 iulie 2015, Săgetător:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi; pe plan profesional lucrurile decurg conform planurilor voastre. Un coleg de muncă vă poate face o propunere avantajoasă, care vă va aduce multe beneficii financiare. Spre seară, vă ocupaţi de relaţia de cuplu.


Horoscop 28 iulie 2015, Capricorn:

Ziua de marţi pare să fie una destul de obişnuită pentru voi, fără întâmplări care să vă pună în alertă. Pe plan profesional, primiţi câteva sarcini importante de care reuşiţi să vă ocupaţi fără nicio problemă. Spre seară, primiţi un cadou frumos din partea unui om drag.


Horoscop 28 iulie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă simţiţi minunaţi; sunteţi veseli, aveţi multă energie şi sunteţi pregătiţi să vă ocupaţi de sarcinile voastre. După orele prânzului puteţi avea o discuţie interesantă cu un coleg de muncă, care vă poate convinge să începeţi un proiect măreţ împreună.


Horoscop 28 iulie 2015, Peşti:

Vă simţiţi liniştiţi şi foarte relaxaţi; în sfârşit, problemele de pe plan profesional au dispărut. Mai sunt câteva lucruri de care trebuie să vă ocupaţi însă nu trebuie să vă faceţi griji pentru acestea. Pe plan sentimental, acesta este un moment potrivit pentru a face pasul cel mare în relaţia cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS