Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 27 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 27 iunie 2015


Horoscop 27 iunie 2015, Berbec:

Ziua de azi se anunţă a fi una foarte aglomerată şi destul de dificilă; vor exista câteva schimbări care vă vor da toate planurile peste cap. De asemenea, obstacolele pe care le întâlniţi în cursul acestei zile vă vor ţine departe de atingerea obiectivelor.


Horoscop 27 iunie 2015, Taur:

Ziua de sâmbătă este una foarte bună pentru viaţa profesională atâta timp cât încercaţi să rezolvaţi totul de unii singuri; nu este o perioadă bună pentru a comunica cu cei din jurul vostru şi nici pentru a vă ocupa de parteneriate. În schimb, sarcinile individuale vor fi rezolvate cu uşurinţă.


Horoscop 27 iunie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei pot exista dificultăţi în comunicarea cu persoanele din jurul vostru, în special cu colegii de muncă. Vă va fi dificil să vă exprimaţi în mod coerent planurile şi ideile pe care le aveţi pregătite pentru următoarea perioadă. Spre seară sunteţi liniştiţi şi relaxaţi.


Horoscop 27 iunie 2015, Rac:

Astăzi pare să fie o zi foarte bună pentru viaţa profesională; vă este foarte uşor să găsiţi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi. De asemenea, creativitatea vă ajută să faceţi planuri şi să gândiţi strategii foarte bune. Este un moment bun pentru examene sau întâlniri importante.


Horoscop 27 iunie 2015, Leu:

Sunteţi foarte concentraţi pe sarcinile pe care le primiţi şi reuşiţi să vă surprindeţi şefii cu ideile creative cu care veniţi pentru rezolvarea problemelor. După orele prânzului pare să fie un moment ideal pentru discuţii importante despre viitoarele proiecte sau despre negocieri cu partenerii de afaceri.


Horoscop 27 iunie 2015, Fecioară:

Ziua de sâmbătă pare să fie una destul de relaxantă pentru voi; este cazul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale şi să faceţi ordine în gânduri şi în sentimente. Aveţi speranţe mari în relaţia sentimentală, însă este posibil să vă lăsaţi păcăliţi de iluzii.


Horoscop 27 iunie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme importante la locul de muncă; daţi dovadă de seriozitate, iar şefii sunt mândri de evoluţia voastră în cadrul companiei. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, trebuie să faceţi un compromis major pentru ca relaţia cu partenerul de cuplu să funcţioneze.


Horoscop 27 iunie 2015, Scorpion:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi; superiorii vă aduc o veste neaşteptată, care vă va ajuta să faceţi câteva schimbări majore în viaţa profesională. Succesul este garantat pentru voi, trebuie doar să învăţaţi să aveţi răbdare şi să nu grăbiţi lucrurile.


Horoscop 27 iunie 2015, Săgetător:

Astrele vă pregătesc o zi foarte frumoasă; se pare că după orele prânzului aveţi suficient timp liber pentru a vă bucura de compania persoanelor importante din viaţa voastră. Excursiile scurte sau plimbările în aer liber vă vor ajuta să vă relaxaţi. Spre seară este posibil să primiţi o veste de departe.


Horoscop 27 iunie 2015, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să întâlniţi mai multe persoane noi; chiar dacă sunt foarte prietenoase, vă recomand să nu lăsaţi garda jos. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie pe drumul cel bun; în curând urmează o schimbare majoră pentru voi.


Horoscop 27 iunie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; este posibil ca în scurt timp să faceţi o schimbare majoră la locul de muncă, aşa că pregătiţi terenul pentru superiori şi persoanele cu care colaboraţi. Trebuie să aveţi încredere în voi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jur.


Horoscop 27 iunie 2015, Peşti:

Astrele par să vă vină în ajutor pe plan profesional; oportunităţile sunt acolo, trebuie doar să profitaţi de ele. Încercaţi să vă faceţi un plan pentru viitor şi să ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja de minune şi pentru voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS