Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 iunie 2015


Horoscop 17 iunie 2015, Berbec:

Vă confruntaţi cu numeroase probleme pe plan profesional; chiar dacă este indicat să staţi în banca voastră, îndrăzniţi să vă implicaţi în evenimentele curente şi să vă ocupaţi de proiecte importante. Aceasta va fi o alegere dificilă, care va veni la pachet cu multe compromisuri.


Horoscop 17 iunie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de miercuri vă concentraţi pe viaţa profesională; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, care au nevoie de multă atenţie. După orele prânzului este posibil să planificaţi o vacanţă cu partenerul de cuplu. Sunteţi relaxaţi şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi.


Horoscop 17 iunie 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte concentraţi în proiectele de care vă ocupaţi şi nu mai aveţi timp liber şi pentru voi; aţi neglijat viaţa sentimentală, iar relaţia cu persoanele apropiate s-a răcit considerabil. Ar trebui să acordaţi mai multă atenţie planului personal.


Horoscop 17 iunie 2015, Rac:

Dimineaţa este o perioadă foarte bună pentru finalizarea proiectelor; acţiunile voastre sunt unele bine gândite, cu rezultate minunate. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; partenerul de cuplu are nevoie de multă atenţie din partea voastră.


Horoscop 17 iunie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este una dificilă pentru nativii născuţi în zodia Leu; vă este greu să vă concentraţi şi tot ce faceţi pe plan profesional se va dovedi a fi făcut în zadar. Cel mai bine este să vă amânaţi planurile şi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, la care ştiţi că vă descurcaţi.


Horoscop 17 iunie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei de miercuri va fi dedicată în întregime vieţii profesionale; participaţi la o şedinţă sau conferinţă importantă, de la care învăţaţi foarte multe lucruri noi. Spre seară, astrele vă pregătesc câteva surprize în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.


Horoscop 17 iunie 2015, Balanţă:

Munca suplimentară din ultima perioadă începe să se resimtă; nu reuşiţi să vă mai concentraţi şi vă este tot mai dificil să vă ocupaţi aşa cum vreţi de sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă. Încercaţi să vă relaxaţi astăzi, mâine vă aşteaptă o zi încărcată.


Horoscop 17 iunie 2015, Scorpion:

Chiar dacă nu vreţi, şefii vă propun să vă implicaţi în problemele care apar în rezolvarea proiectelor. Acum este momentul să daţi dovadă de profesionalism şi maturitate. Încercaţi să veniţi cu idei şi planuri eficiente deoarece aveţi şansa de a primi un bonus substanţial.


Horoscop 17 iunie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte liniştiţi şi atenţi la detalii; acesta este un moment excelent pentru a vă ocupa de problemele profesionale. Găsiţi soluţii rapide şi eficiente pentru orice obstacol întâlnit. Pe plan sentimental, primiţi o veste surpriză din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 17 iunie 2015, Capricorn:

Astăzi nu este o zi bună pentru viaţa profesională; sunteţi agitaţi şi chiar dacă încercaţi să vă concentraţi, rezultatele muncii voastre nu vor fi cele la care vă aşteptaţi. Încercaţi să aveţi răbdare, mâine este o nouă zi, care promite să aranjeze lucrurile în favoarea voastră.


Horoscop 17 iunie 2015, Vărsător:

A venit timpul să daţi dovadă de maturitate; trebuie să aveţi încredere în voi şi să nu vă mai lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru. Este posibil să luaţi o decizie importantă, care să vă schimbe radical viaţa personală. Unii nu vor fi de acord cu această hotărâre.


Horoscop 17 iunie 2015, Peşti:

Prima parte a zilei vă găseşte concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi multe de rezolvat, aşa că faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile primite fără a fi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară faceţi planuri cu partenerul de cuplu pentru un eveniment important.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS