Horoscop Urania zilnic: miercuri, 6 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 6 mai 2015


Horoscop 6 mai 2015, Berbec:

Simţiţi nevoia să vă asumaţi noi riscuri sau responsabilităţi, dar nu este o zi tocmai bună pentru Berbeci. Accentul cade pe familie şi este important să vă preocupaţi de cei apropiaţi, în special de o persoană mai în vârstă. Este necesar să le oferiţi susţinere financiară, pentru că această zi aduce în prim-plan datoriile mai vechi.


Horoscop 6 mai 2015, Taur:

Tot ce are legătură cu exteriorul pare să vă deranjeze. Nimic nu este pe placul vostru, nu vă place să vă implicaţi în prea multe activităţi şi nici nu simţiţi nevoia să socializaţi prea mult. Poate că este mai bine să vă odihniţi. Un nou hobby v-ar putea ajuta să ieşiţi din rutină şi să descoperiţi noi persoane interesante.


Horoscop 6 mai 2015, Gemeni:

V-aţi cam săturat să munciţi pe brânci şi să nu obţineţi niciun rezultat. Aţi vrea să opriţi ritmul, dar superiorii vă suflă în ceafă. Poate că nu ar fi rău să vă luaţi câteva zile libere şi să vă relaxaţi. Nu este necesar să vă gândiţi la vacanţe scumpe sau la cheltuieli exagerate. Puteţi profita doar de compania acelor persoane care vă fac să vă simţiţi bine.


Horoscop 6 mai 2015, Rac:

Astăzi există posibilitatea să pierdeţi multe şanse pe plan profesional. Poate din neatenţie nu veţi răspunde la timp unei propuneri de colaborare sau nu veţi lua decizia cea mai bună pentru voi. În orice caz, astrele vă vor ajuta să vă faceţi ordine în gânduri şi vă vor îndruma paşii astfel încât voi să faceţi alegerile corecte.


Horoscop 6 mai 2015, Leu:

Astăzi sunteţi într-o formă de invidiat! Nimic nu vă poate sta în cale, iar cei din jur sunt invidioşi pe voi. Este o zi foarte bună pentru a pune în aplicare noi planuri de afaceri sau pentru a începe o colaborare avantajoasă. Veţi întâmpina şi câteva dificultăţi, dar nu veţi avea motive de îngrijorare.


Horoscop 6 mai 2015, Fecioară:

Vă simţiţi lipsiţi de energie şi nu aţi vrea să faceţi nimic. Nu este o zi excelentă pentru voi, dar cei din jur vor insista să vă implicaţi în anumite activităţi. Este bine să ştiţi că recompensa se arată numai celor activi. Aşadar, nu ezitaţi şi încercaţi să rezolvaţi măcar o parte din problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 6 mai 2015, Balanţă:

Astăzi nu este indicat să vă certaţi cu cei din jur, în special când vine vorba de familie sau persoana iubită. Nu este o zi bună pentru voi, iar astrele vă sfătuiesc să vă controlaţi reacţiile. Legat de muncă, ar fi cazul să terminaţi proiectele pe care le aveţi în desfăşurare, altfel şefii ar putea fi nemulţumiţi de voi.


Horoscop 6 mai 2015, Scorpion:

Astăzi va fi necesar să plătiţi o datorie mai veche care vă va afecta economiile. Nu este o zi prea bună pentru voi, dar nu trebuie să vă îngrijoraţi. Veţi primi spre seară câteva veşti care vă vor linişti şi care vă vor determina să luaţi câteva decizii de viitor. Aşadar, încercaţi să fiţi mai optimişti.


Horoscop 6 mai 2015, Săgetător:

Veţi dori să vă implicaţi într-un vechi proiect, dar vă este teamă că nu va avea succes. Poate că este momentul să vă consultaţi şi cu alte persoane. O veste pe care o veţi primi din partea unei persoane apropiate vă va determina să luaţi câteva decizii de viitor. Legat de bani, astrele vă sfătuiesc să faceţi câteva economii.


Horoscop 6 mai 2015, Capricorn:

Astăzi veţi sta cu gândul numai la bani, ceea ce nu este un lucru rău. Cu toate acestea, trebuie să aveţi grijă cu ce persoane vă asociaţi şi în ce afaceri vă implicaţi. Nu toate activităţile pe care le desfăşuraţi vă pot mări veniturile. Aşadar, indicat ar fi să gândiţi un plan de economii şi să nu vă grăbiţi să luaţi decizii importante.


Horoscop 6 mai 2015, Vărsător:

Puteţi obţine câteva informaţii care vă vor ajuta să avansaţi în carieră. Este o zi bună pentru voi, din toate punctele de vedere. Persoanele dragi vă vor susţine la orice pas, iar colegii de muncă vor încerca să vă ofere cele mai bune sfaturi. Aveţi grijă la cheltuieli, altfel riscaţi să aveţi probleme serioase cu banii.


Horoscop 6 mai 2015, Peşti:

Aţi putea avea unele discuţii care vă vor deranja, mai ales dacă vor fi legate de locul de muncă. Câteva persoane din jur vor insista să obţină anumite informaţii de la voi. Astrele vă sfătuiesc să fiţi precauţi şi să nu vă implicaţi în conversaţii care nu îşi au rostul. Spre seară există posibilitatea să primiţi o veste care vă va încânta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS