Horoscop Urania zilnic: vineri, 12 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 12 iunie 2015


Horoscop 12 iunie 2015, Berbec:

La începutul zilei de azi veţi întâmpina câteva obstacole majore în rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Din fericire, astrele vin în ajutorul vostru şi vor implanta optimism şi voie bună. Orele prânzului sunt potrivite pentru negocieri importante sau şedinţe cu partenerii de afaceri.


Horoscop 12 iunie 2015, Taur:

Lucrurile par să se mişte chiar foarte repede pentru voi, iar asta nu poate decât să vă bucure. Se pare că rezultatele muncii voastre încep să prindă contur; sunteţi foarte concentraţi pe proiectele de care vă ocupaţi şi feedback-ul pozitiv primit vă îndeamnă să mergeţi mai departe.


Horoscop 12 iunie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de vineri este foarte bună pentru a vă ocupa de problemele profesionale; aveţi multă răbdare şi vă este uşor să fiţi atenţi la detaliile care pot face diferenţa. După orele prânzului vă faceţi timp şi pentru puţină relaxare. Seara poate veni cu o veste surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 12 iunie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi pe relaţia pe care o aveţi cu şefii; aveţi posibilitatea de a obţine un proiect important sau chiar de a vi se oferi un bonus substanţial/mărire de salariu. Astrele vă ajută să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi să obţineţi ceea ce vă doriţi.


Horoscop 12 iunie 2015, Leu:

Dimineaţa este excelentă pentru acte sau probleme legale; sunteţi foarte concentraţi şi vă ocupaţi fără nicio problemă de situaţiile pe care le întâmpinaţi la locul de muncă. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri pentru a discuta despre o colaborare interesantă.


Horoscop 12 iunie 2015, Fecioară:

Vă este dificil să vă faceţi înţeleşi astăzi, aşa că vă recomand să evitaţi întâlnirile importante, şedinţele sau negocierile. Cel mai bine este să le anulaţi, însă în cazul în care acest lucru nu este posibil amânaţi-le până după orele prânzului, când veţi fi mai relaxaţi şi veţi putea comunica mai bine.


Horoscop 12 iunie 2015, Balanţă:

O întâmplare sau o întâlnire cu o persoană neaşteptată vă poate schimba foarte mult modul de a gândi. Este posibil să simţiţi nevoia unor schimbări majore, însă acestea vă vor aduce multe neplăceri pe plan personal. Cel mai bine este să rămâneţi la planul vostru.


Horoscop 12 iunie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei de vineri este dedicată vieţii profesionale; aveţi multe sarcini de rezolvat şi vreţi să le acordaţi multă atenţie astfel încât să nu fiţi nevoiţi să vă ocupaţi de ele de mai multe ori. Spre seară o persoană dragă vă poate invita la un eveniment important.


Horoscop 12 iunie 2015, Săgetător:

Vă descurcaţi de minune în rezolvarea problemelor şi depăşirea obstacolelor pe drumul către succes. Şefii sunt mulţumiţi de voi şi este posibil să vă ofere o recompensă majoră. Următoarea perioadă va fi una şi mai aglomerată pentru voi, aşa că încercaţi să vă relaxaţi acum.


Horoscop 12 iunie 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe sarcinile pe care le primiţi; rezolvaţi cu uşurinţă toate sarcinile profesionale. Spre seară sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile din cauza unei probleme personale neaşteptate. Dacă rămâneţi calmi veţi reuşi să treceţi şi peste această situaţie neplăcută.


Horoscop 12 iunie 2015, Vărsător:

Sunteţi destul de relaxaţi şi de aceea este posibil să simţiţi nevoia unei schimbări majore; aţi intrat într-o rutină neplăcută pe plan profesional şi deja vă gândiţi că este timpul să faceţi ceva în acest sens. O investiţie majoră vă poate aduce foarte multe beneficii pe plan financiar, trebuie doar să ştiţi care este drumul pe care să mergeţi.


Horoscop 12 iunie 2015, Peşti:

Prima parte a zilei de vineri este una foarte liniştită pentru nativii născuţi în zodia Peşti; din fericire nu aveţi foarte mult de muncă, aşa că vă ocupaţi de sarcinile obişnuite pe care le primiţi fără nicio problemă. După orele prânzului este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea şefilor; urmează o schimbare majoră pentru voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS