Horoscop Urania zilnic: luni, 13 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 13 iulie 2015


Horoscop 13 iulie 2015, Berbec:

Ziua de luni este mai mult decât favorabilă pentru planul financiar; aveţi foarte multe idei bune şi vă recomand să le puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă. Astrele sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase uşi. Aveţi şansa să întâlniţi persoane care să vă ajute în proiectele voastre.


Horoscop 13 iulie 2015, Taur:

Ziua de azi este dedicată relaţiei sentimentale; profitaţi de timpul liber pentru a petrece cât mai multe clipe frumoase alături de partenerul de cuplu. O ieşire din oraş vă ajută să vă bucuraţi de natură şi să vă relaxaţi. Spre seară primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 13 iulie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de 13 iulie reuşiţi să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de câteva clipe relaxante şi liniştite. După orele prânzului hotărâţi că este timpul să vă ocupaţi de o problemă personală mai veche, pe care aţi tot amânat-o din cauza temerii de a dezgropa amintiri dureroase.


Horoscop 13 iulie 2015, Rac:

Astrele vă ajută foarte mult astăzi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi posibilitatea de a obţine contracte importante şi de a întâlni persoane care să vă deschidă numeroase uşi în viitorul apropiat. Vă gândiţi să puneţi bazele unui proiect care are mari şanse de reuşită.


Horoscop 13 iulie 2015, Leu:

Prima parte a zilei vă găseşte ocupaţi cu planurile pentru zilele următoare de muncă; vă doriţi să fiţi ordonaţi şi să ştiţi care sunt sarcinile voastre pentru a vă ocupa de ele mult mai uşor. Spre seară este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată din partea unei persoane dragi.


Horoscop 13 iulie 2015, Fecioară:

Vă recomand să vă petreceţi ziua de astăzi de unii singuri; astrele vă oferă liniştea de care aveţi nevoie, depinde doar de voi dacă sunteţi hotărâţi să faceţi schimbări în viaţa voastră. Acum aveţi şansa de a vă face ordine în sentimente şi în gânduri. Seara vine cu o surprinză din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 13 iulie 2015, Balanţă:

Astrele vă ajută foarte mult pe plan profesional; acum aveţi şansa de a întâlni persoane influente, care vă vor deschide multe drumuri în proiectele pe care vreţi să le începeţi. De asemenea, acum aveţi şansa de a vă face puţină ordine în finanţe; dacă vă gândiţi la o investiţie, vă recomand să mai aşteptaţi.


Horoscop 13 iulie 2015, Scorpion:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să vă rezolvaţi problemele pe care le aveţi cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, posibil partener de cuplu. Trebuie doar să ieşiţi din casă şi să aveţi curajul de a face primul pas.


Horoscop 13 iulie 2015, Săgetător:

Vă descurcaţi de minune pe plan personal; întâlniţi foarte multe persoane noi şi aveţi şansa de a vă extinde cercul de cunoştinţe sau chiar prieteni. Este important să ştiţi că cel mai mult contează prima impresie şi de aceea trebuie să fiţi voi înşivă. Seara o petreceţi de unii singuri.


Horoscop 13 iulie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi v-a rezervat o surpriză foarte frumoasă; aveţi şansa de a întâlni o persoană nouă, care va juca un rol destul de important în viitorul vostru. Acest om vă va ajuta să ieşiţi dintr-un impas sau dintr-o problemă destul de dificilă, aşa că vă recomand să îl ţineţi cât mai aproape de voi.


Horoscop 13 iulie 2015, Vărsător:

În cazul în care aveţi probleme pe plan sentimental, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă ocupa de ele. Astăzi aveţi multă răbdare şi reuşiţi să comunicaţi cu uşurinţă cu persoanele din jurul vostru. De asemenea, spre seară aveţi şansa de a lega o prietenie cu un om foarte important.


Horoscop 13 iulie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una complicată în ceea ce priveşte viaţa profesională; urmează o perioadă destul de stresantă, plină de schimbări neaşteptate. Este important să daţi dovadă de profesionalism şi să încercaţi să vă adaptaţi acestor modificări.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS