Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 18 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 18 iulie 2015


Horoscop 18 iulie 2015, Berbec:

Astrele par să fie de partea voastră astăzi; în cazul în care decideţi să faceţi o achiziţie importantă, să faceţi o schimbare în viaţa profesională sau să acceptaţi o colaborare riscantă, acesta este momentul. Eforturile depuse de voi se vor dovedi a fi foarte productive în această perioadă.


Horoscop 18 iulie 2015, Taur:

Ziua de sâmbătă (18.07.2015) este zi de relaxare pentru voi; petreceţi prima parte a zilei în linişte şi pace. Aveţi timp să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. După orele prânzului vă puteţi relaxa în natură sau mergând într-o vizită la o persoană foarte dragă vouă.


Horoscop 18 iulie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi hotărâţi să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi pe plan profesional; este posibil să fiţi tentaţi să faceţi o schimbare riscantă. Dacă alegeţi drumul potrivit, beneficiile nu vor întârzia să apară. Pe plan personal, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat.


Horoscop 18 iulie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi hotărâţi să vă rezolvaţi toate sarcinile pentru a nu fi nevoiţi ca în următoarele zile să mai acordaţi atenţie vieţii profesionale. Este posibil ca pentru a avea mai mult timp să amânaţi o întâlnire sau o şedinţă importantă. Seara vine cu o veste bună de la o persoană de departe.


Horoscop 18 iulie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi pe viaţa profesională; aveţi destul de multe sarcini de rezolvat şi vreţi să le terminaţi înainte de încheierea programului de muncă. Spre seară pot apărea mici certuri între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 18 iulie 2015, Fecioară:

Nu este o zi foarte bună pentru voi; din cauza unei probleme personale nu reuşiţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale. Nici în relaţia cu persoanele din jurul vostru nu vă descurcaţi tocmai bine; pot apărea mici conflicte în discuţiile pe care le aveţi cu colegii de muncă.


Horoscop 18 iulie 2015, Balanţă:

Astrele vă oferă o mână de ajutor în proiectele profesionale; astăzi aveţi posibilitatea de a începe un drum important, care vă va deschide numeroase ferestre în viitorul apropiat. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să daţi dovadă de profesionalism în întâlnirile pe care urmează să le aveţi.


Horoscop 18 iulie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de dificilă pentru voi; vă este greu să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile voastre. Cel mai bine este să staţi departe de şedinţe importante sau negocieri de contracte şi să vă limitaţi la activităţile de rutină, care nu necesită foarte multă atenţie.


Horoscop 18 iulie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi vă găseşte visători şi încrezători în forţele proprii; vă gândiţi serios să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional, însă încă sunteţi indecişi asupra drumului pe care vreţi să mergeţi. O discuţie cu un om important vă poate ajuta să faceţi o alegere inspirată pentru viitorul vostru.


Horoscop 18 iulie 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale zilei vă ocupaţi de treburile profesionale; aţi primit numeroase sarcini şi vreţi să le rezolvaţi pe toate astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată de la o persoană dragă, care vă cere ajutorul cu privire la o problemă personală.


Horoscop 18 iulie 2015, Vărsător:

Sunteţi destul de preocupaţi de viaţa financiară şi hotărâţi că este timpul să faceţi câteva schimbări pe plan profesional. Acum este un moment foarte bun pentru a schimba job-ul, a accepta proiecte sau a începe colaborări cu persoanele din jurul vostru. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja în favoarea voastră.


Horoscop 18 iulie 2015, Peşti:

Sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; din cauza problemelor cu care vă confruntaţi la locul de muncă aveţi tendinţa să neglijaţi relaţia cu partenerul de cuplu. Acesta se poate simţi deranjat de acest lucru, însă dacă îi explicaţi că este doar o perioadă mai dificilă, vă va oferi spaţiul de care aveţi nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS