Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 9 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 9 mai 2015


Horoscop 9 mai 2015, Berbec:

Este posibil ca azi să participaţi la o şedinţă de urgenţă cu şefii şi partenerii de afaceri; în urma acestei întâlniri, primiţi un proiect important care vă va ocupa tot timpul în următoarea perioadă. Seara se anunţă a fi una frumoasă.


Horoscop 9 mai 2015, Taur:

După o săptămână foarte aglomerată, profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă ocupa de ultimele probleme importante. Mai aveţi câteva sarcini de rezolvat, apoi vă puteţi îndrepta atenţia asupra proiectelor personale. Pentru ziua de duminică aveţi planuri măreţe.


Horoscop 9 mai 2015, Gemeni:

Ziua de 9.05.2015 vine cu multe sarcini şi probleme de rezolvat; sunteţi foarte aglomeraţi însă dacă vă planificaţi bine timpul reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi fără a mai rămâne peste program. Spre seară primiţi o veste frumoasă din partea şefilor.


Horoscop 9 mai 2015, Rac:

Aşteptaţi ziua de mâine cu nerăbdare; săptămâna aceasta a fost una foarte aglomerată pentru voi. Astăzi trebuie să vă ocupaţi de câteva proiecte şi sarcini importante. Din fericire, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi optimişti, doar gândindu-vă la faptul că duminică vă veţi odihni.


Horoscop 9 mai 2015, Leu:

Tocmai ce aţi început un proiect personal interesant, căruia îi dedicaţi majoritatea timpului vostru liber. Din fericire, până acum aţi primit doar feedback pozitiv, iar asta vă încurajează foarte mult să vă continuaţi drumul. Spre seară faceţi planuri pentru ziua de mâine alături de o persoană dragă.


Horoscop 9 mai 2015, Fecioară:

Este recomandat ca astăzi să rămâneţi relaxaţi şi liniştiţi; nu este o perioadă bună pentru negocieri sau întâlniri importante. De asemenea, încercaţi să nu faceţi schimbări majore deoarece este posibil ca mai târziu să le regretaţi.


Horoscop 9 mai 2015, Balanţă:

După o perioadă în care v-aţi dedicat tot timpul proiectelor şi sarcinilor profesionale, profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Aveţi multe de discutat, aşa că înzestraţi-vă cu multă răbdare.


Horoscop 9 mai 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi vine cu câteva schimbări foarte frumoase pentru Scorpioni; poate fi vorba despre o modificare în viaţa profesională sau chiar despre o decizie importantă pe care o luaţi pe plan sentimental. Seara va fi petrecută alături de oameni dragi.


Horoscop 9 mai 2015, Săgetător:

Sunteţi cu gândul la ziua de mâine, însă totuşi reuşiţi să vă concentraţi asupra proiectelor şi problemelor pe care le aveţi de rezolvat înainte de a vă face planuri pentru duminică. Deciziile pe care urmează să le luaţi vor fi cruciale pentru viitorul vostru profesional.


Horoscop 9 mai 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu capul în nori şi vă este foarte greu să vă concentraţi; cel mai bine este să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu necesită prea multă atenţie. Spre seară primiţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 9 mai 2015, Vărsător:

Astăzi este posibil să aveţi parte de o contradicţie cu un membru al familiei. Dacă nu puneţi capăt acestei discuţii dificile, cineva va fi rănit. Vă recomand să vă calmaţi şi să încercaţi să ieşiţi din acest conflict înainte de a spune lucruri pe care mai apoi le veţi regreta.


Horoscop 9 mai 2015, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii primiţi numeroase sarcini din partea şefilor şi trebuie să vă ocupaţi de ele cât mai repede cu putinţă. Sunteţi agitaţi, însă încercaţi să daţi dovadă de profesionalism în rezolvarea problemelor. Din fericire, seara va fi una frumoasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS