Horoscop Urania zilnic: marţi, 30 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 30 iunie 2015


Horoscop 30 iunie 2015, Berbec:

Astrele sunt de partea voastră azi şi vă ajută să vă duceţi la bun sfârşit planurile pe care le-aţi gândit pentru viaţa profesională. În ceea ce priveşte relaţia cu persoanele din jurul vostru, vă este foarte uşor să comunicaţi şi să vă faceţi înţeleşi. De asemenea, dacă sunteţi singuri aveţi posibilitatea de a întâlni un posibil partener de cuplu.


Horoscop 30 iunie 2015, Taur:

Faceţi greşeala de a amesteca viaţa profesională cu cea personală; vă va fi destul de complicat să vă controlaţi emoţiile, care pot duce la probleme necontrolate cu persoanele dragi din viaţa voastră. Cel mai bine este să încercaţi să rezolvaţi această situaţie cât mai repede.


Horoscop 30 iunie 2015, Gemeni:

Chiar dacă vă concentraţi foarte mult pe problemele pe care le aveţi de rezolvat, vă va fi foarte dificil să găsiţi soluţii eficiente pentru acestea. Un coleg de muncă vă poate veni în ajutor cu câteva idei şi sfaturi foarte bune. Spre seară, vă faceţi timp pentru partenerul de cuplu.


Horoscop 30 iunie 2015, Rac:

Astăzi interesele de rudenie, legăturile cu persoane foarte dragi din viaţa voastră pot intra în conflict cu normele de etică pe care le aveţi. Trebuie să încercaţi să îi trataţi pe toţi în mod egal şi să nu faceţi diferenţe între persoane din cauza legăturii sau rolului pe care acestea îl joacă în viaţa voastră.


Horoscop 30 iunie 2015, Leu:

Această perioadă este una foarte complicată pentru voi deoarece intervin câteva schimbări neaşteptate la locul de muncă, care vă dau peste cap toate planurile şi ideile pentru următoarea perioadă. Reuşiţi să vă adaptaţi destul de uşor acestor modificări, chiar dacă sunteţi nevoiţi să munciţi mai mult decât de obicei.


Horoscop 30 iunie 2015, Fecioară:

Sunteţi puşi în faţa unei dileme în viaţa sentimentală şi vă este foarte greu să luaţi o decizie fără a răni pe cineva. Este timpul să aveţi încredere în intuiţia voastră şi să vă ascultaţi inima. De asemenea, o discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să găsiţi cel mai uşor drum pentru a ieşi din încurcătură.


Horoscop 30 iunie 2015, Balanţă:

Ziua de marţi începe nu tocmai bine pentru voi; aveţi foarte multe proiecte şi sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. Sunteţi nevoiţi să vă planificaţi timpul astfel încât să rezolvaţi totul fără a rămâne peste program. Spre seară partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou neaşteptat.


Horoscop 30 iunie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei atenţia voastră este îndreptată asupra vieţii profesionale; aveţi multe de rezolvat, aşa că încercaţi să vă concentraţi şi să vă puneţi pe treabă. După orele prânzului poate apărea o problemă în viaţa personală; dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să rezolvaţi totul destul de repede.


Horoscop 30 iunie 2015, Săgetător:

Începeţi ziua de marţi cu dreptul; se pare că şefii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră profesională şi de modul în care vă rezolvaţi sarcinile încât hotărăsc să vă răsplătească cu un bonus substanţial. Relaţia cu colegii de muncă urmează să se schimbe, mulţi vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 30 iunie 2015, Capricorn:

Sunteţi concentraţi pe viaţa profesională şi încercaţi să faceţi totul conform planurilor voastre. Singurul lucru pe care îl uitaţi este faptul că trebuie să aveţi răbdare. Proiectele voastre evoluează foarte bine, însă contează foarte mult să faceţi paşi mărunţi, însă eficienţi. Lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea.


Horoscop 30 iunie 2015, Vărsător:

Conjunctura astrală favorizează viaţa personală; vă este foarte uşor să vă rezolvaţi problemele cu persoanele dragi din jurul vostru. De asemenea, comunicaţi foarte bine şi cu superiorii sau colegii de muncă; împreună puteţi găsi strategii foarte bune pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 30 iunie 2015, Peşti:

Ziua de 30 iunie este bună pentru a explora necunoscutul; este timpul să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi şi alte lucruri pe plan profesional. Nu trebuie să vă fie frică să faceţi compromisuri, acestea vă vor ajuta să găsiţi idei eficiente pentru rezolvarea problemelor voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS