Horoscop Urania zilnic: luni, 29 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 29 iunie 2015


Horoscop 29 iunie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de azi se anunţă a fi una relaxantă pentru voi, petrecută într-o companie neaşteptată. După orele prânzului sunteţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o problemă personală; un om drag vouă are nevoie de ajutor şi de sfaturi, aşa că faceţi tot posibilul să-l ajutaţi.


Horoscop 29 iunie 2015, Taur:

Ziua de astăzi este aşa cum vă doriţi; aveţi suficient timp liber pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania persoanelor din jurul vostru. Activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă încărcaţi bateriile cu energie pentru o nouă săptămână de muncă. Urmează o perioadă cu proiecte importante, aşa că profitaţi de ziua de luni pentru a vă odihni.


Horoscop 29 iunie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei va fi ca oricare altă zi: foarte relaxantă şi petrecută cu zâmbetul pe buze. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Aveţi câteva probleme cu persoane importante din viaţa voastră ce nu mai pot fi amânate şi au nevoie de rezolvare cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 29 iunie 2015, Rac:

Vă dedicaţi ziua de astăzi partenerului de cuplu; vă bucuraţi de timpul petrecut împreună şi reuşiţi să vă relaxaţi şi să uitaţi de probleme. Spre seară este posibil să faceţi o scurtă călătorie pentru a vizita pe cineva drag. Aveţi parte de o surpriză neaşteptată şi foarte frumoasă din partea acestui om.


Horoscop 29 iunie 2015, Leu:

Hotărâţi că este timpul să vă faceţi ordine pe plan sentimental; este posibil să vă gândiţi să faceţi o schimbare majoră în relaţia cu partenerul de cuplu, însă încă sunteţi nesiguri. Cel mai bine este să vă ascultaţi inima şi să vă lăsaţi conduşi de instincte. Nu lăsaţi ca cei din jurul vostru să vă influenţeze viitorul.


Horoscop 29 iunie 2015, Fecioară:

Ziua de luni este bună pentru a explora necunoscutul; vă asumaţi riscuri, descoperiţi lucruri noi şi vreţi să vă depăşiţi zona de confort. După orele prânzului este posibil ca un membru al familiei să vă aducă o veste frumoasă cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi vouă.


Horoscop 29 iunie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru odihnă şi relaxare; vă aşteaptă zile destul de încărcate, cu foarte multe proiecte, întâlniri şi negocieri importante. De aceea vă recomand să profitaţi de timpul liber pentru a vă încărca bateriile. Spre seară aveţi parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 29 iunie 2015, Scorpion:

Luni pare a fi o zi foarte bună pentru a explora necunoscutul; hotărâţi că este timpul pentru o scurtă vacanţă, chiar şi una de o zi, în care să uitaţi de griji şi să vă încărcaţi cu energie primită de la natură. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde aveţi de luat o decizie neaşteptată.


Horoscop 29 iunie 2015, Săgetător:

Viaţa personală este încă în continuă schimbare; este indicat să aveţi răbdare şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea. Persoanele dragi din viaţa voastră vă susţin şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie. Spre seară este posibil să primiţi o vizită neaşteptată sau un apel de la o persoană din trecut, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp.


Horoscop 29 iunie 2015, Capricorn:

Luni pare a fi o zi liberă pentru voi; astăzi aveţi posibilitatea de a vă bucura de linişte. Hotărâţi că vreţi să petreceţi această zi de unii singuri. Aveţi ocazia de a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele, de a vă gândi la schimbările pe care vreţi să le faceţi şi de a vă face planuri pentru viitor.


Horoscop 29 iunie 2015, Vărsător:

Astăzi se anunţă a fi o zi foarte frumoasă pentru nativii născuţi în zodia Vărsător; sunteţi înconjuraţi de persoanele care contează pentru voi şi asta este suficient. Lucrurile mărunte sunt cele care vă fac fericiţi. Spre seară este posibil să aveţi parte de o conversaţie interesantă cu un om drag, care vă face să luaţi o decizie importantă în viaţa profesională.


Horoscop 29 iunie 2015, Peşti:

Aveţi foarte multe lucruri pe cap şi trebuie să le rezolvaţi cât mai repede cu putinţă. Pe plan profesional, sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări importante în proiectele de care vă ocupaţi. În viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu poate trece printr-o perioadă mai complicată. Trebuie să aveţi răbdare, lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS