Horoscop Urania zilnic: luni, 8 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 8 iunie 2015


Horoscop 8 iunie 2015, Berbec:

Vă asumaţi prea multe obligaţii şi din această cauză nu mai aveţi timp pentru voi. Este o zi foarte încărcată, în special la locul de muncă, iar colegii nu par să vă înţeleagă deloc. Încercaţi să vă eliberaţi programul, învoiţi-vă câteva ore şi relaxaţi-vă. Nu veţi rezolva nimic dacă doar veţi continua să vă extenuaţi.


Horoscop 8 iunie 2015, Taur:

Astăzi persoana iubită vă va cere sfatul într-o problemă legată de sănătate, iar acest lucru vă va pune în alertă. Nu trebuie să vă faceţi griji şi nici să vă gândiţi la cheltuielile pe care le veţi avea. Aşteptaţi până când veţi primi informaţiile complete referitoare la starea sa de sănătate.


Horoscop 8 iunie 2015, Gemeni:

Ziua de luni aduce în prim-plan problemele legate de bani sau de muncă. Nu veţi fi într-o stare foarte bună şi din această cauză nu veţi simţi nevoia să comunicaţi prea mult cu cei din jur. Poate spre după-amiază veţi primi câteva veşti care vă vor face să vă simţiţi mai bine şi să priviţi cu alţi ochi situaţia în care vă aflaţi.


Horoscop 8 iunie 2015, Rac:

Suferiţi din cauza unor probleme pe care le-aţi avut recent şi care se pare că nu se mai termină. Fiecare zi este la fel pentru voi, iar acest lucru vă macină pe interior. Poate că ar fi mai bine să încercaţi să ieşiţi din această stare, să faceţi o schimbare în rutină sau să socializaţi mai mult. În mod sigur vă va prinde bine.


Horoscop 8 iunie 2015, Leu:

Aşteptaţi răspunsuri la întrebări complexe, dar se pare că veţi fi dezamăgiţi. Astăzi nu trebuie să-i forţaţi pe ceilalţi să vă ofere informaţiile de care aveţi nevoie, dar nici nu trebuie să vă lăsaţi descurajaţi. Poate spre după-amiază veţi avea posibilitatea să cunoaşteţi o persoană care vă va inspira să porniţi o nouă afacere.


Horoscop 8 iunie 2015, Fecioară:

Astăzi nu veţi fi prea încântaţi să aflaţi că temerile vi s-au confirmat. Este o zi în care primiţi câteva veşti proaste, în urma cărora va fi necesar să faceţi unele schimbări în viaţa voastră. O atitudine negativă nu vă va ajuta să ieşiţi cu bine din această situaţie. Aşadar, încercaţi să adoptaţi o altă atitudine.


Horoscop 8 iunie 2015, Balanţă:

Nu vă mai luaţi după alţii, pentru că veţi avea doar de pierdut. Este o zi în care veţi avea foarte multe lucruri de făcut, în special la locul de muncă, iar timpul va fi limitat. Trebuie să învăţaţi să fiţi mai atenţi la detalii şi să nu mai faceţi prea multe gesturi caritabile pentru anumite persoane.


Horoscop 8 iunie 2015, Scorpion:

Norocul vă bate la uşă! O realizare este mai aproape de voi decât credeţi, trebuie doar să fiţi atenţi la detalii. Sunt şanse să câştigaţi mai mulţi bani, să recuperaţi o datorie mai veche sau să intraţi în posesia unei mici moşteniri. Aşadar, astăzi astrele vor fi de partea voastră şi vă vor ajuta să vă fie bine.


Horoscop 8 iunie 2015, Săgetător:

Deşi vă atrage ideea de a vă petrece timpul mizând sume de bani, astrele vă sfătuiesc să n-o faceţi. Există riscul să pierdeţi foarte mulţi bani şi să ajungeţi la datorii mari. Cât despre starea de sănătate, ar fi recomandat să vă menajaţi mai mult.


Horoscop 8 iunie 2015, Capricorn:

Începeţi ziua în forţă! Aveţi foarte multe lucruri de făcut, locuri de vizitat şi oameni de văzut, dar se poate ca toate aceste activităţi să vă extenueze. Totuşi, evenimentele vă sunt favorabile şi sunt şanse să primiţi şi câteva veşti pe care le aşteptaţi de ceva timp şi care vă vor încânta.


Horoscop 8 iunie 2015, Vărsător:

Dacă trăiţi cu impresia că norocul vă ocoleşte, vă înşelaţi. Chiar dacă întâmpinaţi unele dificultăţi la locul de muncă, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Este o zi în care răbdarea vă va fi pusă la încercare şi în care va fi necesar să aveţi grijă ce decizii luaţi, altfel totul vă va merge bine sau conform aşteptărilor.


Horoscop 8 iunie 2015, Peşti:

Interesul vostru este să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu ceilalţi şi să puneţi accent pe comunicare, dar se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, cel puţin nu azi şi nu în cazul vostru. Este o zi în care veţi întâmpina câteva probleme şi în care există posibilitatea să vă certaţi cu un coleg de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS