Horoscop Urania zilnic: joi, 18 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 18 iunie 2015


Horoscop 18 iunie 2015, Berbec:

Sunteţi mai hotărâţi că niciodată să obţineţi răspunsurile la întrebările care vă frământă. Este o zi perfectă pentru a face unele schimbări în viaţa voastră sau pentru a porni o nouă afacere. Nici la capitolul bani nu staţi rău, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul.


Horoscop 18 iunie 2015, Taur:

Astăzi învăţaţi foarte multe lucruri noi, iar din acest motiv veţi avea o stare foarte bună. Primiţi un feedback pozitiv de la cei din jurul vostru, iar superiorii sunt încântaţi de modul în care lucraţi. Cu toate că problemele financiare nu au dispărut complet, veţi reuşi să achitaţi orice datorie la timp şi să vă găsiţi şi o nouă sursă de venit.


Horoscop 18 iunie 2015, Gemeni:

Norocul se află mai aproape de voi decât credeţi. Astăzi astrele vor acţiona în favoarea voastră, ceea ce înseamnă că veţi avea posibilitatea să puneţi bazele unei noi afaceri sau să începeţi o colaborare pe termen lung. Toate dorinţele voastre se pot materializa, trebuie doar să adoptaţi o gândire pozitivă.


Horoscop 18 iunie 2015, Rac:

Micile plăceri ale vieţii vă vor face ziua mai bună. Trebuie doar să vă concentraţi asupra acelor lucruri care vă plac cu adevărat şi să vă canalizaţi întreaga energie către ele. Evenimentele zilei de azi vă sunt favorabile, iar spre seară este posibil să primiţi o ofertă de muncă pe care nu o veţi putea refuza.


Horoscop 18 iunie 2015, Leu:

Dacă vi se pare că norocul vă ocoleşte, nu ar fi rău să-i lăsaţi pe alţii să ia decizii în locul vostru. Chiar dacă nu este o zi prea bună pentru afaceri, astrele vă vor crea câteva situaţii favorabile. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu ar fi indicat să vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul acum.


Horoscop 18 iunie 2015, Fecioară:

Astăzi accentul cade pe relaţii. Interesul vostru pentru cei dragi este crescut şi posibilitatea rezolvării problemelor apărute este mare. Trebuie doar să vorbiţi deschis cu persoanele din faţa voastră şi să vă exprimaţi corect sentimentele. O persoană iubită vă poate ajuta să depăşiţi un blocaj.


Horoscop 18 iunie 2015, Balanţă:

Iniţiativele pe care le aveţi sunt de apreciat, în special la locul de muncă. Este o zi bună pentru a lua noi decizii, pentru a vă asuma responsabilităţi sau pentru a vă ajuta colegii. Şefii vor avea numai cuvinte de laudă la adresa voastră, iar voi veţi avea o stare foarte bună. Aşadar, profitaţi la maximum de această zi!


Horoscop 18 iunie 2015, Scorpion:

Bârfele care vă ajung la urechi vă determină să vă certaţi cu o persoană de s#x feminin. Totuşi, indicat ar fi să verificaţi informaţiile, pentru că riscaţi să vă stricaţi o relaţie frumoasă de prietenie. În ceea ce priveşte viaţa profesională, sunt şanse ca astăzi să primiţi o nouă propunere de colaborare.


Horoscop 18 iunie 2015, Săgetător:

Conflictele care au apărut în familie în ultimul timp vă afectează starea de spirit. Nu sunteţi în apele voastre şi nu doriţi să vă implicaţi în prea multe activităţi. În plus, nu veţi fi în stare nici să vă concentraţi la muncă. Astrele vă recomandă să încercaţi să vă calmaţi, altfel riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea.


Horoscop 18 iunie 2015, Capricorn:

Cerinţele voastre sunt destul de mari când vine vorba de locul de muncă, dar ar trebui să vă bazaţi mai mult pe intuiţie în anumite situaţii. Chiar dacă nu primiţi răspunsurile potrivite, indicat ar fi să nu vă grăbiţi să acţionaţi. Indicat ar fi să vorbiţi cu superiorii voştri despre orice problemă care vă deranjează.


Horoscop 18 iunie 2015, Vărsător:

Evenimentele care vă afectează din punct de vedere financiar sau profesional îşi pun amprenta asupra vieţii de cuplu. Ar fi indicat să încercaţi să lăsaţi toate problemele la uşă şi să vă îndreptaţi atenţia către persoana iubită. Dialogul vă poate ajuta să vă eliberaţi de stres şi să vă simţiţi bine.


Horoscop 18 iunie 2015, Peşti:

Este posibil ca obligaţiile zilnice să devină un adevărat calvar. Nu este o zi foarte bună pentru voi, iar din această cauză aveţi tendinţa să vă enervaţi repede. Aveţi de tras, dar cel mai mult veţi avea nevoie de răbdare, pentru că altfel nu veţi reuşi să ieşiţi cu bine din această situaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS