Horoscop Urania zilnic: duminică, 28 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 28 iunie 2015


Horoscop 28 iunie 2015, Berbec:

Ziua de duminică este foarte bună pentru odihnă; prima parte a zilei se anunţă a fi una liniştită, petrecută în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. După orele prânzului, plimbările în natură vă ajută să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile după o săptămână aglomerată.


Horoscop 28 iunie 2015, Taur:

Ziua de azi pare să înceapă foarte bine pentru voi. În prima parte a zilei reuşiţi să mai rezolvaţi câteva probleme profesionale, care nu pot fi amânate. După orele prânzului este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea persoane dragi din viaţa voastră; seara va fi una foarte liniştită.


Horoscop 28 iunie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una liniştită pentru nativii născuţi în zodia Gemeni; în prima parte a zilei aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase alături de partenerul de cuplu. Spre seară este posibil să fiţi nevoiţi să participaţi la un eveniment, la care întâlniţi multe persoane noi.


Horoscop 28 iunie 2015, Rac:

Astăzi vă este foarte uşor să întâlniţi noi persoane, să legaţi prietenii şi chiar să încheiaţi parteneriate. Aveţi multă răbdare, vă faceţi plăcuţi de cei cu care interacţionaţi şi vă descurcaţi de minune în discuţii cât mai complicate. Seara va fi una relaxantă, petrecută într-o companie plăcută.


Horoscop 28 iunie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de duminică sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de problemele profesionale; deşi nu aveţi niciun chef, trebuie să vă concentraţi deoarece nu puteţi pierde aşa toată ziua. Spre seară este posibil să aveţi parte de invitaţi neaşteptaţi; va fi o perioadă frumoasă, petrecută alături de oameni apropiaţi.


Horoscop 28 iunie 2015, Fecioară:

Încercaţi să fiţi mai ordonaţi cu treburile voastre; nu trebuie să vă fie teamă de munca sistematică. Pentru a trece cu uşurinţă peste această perioadă aglomerată, vă recomand să vă faceţi un plan bine pus la punct, să gândiţi strategii şi să nu vă fie teamă să faceţi compromisuri.


Horoscop 28 iunie 2015, Balanţă:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; vă concentraţi şi încercaţi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru a vă ocupa de proiectele aflate în desfăşurare. Devotamentul pentru muncă şi implicarea voastră vor aduce recompense majore din partea şefilor.


Horoscop 28 iunie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei va fi una liniştită pentru nativii născuţi în zodia Scorpion; aveţi timp să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele şi chiar să faceţi planuri pentru viitor. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu o persoană din trecut, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp; va fi frumos să scoateţi la iveală anumite amintiri.


Horoscop 28 iunie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este ziua schimbărilor; trebuie să vă adaptaţi acestor modificări folosindu-vă experienţa personală. De asemenea, nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru deoarece este posibil să faceţi greşeli majore. Bazaţi-vă pe instinctele voastre şi lăsaţi inima să vorbească.


Horoscop 28 iunie 2015, Capricorn:

Se anunţă a fi o zi foarte frumoasă pentru voi; în prima parte a zilei vă bucuraţi de relaxare şi linişte. După orele prânzului este posibil să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, pe care aţi cam neglijat-o în ultima perioadă. Partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea voastră.


Horoscop 28 iunie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi este una liniştită pentru nativii născuţi în zodia Vărsător; majoritatea timpului liber îl petreceţi singuri. Prietenii insistă să găsiţi o serie de activităţi care să vă ajute să vă destindeţi şi să vă relaxaţi; spre seară este posibil să fiţi nevoiţi să participaţi la o întâlnire sau un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 28 iunie 2015, Peşti:

Starea de spirit vă va ajuta să faceţi câteva alegeri foarte bune pentru viaţa personală; aveţi posibilitatea de a rezolva unele probleme din trecut şi chiar de a clarifica situaţii conflictuale avute cu persoane dragi din viaţa voastră. Acţiunile voastre nu vor fi în zadar, reuşiţi să vă faceţi ordine în viaţă şi veţi fi mult mai liniştiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS