Horoscop Urania zilnic: duminică, 19 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 19 iulie 2015


Horoscop 19 iulie 2015, Berbec:

Sunteţi mai hotărâţi ca niciodată să obţineţi răspunsurile la întrebările care vă frământă. Este o zi perfectă pentru a face unele schimbări în viaţa voastră. Nici la capitolul bani nu staţi rău, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul.


Horoscop 19 iulie 2015, Taur:

Din fericire pentru voi, ziua de duminică începe cum nu se poate mai bine şi anume în compania unei persoane foarte dragi. Este posibil să faceţi o călătorie neaşteptată sau chiar să mergeţi în vizită la prieteni. Cert este că astăzi nu aveţi timp să vă plictisiţi deoarece mai tot timpul sunteţi înconjuraţi de oameni speciali.


Horoscop 19 iulie 2015, Gemeni:

Profitaţi de prima parte a zilei pentru a vă relaxa şi a vă bucura de puţină linişte; după o săptămână foarte aglomerată, acesta este primul moment de respiro pentru voi. După orele prânzului primiţi o veste neaşteptată de la o persoană dragă vouă, care vă poate da peste cap planurile pe care le aveaţi pregătite pentru seară.


Horoscop 19 iulie 2015, Rac:

Începutul zilei pare să fie unul minunat pentru voi; aveţi timp să vă bucuraţi de puţină linişte şi relaxare. Este posibil să vă faceţi planuri cu partenerul de cuplu şi să hotărâţi să plecaţi din localitate; sunteţi decişi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei sentimentale.


Horoscop 19 iulie 2015, Leu:

Dacă vi se pare că norocul vă ocoleşte, nu ar fi rău să-i lăsaţi pe alţii să ia decizii în locul vostru. Chiar dacă nu este o zi prea bună pentru afaceri, astrele vă vor crea câteva situaţii favorabile. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu ar fi indicat să vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul acum.


Horoscop 19 iulie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei va fi petrecută de unii singuri; aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de puţin timp în care să fiţi doar voi şi gândurile voastre. După orele prânzului, primiţi o invitaţie la un eveniment important pentru un om drag vouă. Petreceţi seara în compania unor persoane foarte plăcute.


Horoscop 19 iulie 2015, Balanţă:

Astăzi hotărâţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; după o perioadă mai dificilă este timpul să faceţi puţină ordine în gânduri şi în sentimente. Deşi este haos ştiţi ce vă doriţi şi vă este uşor să luaţi deciziile potrivite pentru viitorul vostru. De asemenea, încercaţi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei sentimentale.


Horoscop 19 iulie 2015, Scorpion:

Sunteţi plictisiţi de rutina în care aţi intrat şi sunteţi hotărâţi să faceţi ceva în acest sens; vreţi să ieşiţi din zona de confort, să încercaţi lucruri noi şi să exploraţi mai mult. Astrele vă vin în ajutor astăzi şi vă deschid orizonturi la care nu v-aţi fi aşteptat niciodată; în cazul în care vreţi o schimbare, acum este momentul potrivit pentru a acţiona.


Horoscop 19 iulie 2015, Săgetător:

Conflictele care au apărut în familie în ultimul timp vă afectează starea de spirit. Nu sunteţi în apele voastre şi nu doriţi să vă implicaţi în prea multe activităţi. Astrele vă recomandă să încercaţi să vă calmaţi, altfel riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea.


Horoscop 19 iulie 2015, Capricorn:

Ziua de 19.07.2015 se anunţă a fi relaxantă pentru voi; în prima parte a zilei de duminică aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Seara se anunţă a fi una destul de interesantă, aveţi posibilitatea de a întâlni pe cineva interesant, care va juca un rol important în viitorul vostru.


Horoscop 19 iulie 2015, Vărsător:

Problemele par să vă acapareze, iar voi nu ştiţi cum să mai scăpaţi; încercaţi să vă coordonaţi mai bine mişcările şi să faceţi un plan de acţiune pe care să îl urmaţi. De asemenea, contează foarte mult să nu vă mai lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru şi să acţionaţi după instinctele voastre.


Horoscop 19 iulie 2015, Peşti:

Duminica pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. În a doua parte a zilei întâlniţi o persoană dragă din trecut, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp; aveţi multe de recuperat şi amintiri de împărtăşit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS