Horoscop Urania zilnic: duminică, 7 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 7 iunie 2015


Horoscop 7 iunie 2015, Berbec:

Din cauza problemelor pe care le aveţi, este posibil să existe o tendinţă uşoară de creştere a emoţiilor. Vă va fi dificil să comunicaţi cu persoanele din jurul vostru şi să le faceţi să înţeleagă ceea ce voi vreţi să exprimaţi. Spre seară sunteţi foarte liniştiţi şi reuşiţi să găsiţi liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 7 iunie 2015, Taur:

Prima parte a zilei de duminică este excelentă pentru a vă ocupa de viaţa profesională; poziţia astrelor favorizează atât proiectele creative, cât şi tranzacţiile importante, aşa că este posibil să împuşcaţi doi iepuri dintr-o lovitură. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra planului personal.


Horoscop 7 iunie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; primiţi o vizită neaşteptată de la persoane dragi, aşa că hotărâţi să petreceţi întreaga zi alături de ele. Vor exista momente foarte frumoase, de care vă veţi aminti cu drag în viitor. Seara se anunţă a fi una extrem de liniştită.


Horoscop 7 iunie 2015, Rac:

Dacă săptămâna a fost una mai complicată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională, iată că această zi este destinată strict relaxării. Este posibil să petreceţi clipe frumoase alături de persoane dragi şi apropiate, pe care nu le-aţi mai văzut de ceva timp.


Horoscop 7 iunie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă bucura de puţină linişte; după o perioadă mai aglomerată pe plan profesional, reuşiţi să vă puneţi puţină ordine în viaţa personală. Spre seară primiţi o invitaţie la un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 7 iunie 2015, Fecioară:

Aceasta este o zi foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra sarcinilor profesionale. Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi multă răbdare şi inspiraţie în ceea ce priveşte proiectele în desfăşurare. Spre seară petreceţi momente frumoase alături de prieteni sau familie.


Horoscop 7 iunie 2015, Balanţă:

Vreţi să faceţi mai multe lucruri deodată însă nu v-aţi ales tocmai ziua potrivită; vă este dificil să vă concentraţi, aşa că vă recomand să rămâneţi la sarcinile de rutină. După orele prânzului primiţi un cadou frumos de la o persoană dragă; poate fi vorba despre un obiect la care visaţi de mult timp.


Horoscop 7 iunie 2015, Scorpion:

Pe plan sentimental, sunteţi nevoiţi să luaţi o decizie cu privire la relaţia cu partenerul de cuplu. Sunteţi încă nehotărâţi iar o discuţie sinceră cu o persoană apropiată şi de încredere vă poate ajuta să înţelegeţi ce vă doriţi şi care este drumul pe care trebuie să mergeţi pentru a fi fericiţi.


Horoscop 7 iunie 2015, Săgetător:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu proiectele profesionale şi nu lăsaţi ca ziua de duminică să stea în calea realizărilor voastre. Încă de la prima oră a dimineţii faceţi planuri şi puneţi la cale strategii pentru a înainta în rezolvarea sarcinilor. Seara va fi una mai liniştită.


Horoscop 7 iunie 2015, Capricorn:

Visaţi la o avansare pe plan profesional sau chiar o mărire de salariu; relaţia cu şefii nu este una tocmai bună în aceste momente, însă asta nu trebuie să vă împiedice să cereţi ceea ce vi se cuvine. Aveţi încredere în voi şi mergeţi mai departe; acceptaţi provocările vieţii.


Horoscop 7 iunie 2015, Vărsător:

Urmează o perioadă de schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională; de aceea profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă face ordine în gânduri şi în sentimente şi a înţelege ce trebuie să faceţi mai departe. Persoanele dragi din viaţa voastră vă oferă sprijinul necesar pentru a depăşi aceste momente.


Horoscop 7 iunie 2015, Peşti:

Chiar dacă este duminică, astăzi trebuie să fiţi foarte concentraţi deoarece sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale foarte importante. Colegii de muncă vă pot oferi ajutor; aceştia vor veni cu câteva sfaturi care să vă permită să faceţi schimbările necesare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS