Horoscop Urania zilnic: marţi, 16 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 16 iunie 2015


Horoscop 16 iunie 2015, Berbec:

Ziua de azi pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; vă este foarte uşor să interacţionaţi cu persoanele cu care colaboraţi. De asemenea, reuşiţi să vă faceţi înţeleşi în întâlnirile pe care le aveţi. Spre seară este posibil să vă confruntaţi cu o problemă personală.


Horoscop 16 iunie 2015, Taur:

Un aspect negativ dominant intre Lună şi Saturn vă recomandă să fiţi mai responsabili indiferent de ce faceţi. Trebuie să vă concentraţi mai mult decât de obicei pentru a obţine ceea ce vă doriţi. O întâlnire de afaceri vă va aduce o schimbare uriaşă pe plan profesional.


Horoscop 16 iunie 2015, Gemeni:

Astăzi vreţi să scăpaţi de rutina care s-a instalat în viaţa voastră şi să experimentaţi lucruri noi; nu faceţi faţă foarte uşor schimbărilor, însă sunteţi dispuşi să învăţaţi. Multe persoane vor aprecia iniţiativa voastră şi vă vor ajuta să vă adaptaţi în noua lume în care vă învârtiţi.


Horoscop 16 iunie 2015, Rac:

Nu vă aşteptaţi la nimic interesant de la această zi deoarece veţi fi dezamăgiţi. Încă de la primele ore ale dimineţii trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale. După orele prânzului sunteţi mai relaxaţi şi mult mai liniştiţi. Spre seară vă întâlniţi cu o persoană din trecut.


Horoscop 16 iunie 2015, Leu:

Sunteţi sătui de tot ce se întâmplă pe planul profesional şi vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în acest sens. Proiectele de care vreţi să vă ocupaţi au mari şanse de reuşită, trebuie doar să aveţi timp pentru ele şi să vă organizaţi foarte atent planurile.


Horoscop 16 iunie 2015, Fecioară:

Problemele care apar astăzi pot fi rezolvate doar dacă învăţaţi să aveţi răbdare; nu vă grăbiţi deoarece puteţi complica şi mai mult situaţia. De asemenea, vă recomand să nu ţineţi cont de sfaturile celor din jurul vostru. Intuiţia vă poate ajuta să ieşiţi din orice încurcătură.


Horoscop 16 iunie 2015, Balanţă:

Relaţia cu partenerul de cuplu este probabil în cea mai frumoasă fază din acest an; vă înţelegeţi de minune şi este posibil să vă faceţi planuri pentru viitor. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană care să vă cucerească pe loc.


Horoscop 16 iunie 2015, Scorpion:

Dacă până acum aţi mers pe un drum bine stabilit, iată că astăzi decideţi să ieşiţi din zona de confort şi să nu mai ţineţi cont de reguli. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, însă toate eforturile voastre vor merita.


Horoscop 16 iunie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi vă este foarte greu să vă concentraţi; urmează o perioadă destul de dificilă pe plan profesional, cu multe schimbări şi proiecte importante. De aceea trebuie să învăţaţi să fiţi mai calculaţi şi să vă setaţi priorităţile.


Horoscop 16 iunie 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii daţi dovadă de profesionalism şi mult devotament; încercaţi să rezolvaţi o problemă profesională foarte importantă şi nu renunţaţi până când nu reuşiţi ceea ce vă propuneţi. Spre seară trebuie să vă ajutaţi un prieten, care trece printr-o situaţie dificilă.


Horoscop 16 iunie 2015, Vărsător:

Mai mulţi colegi de la locul de muncă vă pot pune beţe în roate în proiectele de care vă ocupaţi. Faceţi tot posibilul să rezolvaţi această situaţie fără a ajunge la şefi; daţi dovadă de maturitate şi profesionalism în discuţiile pe care urmează să le aveţi.


Horoscop 16 iunie 2015, Peşti:

Ziua de marţi începe cu o schimbare majoră pe plan profesional; este posibil să primiţi un proiect important de care trebuie să vă ocupaţi alături de o altă echipă de colegi. Vă este greu să acceptaţi aceste modificări, însă nu sunt foarte multe de făcut. Trebuie să vă adaptaţi condiţiilor de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS