Horoscop Urania zilnic: duminică, 3 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 3 mai 2015


Horoscop 3 mai 2015, Berbec:

Astăzi este posibil să vă încerce un sentiment de frustrare sau de nostalgie, dar este foarte important să înţelegeţi mai bine ce se petrece în viaţa voastră în acest moment. Poate că nu este timpul să faceţi unele schimbări, ci aţi putea să încercaţi să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene. Un sfat primit din partea unei persoane mai în vârstă vă va ajuta să aveţi o stare mai bună.


Horoscop 3 mai 2015, Taur:

Dacă vă gândiţi să vă implicaţi în noi proiecte, acum este momentul potrivit. Este o zi ideală pentru a lua legătura cu diverse persoane şi pentru a obţine informaţii utile. N-ar strica nici să faceţi puţină mişcare, motiv pentru care astrele vă îndeamnă să faceţi câteva drumuri prin oraş şi să vă rezolvaţi toate problemele.


Horoscop 3 mai 2015, Gemeni:

Este posibil să fiţi preocupaţi de câteva probleme de ordin sentimental sau financiar. Nu este o zi foarte bună pentru voi, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să intraţi în depresie. Aveţi nevoie de câteva momente de relaxare, iar cei din familie sau prietenii în mod sigur vă vor ajuta să vă simţiţi mai bine.


Horoscop 3 mai 2015, Rac:

Astăzi vă veţi bucura de surprizele nebănuite ce vă apar în drum. Deşi nu vă începeţi ziua într-o stare foarte bună, veţi primi câteva veşti care vă vor încânta şi care vă vor da mai multă speranţă. Aveţi foarte multe şanse să vă schimbaţi locul de muncă sau să primiţi un ajutor substanţial din partea unei persoane mature.


Horoscop 3 mai 2015, Leu:

În dragoste, cer senin şi soare, mai ales că vă puteţi alege cu o excursie romantică la care visaţi de ceva timp. Este o zi frumoasă pentru voi, motiv pentru care trebuie să zâmbiţi şi să vă bucuraţi la maximum de fiecare minut. Tot astăzi sunt şanse să primiţi câteva veşti bune legate de o afacere pe care vreţi să o demaraţi.


Horoscop 3 mai 2015, Fecioară:

Pentru că sunteţi îndrăgostiţi, astăzi uitaţi să luaţi legătura cu câţiva colaboratori importanţi. Este o zi foarte încărcată şi trebuie să aveţi grijă la fiecare pas. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii şi încercaţi să nu vă scape nimic din vedere. Aveţi grijă când umblaţi cu acte sau documente oficiale, este posibil să comiteţi câteva greşeli.


Horoscop 3 mai 2015, Balanţă:

Sunteţi tensionaţi şi lucrul acesta poate dăuna situaţiei delicate în care vă aflaţi în raport cu persoana iubită. Nu este o zi foarte bună pentru voi şi în mod sigur nu este indicat să luaţi anumite decizii. Poate că ar fi mai bine să evitaţi unele subiecte de discuţie şi să încercaţi să vă îndreptaţi atenţia spre alte activităţi.


Horoscop 3 mai 2015, Scorpion:

Nu trebuie să ignoraţi sfaturile primite de la acele persoane care sunt mai în vârstă decât voi. Deşi nu vă face plăcere să vi se spună ce să faceţi, astăzi nu este o zi bună să vă contraziceţi cu cei din jur. În plus, poate că ar fi cazul să începeţi să fiţi mai prietenoşi şi cu colegii de muncă, veţi avea de câştigat.


Horoscop 3 mai 2015, Săgetător:

Sunteţi foarte tensionaţi din cauza problemelor pe care le aveţi la muncă şi riscaţi să vă certaţi cu toată lumea din jur. Poate că nu este o zi bună să încercaţi să vă impuneţi în faţa anumitor persoane, mai ales dacă nu sunteţi în măsură să comentaţi. Ideile pe care le veţi avea în materie de afaceri vă pot prinde bine pe viitor.


Horoscop 3 mai 2015, Capricorn:

Nu ezitaţi să ascultaţi sfaturile celor din jur, mai ales atunci când vine vorba de afaceri. Este o zi relativ bună pentru voi, ceea ce înseamnă că astrele vor încerca să acţioneze în favoarea voastră şi vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii. Aveţi grijă când umblaţi cu banii, unele plăţi ar putea fi mai mari decât v-aţi fi aşteptat.


Horoscop 3 mai 2015, Vărsător:

Este o zi prielnică pentru comunicarea afectivă şi pentru înţelegere. Spuneţi deschis ceea ce gândiţi şi vă este uşor să empatizaţi cu persoanele din jur. Chiar dacă unele lucruri vă deranjează, ziua de duminică va trece foarte uşor pentru voi. În plus, sunt şanse să primiţi şi o nouă ofertă de colaborare, lucru care vă va încânta.


Horoscop 3 mai 2015, Peşti:

Posibilele discuţii ce vor avea loc între voi şi partenerul de viaţă vă vor face să vă schimbaţi starea de spirit. Nu va fi o zi excelentă pentru voi şi nu veţi simţi nevoia să zâmbiţi prea des. Cu toate acestea, astrele vă impulsionează să fiţi mai activi şi să treceţi uşor peste momentele neplăcute.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS