Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 iulie 2015


Horoscop 1 iulie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri pare a fi una mai specială pentru voi; reuşiţi să faceţi pace cu trecutul şi chiar să rezolvaţi anumite probleme care nu vă permiteau să mergeţi mai departe. Pe plan personal, după orele prânzului este posibil să primiţi o veste neaşteptată de la un om foarte drag.


Horoscop 1 iulie 2015, Taur:

Iată că soarele începe să răsară şi pentru voi în ceea ce priveşte viaţa financiară; după o perioadă mai dificilă, în cursul zilei de azi primiţi o sumă de bani care vă ajută să vă rezolvaţi toate problemele legate de finanţe. De asemenea, este posibil să vă gândiţi la cumpărături, însă vă spun de pe acum că nu este o idee tocmai bună.


Horoscop 1 iulie 2015, Gemeni:

Schimbările din viaţa voastră par să vă aducă linişte şi pace; în sfârşit respiraţi uşuraţi pentru că aţi luat deciziile potrivite, fără a fi influenţaţi de nimic. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o nouă persoană.


Horoscop 1 iulie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi cu capul în nori; vă grăbiţi foarte mult şi nu aveţi răbdare în rezolvarea problemelor. Nu este o perioadă tocmai bună pentru a vă ocupa de sarcini importante deoarece puteţi face greşeli majore. Spre seară, un partener de afaceri vă poate face o propunere interesantă de colaborare.


Horoscop 1 iulie 2015, Leu:

Ziua de miercuri scoate la iveală latura voastră artistică; aveţi posibilitatea de a vă ocupa de câteva proiecte importante, la care veniţi cu soluţii extrem de eficiente şi idei minunate. Spre seară aveţi posibilitatea de a vă relaxa în compania persoanelor importante din viaţa voastră.


Horoscop 1 iulie 2015, Fecioară:

Vă ocupaţi cu multă uşurinţă de sarcinile pe care le primiţi astăzi; sunteţi atenţi la detalii şi vă lăsaţi inspiraţi de lumea din jurul vostru. De asemenea, acesta este un moment foarte bun pentru armonizarea relaţiilor personale. În viaţa sentimentală poate fi nevoie de o schimbare importantă.


Horoscop 1 iulie 2015, Balanţă:

Conjunctura astrală vă ajută să fiţi liniştiţi şi să căutaţi armonie în relaţia cu persoanele din jurul vostru. Reacţionaţi foarte bine în discuţiile importante şi chiar reuşiţi să vă faceţi noi cunoştinţe. Pe plan sentimental, va confruntaţi cu o mică problemă de comunicare.


Horoscop 1 iulie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una destul de aglomerată pentru nativii născuţi în zodia Scorpion; trebuie să învăţaţi să stăpâniţi arta compromisului, să fiţi dispuşi să acceptaţi schimbările pe care şefii vi le pregătesc şi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă la acestea. Partenerul de cuplu vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 1 iulie 2015, Săgetător:

Astăzi astrele vă ajută să fiţi liniştiţi şi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte din viaţa voastră; începeţi să apreciaţi mai mult ceea ce aveţi şi nu mai sunteţi atât de dornici de schimbări. O discuţie cu un om drag vă poate ajuta să învăţaţi să fiţi mai liniştiţi şi să nu mai alergaţi atât de mult după succes şi faimă.


Horoscop 1 iulie 2015, Capricorn:

Dacă nu puteţi sta nici măcar o zi fără a vă ţine ocupaţi, atunci încercaţi cel puţin să găsiţi sarcini mai uşoare. Ziua de astăzi este una bună pentru viaţa personală deoarece astrele vă oferă posibilitatea de a rezolva probleme sau chiar conflicte cu persoanele apropiate.


Horoscop 1 iulie 2015, Vărsător:

Sunteţi implicaţi în tot felul de proiecte şi lucraţi pe mai multe planuri deodată; vă aşteptaţi ca beneficiile profesionale şi financiare să fie unele majore. Din păcate, este posibil să o daţi în bară deoarece vă grăbiţi şi faceţi anumite greşeli majore; cel mai bine este să o luaţi treptat cu rezolvarea sarcinilor.


Horoscop 1 iulie 2015, Peşti:

Astăzi vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; din cauza unui conflict mai vechi, este posibil ca relaţia cu o persoană foarte apropiată, membru al familiei sau prieten, să se răcească. Este cazul să faceţi ceva în acest sens înainte de a fi prea târziu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS