Horoscop Urania zilnic: vineri, 17 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 17 iulie 2015


Horoscop 17 iulie 2015, Berbec:

Vă bucuraţi de o zi destul de frumoasă, fără prea multe complicaţii sau probleme profesionale. În ceea ce priveşte viaţa personală, este posibil să primiţi o vizită surpriză de la o persoană din trecut, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp; aveţi multe de recuperat.


Horoscop 17 iulie 2015, Taur:

Astăzi aveţi parte de o zi încărcată; sunteţi destul de obosiţi, însă trebuie să vă concentraţi deoarece proiectele de care vă ocupaţi sunt foarte importante pentru voi. Din fericire, primiţi susţinere din partea familiei, iar asta vă ajută să mergeţi mai departe pe acest drum lung.


Horoscop 17 iulie 2015, Gemeni:

Relaţia cu colegii de muncă poate avea de suferit astăzi din cauza unor dificultăţi pe care le întâmpinaţi în rezolvarea sarcinilor. Este important să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de profesionalism. Spre seară, o persoană dragă vă aduce o veste minunată.


Horoscop 17 iulie 2015, Rac:

Prima parte a zilei de vineri va fi una obositoare, cu câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii financiare; vreţi să faceţi o investiţie majoră, însă hotărâţi să nu luaţi o decizie finală fără a discuta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 iulie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă schimbaţi programul deoarece superiorii au alte planuri pentru voi; este posibil să participaţi la o şedinţă importantă sau chiar să mergeţi într-o călătorie de afaceri pentru a negocia un nou contract. Partenerul se poate simţi neglijat în această perioadă.


Horoscop 17 iulie 2015, Fecioară:

Conjunctura astrală favorizează viaţa personală; astăzi este un moment foarte bun pentru a vă face ordine în gânduri şi în sentimente. De asemenea, aveţi posibilitatea de a face o schimbare majoră în relaţia cu o persoană importantă din viaţa voastră.


Horoscop 17 iulie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; trebuie să rezolvaţi câteva probleme importante, care nu mai pot fi amânate. După orele prânzului este posibil să primiţi o veste neplăcută cu privire la starea de sănătate a unui om drag.


Horoscop 17 iulie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi asupra tuturor sarcinilor pe care le primiţi; daţi dovadă de profesionalism în tot ce faceţi. Seara se anunţă a fi una liniştită pentru voi, de aceea hotărâţi că este timpul să rezolvaţi câteva probleme pe care le-aţi tot amânat.


Horoscop 17 iulie 2015, Săgetător:

Vă este teamă să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi alegerile la care visaţi; problemele vă frământă de mai mult timp, însă nici nu faceţi ceva pentru a le rezolva. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să căpătaţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 17 iulie 2015, Capricorn:

Iată că astăzi astrele sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase uşi importante pe plan profesional; participaţi la o întâlnire de afaceri şi aveţi posibilitatea de a întâlni persoane care vă pot ajuta în proiectele voastre. În cazul în care primiţi propuneri de colaborare, nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi-le.


Horoscop 17 iulie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei de 17.07.2015 este ocupată cu munca profesională; trebuie să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat şi să fiţi dispuşi să vă asumaţi riscuri. În a doua parte a zilei o persoană dragă vine la voi cu o problemă delicată, aşa că faceţi tot posibilul să o ajutaţi.


Horoscop 17 iulie 2015, Peşti:

În cazul în care primiţi o ofertă de colaborare, ar fi foarte bine să nu o refuzaţi. Aveţi şansa de a întâlni noi oameni, de a vă dezvolta profesional şi de a ajunge acolo unde vă doriţi. Din fericire, primiţi susţinere din partea familiei şi vă este uşor să faceţi schimbările necesare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS