Horoscop Urania zilnic: joi, 11 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 11 iunie 2015


Horoscop 11 iunie 2015, Berbec:

Este indicat ca azi să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să faceţi tot posibilul să gândiţi obiectiv când vine vorba de rezolvarea unei situaţii dificile. Pe plan profesional, aveţi şansa de a obţine o colaborare majoră, care vă va aduce numeroase beneficii pe viitor.


Horoscop 11 iunie 2015, Taur:

De când sunteţi implicaţi în tot felul de proiecte, pentru voi nu mai există pauză. Astăzi sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte o situaţie personală, însă nu este nimic de care să vă faceţi griji. Seara va fi una frumoasă, petrecută în compania partenerului de cuplu sau a unei persoane dragi.


Horoscop 11 iunie 2015, Gemeni:

Multe persoane vor încerca să vă pună astăzi beţe în roate, însă nu vă daţi bătuţi indiferent de cât mai mari sunt obstacolele pe care le întâlniţi. Pentru a vă vedea visurile împlinite sunteţi dispuşi să mergeţi până în pânzele albe. Din fericire, primiţi susţinere din partea celor dragi şi asta vă ajută să nu vă daţi bătuţi.


Horoscop 11 iunie 2015, Rac:

Astăzi vă mişcaţi destul de lent şi vă este destul de dificil să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Este necesar doar puţin efort şi imediat lucrurile se vor schimba radical. Pe plan sentimental, lucrurile stau foarte bine; dacă sunteţi singuri, astrele vă pot ajuta să întâlniţi un posibil partener de cuplu.


Horoscop 11 iunie 2015, Leu:

Este foarte uşor să vă lăsaţi purtaţi de val, însă contează să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să nu cădeţi în abisul fanteziilor şi a iluziilor. Încercaţi să aveţi răbdare cu planurile voastre şi să aşteptaţi momentul potrivit pentru a le pune în acţiune. În curând astrele se vor alinia şi în favoarea voastră.


Horoscop 11 iunie 2015, Fecioară:

Simţul datoriei va fi o prioritate întreaga zi; sunteţi nevoiţi să faceţi schimbări de planuri, să amânaţi şedinţe, să participaţi la întâlniri urgente şi, cel mai important, să daţi dovadă de profesionalism şi multă maturitate. Din fericire, după atâtea ore dificile, aveţi parte de o seară liniştită.


Horoscop 11 iunie 2015, Balanţă:

Astăzi aveţi foarte multe lucruri de rezolvat şi, din păcate, prea puţin timp la dispoziţie pentru a rezolva tot ce vă propuneţi. Din fericire, sunteţi foarte calculaţi şi reuşiţi să vă planificaţi ziua astfel încât să vă ocupaţi de orice dificultate neaşteptată. Seara nu este un moment bun pentru schimb de opinii.


Horoscop 11 iunie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte pregătiţi pentru tot ce vă aduce ziua de astăzi; daţi dovadă de maturitate în rezolvarea problemelor care apar la locul de muncă. Sunteţi la zi cu toate sarcinile şi asta vă ajută să creşteţi în ochii superiorilor. Dacă mergeţi pe acest drum, este posibil ca în curând să primiţi şi o mărire de salariu.


Horoscop 11 iunie 2015, Săgetător:

Succesul va fi posibil doar dacă sunteţi pregătiţi să puneţi emoţiile deoparte şi să urmaţi un plan bine detaliat. Aşadar, aveţi încredere în voi şi nu vă lăsaţi conduşi de sentimente; şefii vor fi impresionaţi de evoluţia voastră şi vă pot face o propunere interesantă.


Horoscop 11 iunie 2015, Capricorn:

Contează foarte mult să aveţi aşteptări pe plan profesional, însă pentru asta este important să fiţi perseverenţi în muncă. Ţineţi-vă de planurile pe care le aveţi şi ocupaţi-vă de probleme înainte de a fi prea târziu. Şefii vor aprecia munca voastră şi vă vor răsplăti în funcţie de rezultatele obţinute.


Horoscop 11 iunie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei de joi vă concentraţi pe viaţa profesională; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, a căror rezolvare nu mai poate fi amânată. După orele prânzului, un membru al familiei vă cere ajutorul cu privire la o problemă destul de complicată.


Horoscop 11 iunie 2015, Peşti:

Ziua de joi nu este una bună pentru a aduce noutăţi în viaţa voastră; astrele nu lucrează în favoarea voastră, aşa că este posibil să vă luptaţi cu morile de vânt. Aveţi răbdare şi lucraţi la planurile voastre. În momentul în care planetele se vor alinia în favoarea voastră, va fi uşor să vă puneţi ideile în practică.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS