Horoscop Urania zilnic: joi, 25 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 25 iunie 2015


Horoscop 25 iunie 2015, Berbec:

Astăzi veţi întâlni o persoană de care vă veţi putea îndrăgosti. Va trebui să vă luaţi inima în dinţi şi să-i vorbiţi, asta dacă nu doriţi să pierdeţi o partidă bună. În ceea ce priveşte partea financiară, este necesar să amânaţi luarea unei decizii importante, altfel sunt şanse să vă pierdeţi în cheltuieli şi obligaţii.


Horoscop 25 iunie 2015, Taur:

Veniturile pot creşte în această zi, dar nu trebuie să începeţi să faceţi cheltuieli care nu îşi au rostul. Poate că veţi primi o mărire de salariu sau poate că veţi intra în posesia unei moşteniri. Cu toate acestea, va fi necesar să aveţi în vedere şi unele facturi mai vechi sau datorii pe care nu aţi reuşit să le achitaţi la timp.


Horoscop 25 iunie 2015, Gemeni:

Aţi ajuns într-un punct în care descoperiţi că aveţi o mare influenţă asupra persoanelor din jurul vostru, lucru care va încânta. Vreţi să vă simţiţi apreciaţi şi să vă fie recunoscute contribuţiile, în special la locul de muncă. Poate că nu este o zi bună pentru a începe să faceţi unele comentarii care nu îşi au rostul.


Horoscop 25 iunie 2015, Rac:

Vă deranjează faptul că nu reuşiţi să semnaţi un contract sau să luaţi o decizie finală în ce priveşte actualul loc de muncă. Poate că nu este o zi bună pentru a vă gândi la lucruri serioase. Mai degrabă, încercaţi să vă relaxaţi în compania prietenilor sau a persoanei iubite, apoi gândiţi-vă ce decizii să luaţi.


Horoscop 25 iunie 2015, Leu:

Sunteţi cam agitaţi, se pare că cineva amână o discuţie importantă şi acest lucru vă împiedică să clarificaţi o situaţie. Nu este de mirare că veţi face foarte multe greşeli sau că veţi spune lucruri care nu îşi au rostul. Cu toate acestea, este cazul să vă ridicaţi moralul şi să găsiţi o rezolvare în cel mai scurt timp.


Horoscop 25 iunie 2015, Fecioară:

Viaţa sentimentală decurge normal şi doriţi să duceţi relaţia la alt nivel. Aveţi grijă, nu trebuie să vă grăbiţi cu luarea unei decizii deoarece riscaţi să treceţi peste nişte etape importante ale relaţiei. Analizaţi foarte bine poziţia pe care o aveţi în acest moment şi daţi-vă seama ce este mai bine să faceţi în momentul de faţă.


Horoscop 25 iunie 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi nervoşi fără un motiv anume şi trebuie să faceţi ceva să ieşiţi din această stare. Puteţi preveni foarte multe lucruri, este necesar doar să fiţi atenţi la detalii sau să discutaţi doar cu persoanele potrivite. Puteţi trata problemele din toate unghiurile şi să luaţi cea mai înţeleaptă decizie.


Horoscop 25 iunie 2015, Scorpion:

Discuţiile recente sau evenimentele care au avut loc în ultimele zile v-ar putea obliga să faceţi faţă unor situaţii neplăcute sau să colaboraţi cu unele persoane pe care nu le agreaţi. Este necesar să depăşiţi orice moment tensionat şi să găsiţi o rezolvare la orice problemă pe care o aveţi.


Horoscop 25 iunie 2015, Săgetător:

Pe parcursul acestei zile reuşiţi să câştigaţi simpatia celor din jur! Vă implicaţi în foarte multe activităţi, aveţi energie şi nimic nu vi se pare prea dificil. Este o zi perfectă pentru a face unele schimbări, pentru a scăpa de datorii sau pentru a avansa în carieră. În plus, nu ar trebui să întâmpinaţi probleme.


Horoscop 25 iunie 2015, Capricorn:

În ciuda planurilor făcute cu meticulozitate, astăzi aţi putea afla că lucrurile nu vor decurge aşa cum vreţi. Câştigurile se lasă aşteptate, colaboratorii au tot felul de pretenţii, iar colegii de muncă nu sunt foarte înţelegători. Este o zi tensionată şi din această cauză ar fi indicat să luaţi o pauză şi să încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 25 iunie 2015, Vărsător:

Veţi fi solicitaţi de către cei de acasă să rezolvaţi unele probleme pe care le-aţi tot amânat. Va fi necesar să faceţi şi câteva cheltuieli mai mari sau să discutaţi cu o rudă stabilită în afara ţării. Vă veţi lovi de tot felul de promisiuni şi este posibil să vă enervaţi la un moment dat. Important este să încercaţi să vă stăpâniţi şi să fiţi foarte atenţi la detalii.


Horoscop 25 iunie 2015, Peşti:

S-ar putea să începeţi un program care vă va extenua. Va fi necesar să depuneţi mai mult efort la muncă sau să lucraţi peste program. Banii nu vor fi mai mulţi, iar acest lucru vă va deranja. Totuşi, datorită meritelor profesionale, veţi reuşi să primiţi o propunere de avansare sau să vi se promită o mărire de salariu în viitorul apropiat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS