Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 30 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 30 mai 2015


Horoscop 30 mai 2015, Berbec:

Azi aveţi posibilitatea de a face foarte multe schimbări şi a lua decizii importante în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă întâlniţi cu o oportunitate de colaborare foarte interesantă, care vă poate aduce numeroase beneficii, nu doar în carieră ci şi pe plan financiar.


Horoscop 30 mai 2015, Taur:

O lovitură destul de dificilă primită de la parteneri vă face să fiţi şi mai îndrăzneţi şi să vă puneţi pe treabă. Aveţi foarte multe idei bune care vă vor aduce beneficii incredibile într-un viitor destul de apropiat dacă rămâneţi la fel de hotărâţi. Apucaţi-vă de treabă şi rezultatele nu vor întârzia să apară.


Horoscop 30 mai 2015, Gemeni:

Nu vă lăsaţi conduşi de persoanele din jurul vostru; este posibil ca astăzi să faceţi câteva greşeli din simplul motiv că nu reuşiţi să luaţi o decizie definitivă cu privire la o problemă personală. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi şi să alegeţi ceea ce vă doriţi şi simţiţi.


Horoscop 30 mai 2015, Rac:

Partenerul de cuplu trece printr-o schimbare majoră şi are nevoie de toată încurajarea voastră; este posibil ca acesta să vă ceară sfaturi, aşa că trebuie să faceţi tot posibilul pentru a îl ajuta cu o părere sinceră. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă, cu o mică surpriză.


Horoscop 30 mai 2015, Leu:

Partenerii de afaceri v-au pregătit deja ziua de astăzi; aveţi un plan foarte bine pus la punct pe care trebuie să îl respectaţi cu stricteţe. Vă vedeţi nevoiţi să amânaţi întâlnirile şi şedinţele pe care le aveaţi pregătite pentru astăzi. Spre seară primiţi un sfat bun de la un om drag.


Horoscop 30 mai 2015, Fecioară:

A trecut ceva timp de când aţi pus în aplicare planurile voastre şi nu vedeţi nicio evoluţie în proiectele de care vă ocupaţi; încercaţi să aveţi răbdare, totul se desfăşoară mai lent. Rezultatele vor fi pe măsura aşteptărilor. După orele prânzului primiţi o veste neaşteptată de la o persoană din trecut.


Horoscop 30 mai 2015, Balanţă:

În sfârşit astăzi reuşiţi să vă concentraţi; scăpaţi de toate gândurile personale şi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Vă este destul de uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le întâmpinaţi în rezolvarea sarcinilor pe care le primiţi. Superiorii sunt mulţumiţi de evoluţia voastră.


Horoscop 30 mai 2015, Scorpion:

Astrele vă ajută să vă dezvoltaţi astăzi latura creativă; orice activitate care vă pune la contribuţie imaginaţia se va dovedi a fi foarte bună pentru voi. De asemenea, ziua de astăzi este foarte bună şi pentru a susţine examene sau teste importante.


Horoscop 30 mai 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi agitaţi şi nu reuşiţi sub nicio formă să vă calmaţi; aveţi un termen limită de predare a unui proiect şi sunteţi în urmă cu sarcinile. Încercaţi să aveţi răbdare şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. De asemenea, un coleg de muncă vă poate da o mână de ajutor.


Horoscop 30 mai 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; din cauza unei probleme mai complicate vă amânaţi şi anulaţi toate planurile. Este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de această situaţie. Din fericire, membrii familiei vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 30 mai 2015, Vărsător:

Astăzi aveţi o stare liniştită şi preferaţi să vă petreceţi cel mai mult timp de unii singuri; vă este foarte uşor să vă concentraţi şi profitaţi de aceste momente de singurătate pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele. Seara poate aduce o schimbare semnificativă pe plan sentimental.


Horoscop 30 mai 2015, Peşti:

Este posibil ca ziua de sâmbătă să fie una mai dificilă în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru, în special cu colegii de muncă. Abilităţile naturale de comunicare v-au lăsat; sunteţi foarte încăpăţânaţi şi vă este greu să ajungeţi la un compromis în problemele pe care le aveţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS