Horoscop Urania zilnic: joi, 2 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 2 iulie 2015


Horoscop 2 iulie 2015, Berbec:

Astrele vă oferă posibilitatea de a avea visuri mari; vă pregătiţi pentru o lună foarte bună, cu multe provocări şi schimbări importante. Cel mai bine este să profitaţi de ziua de joi pentru a vă face un plan detaliat, care să vă ajute să vă ţineţi organizate proiectele şi ideile.


Horoscop 2 iulie 2015, Taur:

Este foarte uşor să ieşiţi din programul obişnuit şi să uitaţi de proiectele voastre; pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, este nevoie de perseverenţă, multă muncă şi devotament din partea voastră. Încercaţi să aveţi un program bine pus la punct, pe care să îl respectaţi indiferent de situaţie.


Horoscop 2 iulie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; se pare că şefii au nevoie de voi la o şedinţă importantă. Veţi face o călătorie de afaceri pentru a discuta cu partenerii despre un proiect nou. Aveţi posibilitatea de a vă face cunoscuţi pe plan profesional; această întâlnire vă poate deschide multe uşi de care puteţi profita.


Horoscop 2 iulie 2015, Rac:

Simţiţi nevoia unei vacanţe; ultima perioadă a fost una foarte dificilă pentru voi, iar astrele vă recomandă să faceţi o pauză. Se simte oboseala şi din această cauză nu mai daţi randament nici măcar în sarcinile obişnuite. Cel mai bine este să luaţi o pauză pentru a vă relaxa şi a vă încărca bateriile.


Horoscop 2 iulie 2015, Leu:

Prima parte a zilei de joi va fi una foarte bună pentru viaţa profesională; deşi sunteţi destul de obosiţi, reuşiţi să fiţi atenţi la detalii şi să găsiţi soluţii foarte eficiente pentru problemele şi obstacolele cu care vă confruntaţi. Spre seară primiţi un cadou neaşteptat de la o persoană din trecut.


Horoscop 2 iulie 2015, Fecioară:

Dimineaţa vă găseşte într-o stare de dispoziţie foarte bună; sunteţi liniştiţi şi relaxaţi şi vă este uşor să vă ocupaţi de planurile pentru întreaga lună. Decideţi să folosiţi timpul de astăzi pentru a vă organiza nu doar această săptămână, ci şi perioada de după aceasta. Pe plan sentimental, lucrurile par să fie pe drumul cel bun.


Horoscop 2 iulie 2015, Balanţă:

Se pare că începutul lunii iulie este unul foarte bun pentru voi; sunteţi pregătiţi pentru noi aventuri şi proiecte importante în ceea ce priveşte viaţa profesională. Dacă din punct de vedere profesional şi financiar vă merge foarte bine, poate că este timpul să vă îndreptaţi atenţia şi asupra vieţii personale.


Horoscop 2 iulie 2015, Scorpion:

Sunteţi persoane foarte prietenoase şi puteţi fi influenţaţi destul de uşor de oamenii cu care intraţi în contact; încrederea şi bunăvoinţa voastră faţă de ceilalţi pot duce la dezamăgiri dureroase. Încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni atunci când trebuie să luaţi decizii importante.


Horoscop 2 iulie 2015, Săgetător:

Astrele vă ajută foarte mult pe plan profesional; astăzi aveţi numeroase oportunităţi de care trebuie să profitaţi. Nu încercaţi să impresionaţi pe nimeni, contează foarte mult să fiţi voi înşivă atunci când discutaţi cu persoanele din jurul vostru. Pe plan sentimental, aveţi parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 2 iulie 2015, Capricorn:

Acţiunile voastre pot avea efecte negative asupra vieţii personale; cel mai bine este să nu luaţi decizii grăbite şi nici să faceţi schimbări fără a analiza foarte bine situaţia. De asemenea, nu uitaţi că problemele se rezolvă în doi, de aceea vă recomand să discutaţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 iulie 2015, Vărsător:

A doua zi din luna iulie pare să fie un moment foarte bun pentru schimbări importante nu doar pe plan profesional, ci şi în viaţa personală. Sunteţi foarte liniştiţi şi sinceri, iar astrele vă ajută să luaţi cele mai bune decizii; de asemenea, rămâneţi optimişti indiferent de cât de dificil este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 2 iulie 2015, Peşti:

Chiar dacă astrele sunt de partea voastră, vă este foarte dificil să vă concentraţi asupra proiectelor importante. Nu reuşiţi să găsiţi soluţii eficiente, aşa că pentru moment hotărâţi să folosiţi timpul liber în alte scopuri. Aveţi posibilitatea de a rezolva o problemă din trecut, pe care aţi tot amânat-o.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS