Horoscop Urania zilnic: vineri, 26 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 26 iunie 2015


Horoscop 26 iunie 2015, Berbec:

Se pare că aţi ajuns la capătul răbdării. Astăzi va fi necesar să rezolvaţi o problemă mai veche, dar nu trebuie să mai aşteptaţi răspunsul altor persoane. Este cazul să luaţi iniţiativă şi să faceţi totul aşa cum credeţi că este mai bine. Vestea pe care o aşteptaţi din partea unei persoane din familie vă mulţumeşte.


Horoscop 26 iunie 2015, Taur:

Este momentul să vă concentraţi mai mult asupra propriilor probleme, altfel nu veţi reuşi să le faceţi faţă. Discuţiile dintre voi şi partenerul de viaţă sunt destul de aprinse, iar din această cauză nu veţi avea o stare foarte bună. Nu-i mai lăsaţi pe alţii să se bage în relaţia voastră şi încercaţi să puneţi punct tuturor comentariilor inutile.


Horoscop 26 iunie 2015, Gemeni:

Sunteţi preocupaţi de rezolvarea unor proiecte mai vechi şi pe soluţiile pentru ieşirea din impas. Deşi nu este o zi prea bună pentru voi, nu trebuie să vă pierdeţi speranţa. Astrele favorizează relaţiile cu superiorii sau situaţia financiară. Aveţi şanse mari să rezolvaţi o problemă legată de bani sau să primiţi un răspuns pe care îl aşteptaţi de mult timp.


Horoscop 26 iunie 2015, Rac:

Începeţi să conştientizaţi influenţa negativă pe care o au unele persoane asupra voastră şi începeţi să le înlăturaţi din viaţa voastră. Este momentul să luaţi frâiele în mână şi să faceţi câteva schimbări, altfel nu veţi reuşi să evoluaţi. Sunt şanse să rataţi câteva ocazii bune dacă nu sunteţi atenţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru.


Horoscop 26 iunie 2015, Leu:

Astăzi aveţi foarte mult timp pentru voi şi vă veţi gândi cum puteţi să îl petreceţi mai bine. Veţi analiza situaţia în care vă aflaţi şi vei decide să plecaţi într-o scurtă călătorie în afara oraşului. Partenerul vostru va fi mai mult decât încântat de propunere, mai ales că este o perioadă în care amândoi aveţi nevoie de relaxare.


Horoscop 26 iunie 2015, Fecioară:

Acum, că sunteţi liberi să luaţi unele decizii sau să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, veţi acţiona cu mai multă încredere şi veţi face alegeri mult mai uşor. Chiar dacă cineva încearcă să vă determine să amânaţi unele acţiuni, nu trebuie să-i daţi atenţie. Astrele vă sfătuiesc să vă vedeţi de drumul vostru.


Horoscop 26 iunie 2015, Balanţă:

În casa voastră se anunţă o activitate intensă, se pare că celelalte persoane din familie nu sunt de acord cu acţiunile voastre şi din această cauză apar unele discuţii. Doriţi să faceţi câteva schimbări în locuinţă, dar până la urmă decideţi să le amânaţi. Se pare că principala piedică va fi legată de bani.


Horoscop 26 iunie 2015, Scorpion:

Ziua aceasta este avantajoasă pe toate planurile, astfel că nu va trebui să ezitaţi în momentul în care va fi necesar să luaţi unele decizii. Aţi putea să vă puneţi la punct cu problemele legate de bani sau de casă, iar prietenii sau familia vă vor oferi câteva sfaturi utile. Indiferent de situaţie, este bine să acţionaţi conştient.


Horoscop 26 iunie 2015, Săgetător:

S-ar putea să consideraţi unele activităţi ca fiind o pierdere de vreme, dar vă înşelaţi. Se pare că astrele au planuri mari pentru voi. Astăzi este o zi foarte bună pentru Săgetători. Chiar dacă voi nu credeţi unele lucruri, ar fi bine să deschideţi ochii şi să fiţi mai atenţi la detalii. Surprizele nu vor întârzia să apară.


Horoscop 26 iunie 2015, Capricorn:

Pe acasă lucrurile ar sta mai bine dacă voi nu aţi fi chiar atât de agitaţi. Vreţi ca totul să fie perfect, iar acest lucru este extenuant. Aveţi grijă, unele probleme minore pot lua amploare dacă voi nu veţi face nimic pentru a le rezolva la timp. Spre seară sunt de aşteptat veşti neplăcute din partea unei persoane din familie.


Horoscop 26 iunie 2015, Vărsător:

Rudele îndepărtate vă dau ceva bătăi de cap, asta pentru că s-au trezit brusc cu unele pretenţii, iar voi nu sunteţi dispuşi să le oferiţi atenţie. Spre seară aţi putea afla câteva veşti bune, iar starea voastră s-ar putea schimba. Atenţie însă ce discutaţi cu unele persoane, în special cu cele mai în vârstă.


Horoscop 26 iunie 2015, Peşti:

În cazul în care vă confruntaţi cu probleme legale sau financiare, trebuie să ştiţi că lucrurile vă sunt favorabile. Astăzi astrele vă ajută la fiecare pas şi vă inspiră să luaţi cele mai bune decizii. Un ajutor neaşteptat va veni din partea unei persoane din anturaj, lucru care vă va încânta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS