Horoscop Urania zilnic: luni, 20 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 20 iulie 2015


Horoscop 20 iulie 2015, Berbec:

Astăzi descoperiţi că o persoană apropiată v-a pus gând rău, iar discuţiile pe care le veţi avea cu aceasta vă vor determina să luaţi câteva decizii radicale. Totuşi, dispuneţi de mai multă energie decât aţi fi crezut, ceea ce vă va ajuta să vă puneţi gândurile în ordine şi să faceţi ceea ce e mai bine pentru voi.


Horoscop 20 iulie 2015, Taur:

Tot ceea ce faceţi astăzi este pe cont propriu, iar din acest motiv satisfacţiile vor fi mult mai mari. Reuşiţi să începeţi o nouă colaborare, să recuperaţi o sumă de bani sau să faceţi o schimbare importantă. În ce priveşte viaţa sentimentală, se prevăd evenimente importante sau veţi simţi nevoia unei schimbări.


Horoscop 20 iulie 2015, Gemeni:

Este o zi destul de bună pentru voi. Veţi avea posibilitatea să rezolvaţi orice problemă la timp sau veţi câştiga încrederea unor persoane importante. Afacerile sau contractele se pot împotmoli pe neaşteptate, dar nu este cazul să vă faceţi griji. Trebuie doar să amânaţi unele decizii.


Horoscop 20 iulie 2015, Rac:

Viaţa de familie pare foarte calmă, dar apar unele probleme care vă pun pe gânduri şi care vă determină să luaţi câteva decizii radicale. Persoana iubită vă va sfătui şi vă va ajuta să depăşiţi orice moment dificil. Trebuie doar să vă deschideţi sufletul şi să fiţi atenţi la fiecare informaţie pe care o veţi primi.


Horoscop 20 iulie 2015, Leu:

Se pare că astăzi aveţi şanse mari de reuşită pe plan profesional; gândiţi limpede şi aveţi idei foarte bune pentru investiţiile şi proiectele pe termen lung. Mare atenţie, însă, la compromisurile pe care trebuie să le faceţi în noile colaborări.


Horoscop 20 iulie 2015, Fecioară:

Nu este cazul să vă îngrijoraţi dacă colaborările cu o persoană de s#x feminin nu decurg aşa cum aţi sperat. Aveţi capacitatea să depăşiţi cu uşurinţă orice problemă. În ceea ce priveşte viaţa de familie, se pare că va fi necesar să vă ocupaţi de starea de sănătate a unei persoane mai în vârstă.


Horoscop 20 iulie 2015, Balanţă:

Astăzi evenimentele vă sunt favorabile. Norocul vă surâde la fiecare pas, iar cei din jur sunt molipsiţi de zâmbetul vostru. Va trebui să vă asiguraţi că atât aşteptările, cât şi posibilităţile voastre sunt realiste, pentru că altfel riscaţi să vă pierdeţi pe drum. În anumite situaţii puteţi încerca să vă ascultaţi intuiţia.


Horoscop 20 iulie 2015, Scorpion:

Trebuie să analizaţi toate aspectele vieţii şi să încercaţi să înţelegeţi lucrurile aşa cum sunt. Nu vă grăbiţi să luaţi unele decizii în ce priveşte cariera şi nici nu vă întindeţi la vorbă cu anumite persoane, pentru că nu toată lumea vă vrea binele. Spre seară veţi avea posibilitatea să faceţi o mică schimbare în viaţa voastră.


Horoscop 20 iulie 2015, Săgetător:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă; sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi cât mai repede schimbărilor, iar acest lucru vă poate face mai agitaţi şi mai pesimişti. Din fericire, persoanele din jurul vostru vă sunt alături şi vă pot ajuta să treceţi peste aceste momente complicate.


Horoscop 20 iulie 2015, Capricorn:

Viaţa profesională este într-o continuă schimbare; se întâmplă destul de multe lucruri neaşteptate, aşa că vă recomand să vă păstraţi calmul. În curând rezultatele muncii voastre vor fi apreciate de cei din jurul vostru, în special de colaboratori şi chiar de superiori.


Horoscop 20 iulie 2015, Vărsător:

Este necesar să încercaţi să aveţi mai multă încredere în persoanele din familie. Instinctul vă călăuzeşte pe calea cea bună. Veţi reuşi să faceţi unele descoperiri importante despre prieteni sau despre colegii de muncă, iar deciziile pe care le veţi lua astăzi vă vor ajuta să fiţi mai aproape de obiectivele voastre.


Horoscop 20 iulie 2015, Peşti:

Trebuie să ieşiţi din zona de confort dacă vreţi să evoluaţi şi să deveniţi cunoscuţi pe plan profesional; nu refuzaţi propunerile pe care le primiţi, însă analizaţi-le cu atenţie înainte de a lua o decizie finală. Seara va veni cu o surpriză din partea unei persoane dragi vouă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS