Horoscop Urania zilnic: miercuri, 24 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 24 iunie 2015


Horoscop 24 iunie 2015, Berbec:

Sunteţi concentraţi asupra unui proiect important şi sunteţi nevoiţi să faceţi o alegere urgentă. Nu ştiţi încă ce să alegeţi şi care este drumul pe care să mergeţi. Din fericire, un coleg de muncă cu o experienţă mai vastă vă ajută cu un sfat foarte bun, care vă face să înţelegeţi ce vă doriţi.


Horoscop 24 iunie 2015, Taur:

Sunteţi din ce în ce mai dornici să vă afirmaţi pe plan profesional; vă place foarte mult drumul pe care aţi pornit şi nu renunţaţi până când nu vă vedeţi visele îndeplinite. Va fi posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri şi să renunţaţi la o mare parte din timpul vostru liber, însă asta nu vă va deranja atâta timp cât vedeţi rezultate concrete.


Horoscop 24 iunie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de miercuri este una obositoare pentru voi deoarece aveţi foarte multe sarcini mici şi complicate de care trebuie să vă ocupaţi. După orele prânzului este posibil să primiţi o sumă de bani importantă, care vă va ajuta să vă rezolvaţi toate problemele financiare din ultima perioadă.


Horoscop 24 iunie 2015, Rac:

În domeniul în care sunteţi voi fiecare greşeală poate fi fatală; de aceea trebuie să fiţi tot timpul cu ochii în patru şi atenţi astfel încât să nu faceţi nicio greşeală. În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile evoluează foarte frumos pentru amândoi. Sunteţi fericiţi şi vă înţelegeţi de minune.


Horoscop 24 iunie 2015, Leu:

Astăzi primiţi o veste neaşteptată la locul de muncă; şefii vă spun că vor exista câteva schimbări în cadrul companiei. Acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltaţi profesional şi să învăţaţi foarte multe lucruri de la persoanele cu care urmează să colaboraţi.


Horoscop 24 iunie 2015, Fecioară:

În ciuda problemelor pe care le întâmpinaţi, rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi încercaţi să nu vă faceţi probleme. Nici cele mai dificile lucruri nu vor fi în măsură să vă schimbe starea de spirit. Spre seară o persoană dragă vă face o vizită neaşteptată; aveţi foarte multe de discutat.


Horoscop 24 iunie 2015, Balanţă:

Ziua de miercuri este una destul de liniştită la locul de muncă; vă ia foarte puţin timp să terminaţi proiectele şi sarcinile pe care le primiţi, aşa că aveţi suficient timp liber pentru planuri personale. Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în locuinţă; cel mai bine este să faceţi o listă astfel încât să nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite.


Horoscop 24 iunie 2015, Scorpion:

Treceţi printr-o perioadă mai complicată în viaţa personală; se schimbă destul de multe şi este posibil să fiţi dezamăgiţi de cele mai importante persoane din viaţa voastră. Încercaţi să nu mai aveţi încredere în toţi oamenii, mulţi vă vor răni. Din fericire, un om drag vă este alături şi vă ajută să treceţi peste aceste momente.


Horoscop 24 iunie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei este excelentă pentru a vă ocupa de problemele de la locul de muncă; daţi dovadă de maturitate şi profesionalism în întâlnirile cu şefii şi colaboratorii. După orele prânzului partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă personală.


Horoscop 24 iunie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei de miercuri pare să fie una extrem de emoţională pentru voi; din întâmplare revedeţi o persoană din trecut, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Vă este dificil să vă controlaţi emoţiile şi sentimentele şi puteţi face câteva greşeli majore. Cereţi ajutorul celor dragi, ei vă pot ajuta să treceţi peste aceste momente.


Horoscop 24 iunie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; oferiţi o atenţie deosebită sarcinilor voastre şi vă este foarte uşor să rezolvaţi toate proiectele de care vă ocupaţi. Spre seară o persoană dragă vă oferă o veste neaşteptată, care vă va bucura enorm; pot apărea câteva schimbări în viaţa personală.


Horoscop 24 iunie 2015, Peşti:

După o perioadă în care aţi muncit foarte mult şi vă gândeaţi să renunţaţi, iată că munca voastră începe să dea rezultate. Este posibil să urmeze o schimbare majoră în viaţa profesională, care vă va aduce multe beneficii pe plan financiar. Nu luaţi decizii importante fără a vă consulta cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS