Horoscop Urania zilnic: joi, 7 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 7 mai 2015


Horoscop 7 mai 2015, Berbec:

Astăzi sunteţi destul de irascibili şi este posibil să intraţi în numeroase conflicte dacă nu ştiţi cum să vă stăpâniţi ieşirile. Vă recomand să amânaţi întâlnirile sau negocierile importante; acesta nu este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele profesionale şi nici de noi proiecte.


Horoscop 7 mai 2015, Taur:

Sunteţi mândri de faptul că aţi avut curajul de a ieşi din zona de confort şi a face ceva nou; aţi pus pe picioare un proiect care va deveni foarte important într-un timp destul de scurt. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să continuaţi să munciţi la visul vostru deoarece doar aşa îl veţi vedea îndeplinit.


Horoscop 7 mai 2015, Gemeni:

Ziua de joi este una agitată pentru Gemeni; încă de la primele ore ale dimineţii vă este destul de dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de problemele profesionale. Cel mai bine este să aveţi în vedere rezolvarea sarcinilor obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie.


Horoscop 7 mai 2015, Rac:

Viaţa profesională vă ocupă mai mult timp decât credeaţi; aveţi foarte multe pe cap şi sunteţi extrem de obosiţi, însă nu puteţi face nimic în acest sens. Proiectele de care vă ocupaţi trebuie rezolvate, aşa că sunteţi nevoiţi să daţi ce aveţi mai bun din voi. Din fericire partenerul de cuplu vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 7 mai 2015, Leu:

Ziua de astăzi este una aglomerată pentru Lei; provocările sunt mai mari decât de obicei şi simţiţi că nu mai puteţi face faţă volumului mare de muncă. Spre seară aveţi ocazia să vă relaxaţi alături de o persoană dragă vouă; un sfat pe care urmează să îl primiţi vă va ajuta să faceţi ordine în viaţa voastră.


Horoscop 7 mai 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi foarte irascibili şi vă poate fi extrem de dificil să interacţionaţi cu persoanele din jurul vostru; vă pierdeţi calmul destul de repede, iar acest lucru poate fi o problemă în rezolvarea problemelor sau negocierea proiectelor importante. Vă recomand să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite.


Horoscop 7 mai 2015, Balanţă:

Astăzi astrele par să vă aducă câteva schimbări neaşteptate pe care, din simplă curiozitate, decideţi să le acceptaţi. Este o perioadă foarte bună pentru a ieşi din zona de confort şi a încerca şi lucruri noi. Pe plan sentimental, o discuţie cu partenerul de cuplu se poate transforma într-o ceartă dureroasă dacă nu ştiţi când să îi puneţi capăt.


Horoscop 7 mai 2015, Scorpion:

Conjunctura astrală de astăzi se joacă puţin cu mintea voastră; în prima parte a zilei de joi vă este extrem de dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de problemele importante. Din fericire, un coleg de muncă vă vine în ajutor; împreună găsiţi soluţii extrem de eficiente pentru rezolvarea situaţiilor dificile.


Horoscop 7 mai 2015, Săgetător:

La locul de muncă lucrurile nu stau tocmai roz; în următoarea perioadă vor exista câteva schimbări majore care vă vor aduce numeroase noutăţi în viaţa profesională. Veţi fi nevoiţi să vă adaptaţi acestor condiţii cât mai repede cu putinţă. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc o surpriză în această seară.


Horoscop 7 mai 2015, Capricorn:

Ziua de 7.05.2015 pare să fie una destul de dificilă pentru Capricorni; din cauza unei probleme profesionale este posibil să fiţi irascibili întreaga zi şi chiar să ajungeţi să răniţi persoanele dragi doar pentru că încearcă să vă ajute. Este indicat să petreceţi mai mult timp de unii singuri, poate aşa reuşiţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 7 mai 2015, Vărsător:

Relaţia cu persoanele din jurul vostru poate fi una destul de dificilă în această perioadă; vă este dificil să interacţionaţi cu oamenii deoarece vă pierdeţi destul de repede calmul şi vreţi ca întotdeauna să vă impuneţi punctul de vedere. Nu intraţi în polemici, îi puteţi răni pe cei dragi.


Horoscop 7 mai 2015, Peşti:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de problema din trecut; din fericire, primiţi ajutor din partea colegilor de muncă şi vă este foarte uşor să vă vedeţi proiectul pus la punct. După orele prânzului, vă ajutaţi o persoană dragă care se află într-o situaţie complicată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS